1 NOK
Witam!!! 28 letni brunet 184 sredniej postury szuka niebrzydkiej kolezanki do wyjscia do restauracji kina czy po porostu pojezdzic na rowerzez rejonu hamar brumunddal
Jest ktos z Nesttun ? weekend a nie ma z kim wyjsc pogadac wypic piwko
juz są bo właśnie przyszli ja mam 24 lata więc chyba mieszczę sie w granicy
Mieszkam w Stovner, chetnie poznam jakies kolezanki.
Witam,jestesmy rodzinka z dwujka dzieci poszukujemy pracy w Haugesund lub tez opcja w Stavanger (maz 27 ja 24 L ) maz pracowal 5 lat w wulkanizacij oprocz tego umie spawac,obsluga tokarki,prace na ...
Witam wiem ze to moze nie tutaj to pytanie no ale moze jednak ktos pomoze )) szukam pracy w Molde,cokolwiek
poznam najlepiej 2 nieznajome by dac sie im owinac i sluchac je dbac o ich wygode spelnac kaprysy moje gg 3552550
witam Szukam normalnych ludzi z Trondheim, z którymi mozna o wszystkim pogadac i od czasu do czasu wyskoczyc na piwo...
Witam nie dawno przeprowadzilam sie do BØN.z dziecmi w wieku 3i6lat.troszke sie nudzimy.nikogo nie znamy.i milo by bylo zkims sie zaprzyjaznic.pozdrawiamy
Może ktoś ci załatwić pracę za pieniądze, ale należy uważać na naciągaczy i kasę płacić po podpisaniu umowy. Moim zdaniem oprócz pieniędzy na opłacenie mieszkania (ok 4000nok/mc) musisz mieć auto do ...
szukam znajomych do wspolnego spedzania wolnego czasu moje gg 26130855
poznam celem współnych wypraw z bobasami na piwko bezalkoholowe lub jakieś kiełbaski z rusztu. W sumie to mogą być też tatuśkowie poprostu "dysponujący czasem". Ja mam dwie córki 3 miesiące ...
Cześc mam na imię Krzysiek mieszkam i pracuje w Norwegii 5 lat mam 22 lata 177 wzrostu ciemne włosy oczy zielone mieszkam w Vormsund koło Arnes. Jak w Tytule poznam fajna normalną dziewczynę której ...
Hej ! Szukam ludzi ktorzy lubia grac ! i tu mam na mysli : gry konsolowe, Dungeons and dragons, Magic the gathering i piwka sie napic podczas grania w DDR haha mieszkam w oslo !
Szukam nowych znajomosci mam 24lata wysoki brunet mieszkam w Hamar! pomozecie
Witam! Mam 16 lat i poszukuje kolegi/kolezanki w podobnym wieku, okolice bergen, wiadomosci prosze kierowac priv lub gg: 6925770, ewentualnie tutaj. Pozdrawiam!
.
witam wszystkich jak w tytule szukam kolezanek i nowej znajomosci jestem z larvik
witam jak w tytule szukam mam na spacerki z naszymi pociechami
Iza _
11-08-2011 17:46
ja nie mam jeszcze pociech ale moge sie przespacerowac . w Drammen.
temat do skasowania
Witam poznam chętnie koleżanke z dziećmi ze Stryn. Dzieci mam w wieku córka 4,5roku i synka 2lata . pozdrawiam Ala moj adres gg1952952 lub alicjaros@hotmail.com
MONIKA NOWAK
10-08-2011 13:02
Jako nowy na forum witam wszystkich Z racji tego że pogoda dopisuję wychodzę z w/w propozycją do Pań z dużym poczuciem humoru,dozą dystansu do świata i odrobiną wolnego czasu...
czy jest ktos stad chetny np na pogaduchy np przy kawie? ewentualnie spacer czy cos w tym stylu?Moje gg 37032573
najlepiej szukajacej powaznego zwiazku...nie szukam tylko zabawy...prosze o powazne odpowiedzi...pozdrowionka
Jak w temacie, może jest gdzieś (najlepiej w okolicach Moss) miła osóbka z którą konie można by ... a poważnie spędzić miło koniec i początek tygodnia? Gdyby przypadkiem to proszę o kontakt ...
markus d
25-07-2011 22:04
Hej,mam 36 lat i jestem troszkę znużony samotnoscią, chętnie poznam jakąś miłą koleżankę ze Stavanger lub okolic której również doskwiera czasami nuda,Pozdrawiam serdecznie.
Dnia 02 07 2011 zmarl nasz kolega Darek Kwiakowski.Zmarl w Polsce ,ale przebywal w BODØ i innych miejscach w Norwegi. Napewno duzo osob znalo Go !!Mial dopiero 23 lata .Byl z tego samego miasa w ...
poznam
Witajcie Szukamy znajomych w Drammen i okolicy, jesteśmy małżeństwem 30 i 31 lat mamy córkę 9 lat jesteśmy normalnymi ludzmi z którymi można wypić, potańczyć, zjeść razem obiad lub grilla, na ...
poszukuję w Norwegii ludzi z Torunia,może byłoby warto zmontować fajną paczkę ludzi z Torunia? Czekam na propozycje.Pozdrawiam
HEJ, jestem Kaja i bardzo się tu nudzę. Wygląda na to, że zawitam tu na stałe. Nie chce iść sama do norweskiej szkoły i wolałabym mieć koleżankę bądź przyjaciółkę, która pomogłaby mi się tu z ...
witam.szukam znajomych z Tromso.
Witam. Jest tu ktoś z Tromso? Napiszcie jak am się tam żyje i pracuje. Pozdrawiam.
Witam, niedawno sie wprowadzilem w okolice i szukam znajomych. Mam 26 lat i chetnie bym wyskoczyl sie z kims zapoznac, bo niedlugo oszaleje. Pozdrawiam
Witam Forumowiczów.Na początek chcę się tylko przywitać.Pozdrawiam.
Hej , szukam nowych znajomosci w Oslo. Mam 19 lat , studiuje tutaj. Fajnie gdyby ktos mial ochote gdzies wyskoczyc
Rodacy z dziećmi odezwijcie się. U mnie na stanie: mąż, córka (9lat) i dwa psy
Witam. Przeprowadzam sie z 14 letnim synem do Lillehammer. Nie znamy tu nikogo w jego wieku. Szukamy jego rowiesnikow zainteresowani kontaktem, prosze o odp. na adres julita.angel@wp.pl Pozdr.
Witam wszystkich niedługo wybieram się do pracy do Norwegii i mam wiele pytań i chciałbym zasięgnąć waszej pomocy a przy okazji chciałem się z wami przywitać miło mi jestem Andrzej mam 21 lat i mam ...
Hej mieszkam na Fyllingsdalen szukam znajomych ,z ktorymi moglabym pojsc na impreze ,kawe pogadać i matek z dziecmi .mam 4 msc córeczke
Od trzech lat mieszkam w bodø.Cudowne jak dla mnie miejsce,lecz brakuje mi naszego polskiego przebywania i kontaktu z ludzimi.piszcie do mnie Polacy!!!!!!!!!!!!!!
artur wites
19-06-2011 22:07
Witam! Jestem kamil i mam 18 lat, przyjechałem do oslo do znajomych i zostaje do końca lipca jednak nie ma tutaj nikogo w moim wieku! Z chęciom spotkam się z kimś w moim wieku na bogstadt camp ...
Witam wszystkie panie. Szukam dziewczyny która lubi igraszki i takie tam. Bo nudno tak samemu za granicą...
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Tomek lat 37 i jest mi niezmiernie miło gościć na tym forum. Reprezentują nową fale emigracji .. Serdecznie pozdrawiam
Heja dziewczyny W zwiazku z tym ze niedlugo sie przeprowadzam z okolic Skedsmo w okolice Høybråten/Stovner to postanowilam teraz tam poszukac szczescia w znalezieniu znajomych/kolezanek, co jak wiemy ...
Witam! Mieszkam w Norwegii od października 2010. Szukam znajomych z okolic Bergen/Straume Jestem dwudziestoletnim, pozytywnie zakręconym chłopakiem z okolic Tarnowa ;D Pozdrawiam, Dominik
Witam, mam na imię Wojtek i jestem 19-letnim ślązakiem z okolic Żor. Dopiero co znalazłem to forum, więc jeżeli coś napiszę nie tak to proszę się nie denerwowac Troszke Wam tutaj poopowiadam. W ...
co tu duzo pisac.chcialbym jakos wypelnic2/3 doby bo mozna tu zeswirowac.dlaczego kumpeli?Bo nie pijam alkoholu w duzych ilosciach samotny-norge@wp.pl
zx zx
09-06-2011 00:34
Witam! Chętnie poznam jakieś młode małżeństwo z dziećmi w celach towarzysko informacyjny.... Otóż pracuje w norwegii a żona z dwójka dzieciaków w polsce i jakoś nie wiem jak to wszystko złożyć żęby ...
szukam dziewczyny niespiętej otwartej normalnej, może być lekko zwariowana,nie wiem czy szukanie przyniesie jakiekolwiek efekty bo widzę że ludzie są tutaj bardzo zachowawczy , mimo wszystko nadal ...
witam szukam kolezanek lub mam z larvik na pogaduchy lub na spulny spacer z dziecmi
Chetnie poznam polskie dziewczyny z okolic Skien ,Sandefjordu.Grzegorz tel 98421672
Samotny mężczyzna pozna bratnią duszę ))
Witam Chętnie poznam nowe koleżanki z Hamar i okolic. Niedawno tu zawitałam na dobre i na początku troszkę smutno samej. Nie ukrywam, że fajnie by było gdyby, któraś z koleżanek miała córę w wieku ...
słyszałem że w tych okolicach jest dużo Rosjanek ,gdzie mogę poznać jakąś sympatyczną dziewczynę tej nacjii????????????
mieszkam od niedawna w Sandnes ,czy może mi jakaś dobra dusza powiedzieć gdzie jest jakaś fajna knajpka ,albo może znajdzie się jakaś przewodniczka?? ...z góry wielkie dzięki za info