Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jest tu ktoś normalny?????? - Norwegia

Czytali temat:
Agnieszka Wal hary rolf (2393 niezalogowanych)
10 Postów

(kama25)
Wiking
Witam
Od 3 dni jestem Oslo, czy jest tu ktoś na forum z kim można pogadać, zaczerpnąć info itd... czytając niektóre posty i przeglądając forum, odnoszę wrażenie że wiele osób zamiast normalnie odp, napisać coś konkretnego tylko się wymądrza, wyzywa, poniża itd... Za odp od takich osób dziękuje bardzo.)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(Kow@lski)
Nowicjusz
kama25 napisał:
Witam
Od 3 dni jestem Oslo, czy jest tu ktoś na forum z kim można pogadać, zaczerpnąć info itd... czytając niektóre posty i przeglądając forum, odnoszę wrażenie że wiele osób zamiast normalnie odp, napisać coś konkretnego tylko się wymądrza, wyzywa, poniża itd... Za odp od takich osób dziękuje bardzo.)))

Moja droga, a kto Ci powie, że ON jest nienormalny? Już samo zadanie takiego pytania stawia Cie w pozycji jakbyś sie z choinki urwała....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
służę uprzejmie
informuje zatem, że źle trafiłaś
na innych forach zostaniesz otoczona miłością, zrozumieniem i wszechstronną pomocą, połączoną z wysoką kulturą osobistą i wysokim poziomem
dodatkowo bez błędów ortograficznych i stylistycznych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(kama25)
Wiking
Kow@lski napisał:
kama25 napisał:
Witam

Moja droga, a kto Ci powie, że ON jest nienormalny? Już samo zadanie takiego pytania stawia Cie w pozycji jakbyś sie z choinki urwała....

Dobrze wiesz o co mi chodziło i czego dotyczyło pytanie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(abramary)
Wiking
proponuje wyjasnic, o co dokladnie chodzi z pytaniem o normalnosc, pozdrawiam a na pytanie chetnie odpowiem poprzez priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(Kow@lski)
Nowicjusz
kama25 napisał:
Kow@lski napisał:
kama25 napisał:
Witam

Dobrze wiesz o co mi chodziło i czego dotyczyło pytanie.....

Przerabiałem już to zdanie wielokrotnie...

Niemniej jednak poszukaj w tutejszej wyszukiwarce - wpisz "normalność" i idź wg tego śladu. Dowiesz sie pewnie wszystkiego, czego sobie życzysz.
Pozdrawiam, Janek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
co byś chciała wiedzieć ? postaram sie odpowiedzieć normalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(kama25)
Wiking
Wujek dobrarada napisał:
co byś chciała wiedzieć ? postaram sie odpowiedzieć normalnie

Hej.Jesteś z Oslo???? Wiekszość myśli zaraz sypną sie pytania o prace i gdzie ją znaleźć ale nieee Tak jak pisalam jestem tu od kilku dni przyjechalam do rodzicow, chciałabym dowiedzieć sie czy są tu jakieś fajne kluby, niewiem miejsca gdzie można spotkać sie z Polakami, pogadać, co i gdzie warto zobaczyć, itd.... Nie oczekuje opinii tylko o Oslo ale takze o innych miastach .... Wogóle szukam fajnych ludzi takich do tańca i różanca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
www.scotsman.no/
www.torshammer.no/?article=1
i jeśli mówisz o różańcu to również:
www.katolsk.no/organisasjon/www/pol2nor-pl

w tych miejscach powinnaś znaleźć sporo naszych

Jeśli chodzi o miejca które mogła byś zobaczyć to polecał bym
www.holmenkollen.com/
Park Vigelanda fajne miejsce jak jest ładna pogoda
możesz się przejść do pałacu króla(może na kawę Cię zaprosi)
ogolnie mozesz zobaczyć też opere jak masz chwile chętnie bm Cie oprowadził.... ale akurat nie ma mnie w oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
zapomniałem Ci napisać, ze jestem z Oslo. ale czy fajny to byś musiała sama ocenić ... Mam nadzieje że Ci dobrze poradziłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok