1 NOK
Czesc. Mam na imie Marta i mieszkam w Oslo od kilku lat. Z mila checia poznam Kobietki w moim wieku. Pamietajcie kolezanek nigdy za wiele do plotkowanie, czy na wypad po zakupy Pozdrawiam was ...
hej. poznalbym kogos kto moglby pomoc w znalezienu pracy w norwegii odpiszcie jak co pozdrawiam
Rafix Niechcij
12-08-2012 17:08
Mloda para poszukuje pary lub pani do wspolnych zabaw okolice Oslo z wymiana partnerow lub bez Powazne oferty prosimy wysylac na adres przesympatyczni@gmail.com
cześć Mariusz jestem szukamy znajomości razem z siostra i szwagrem w Norwegii ciekawych osób które się zaprzyjaźnią i w razie czego podadzą pomocną dłoń...
Bezrobotna studentka aktualnie przebywająca w Trondheim szuka towarzystwa
Michał taki tam
05-08-2012 22:01
Siemanko, jestem tutaj drugi dzień, i przyjechałem na stałe i szukam znajomych w wieku 15-18 lat, Jestem Szymon i mam 16 lat ;p
Hej wszystkim! Czy ktos z Was orientuje sie kiedy zaczyna sie kurs norweskigo w Bodø....
hej, jestem Julka , przyjechalam do Oslo troche popracowac , ale mam sporo wolnego czasu. Z checia poznam fajnych ludzi (mlodziez 15-20 l) w towarzytwie zawsze razniej.. bede tutaj do 20 sierpnia.
w Piątek wyjeżdzam do Hamar jako au pair i szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać, spotkać się czasem, może są tam Polacy??? oby
chętnie poznam ludzi z Mandal
Michał taki tam
31-07-2012 20:56
Jesteśmy z chlopakiem (21, 24lata) juz kilka miesiecy w Norwegii nie mamy tu wielu znajomych, i chetnie pozanlibysmy ciekawych ludzi ktozy chetni byliby sie spotkac na grilu lub przy drinku ...
Poznam fajną dziewczynę gg44011388
A więc tak jak w temacie poszukuje koleżanki w Oslo , nudzę się całymi dniami nawet nie ma z kim wyjść na spacer jest jakaś chętna hmm?? piszcie na priv . Pozdrawiam
Witam wszystkich. Mam na imię Dominika i pewnie nie jedyna chce poznać fajnych ludzi, którzy również muszą się uczyć Języka Norwegów.
Cześć Wszystkim Jeszcze jestem we Wrocławiu ale w sierpniu lecę z synkiem do Oslo, a potem maż nas odbiera i jedziemy do Hornindal, nowego domu. Witam Was wszystkich.
Witam!! Czy sa moze jakies chetne dziewczyny - mamy na spacerki, spotkania w parku itp.?? Ja bardzo chetnie nawiaze znajomosci, jestem z Oslo. Pozdrawiam
Witam razem z narzeczoną mieszkamy od nie dawna w Asker i z chęcią poznalibyśmy jakiś nowych znajomych i umówili na jakąś kawę pogadaćnie mamy tutaj zbyt wielu znajomych więc dlatego ten post
all-in.pozdrawiam wszystkich sympatykow holdem.odezwijcie sie.(oslo i okolice)
szukam dziewczyny w celu towarzyskim, ostfold, oslo,
poznam kogoś miłego i sympatycznego do miłego spędzania wspólnie czasu brunet niebieskie oczy 36l 176/83
Poznam sympatycznych ludzi ze Stavanger... ludzi otwartych i milych pozdrawiam Violleta
michał reczulski
20-07-2012 18:38
Hej, planuję w najbliższym czasie wakacje w Norwegii u mamy, mama większość czasu pracuje więc nie będzie miała dla mnie czasu, a ja nie chcę siedzieć sama w domu. dlatego chcę poznać jakichś ...
Poznam bliską przyjaciolke ,ktora szuka bliskiego przyjaciela z Stavanger i okolic robert.sarmak@onet.pl
Dawid krol
18-07-2012 23:59
Hej Czy ktoś znajduje się w tych okolicach?
jak w temacie
Poznam kobiete z Stavanger lub okolic z ktorą mozna mile spedzic czas robert.sarmak@onet.pl
czy sa kobietki
Marcin Lamik
09-07-2012 16:44
Chętnie poznam koleżankę z drammen Gdzieś się przejść to na spacer to potańczyć
Witam Szukam znajomych do spędzania wolnego czasu po pracy i w weekendy.Najchętniej gdyby to byly aktywne formy wypoczynku np.wyjscie w góry,gre w piłke nożną i siatkówke plażową(mieszkam w pobliżu ...
szukam bratniej duszy ,alesund
Poszukiwana !!! , Kobieta do Stałego Związku na Dobre i na złe :* na dzień dobry , na osłodę dnia i życia ... Pozdrawiam ciepło ... Arek
Witam!! Od trzech dni jestem w Norwegii (sandnes) szukam osoby która pokazałaby mi co i jak(oczywiście najlepiej by była to kobieta) Mam 26 lat. Pozdrawiam
Hej. Jestem facetem w wieku 26 lat,prowadzę własną działalność w Norwegii,mieszkam w Oslo. Jestem po kilkuletnim nieudanym związku,po którym zostali mi tylko sami znajomi i żadnej koleżanki.Poszukuję ...
brzy dal
06-07-2012 08:03
Szukam kokoś kto pomógł by mi znaleźć prace w Norwegii. Doświadczeni zawodowe: - instalacje wod-kan zewnętrzne, wewnętrzne, czytanie projektów, niwelator perfekt - produkcja kostki, układanie ...
Poznam kobiete w Stavanger i okolicach w celu spedzania milo czasu,szczegoly na meila robert.sarmak@onet.pl
Dzisiaj przyjechałem i szukam jakichś koleżanek w okolicach Oslo Tak pogadać z kimś od czasu do czasu, na piwko wyskoczyć
Cześć. Od września będę mieszkała w Drammen i chętnie zaprzyjaźnię się z mamami borykającymi się wychowaniem dzieci w wieku szkolnym. W Norwegii jeszcze nikogo nie znam i chętnie porozmawiałabym z ...
Poznam dziewczynę do 25 lat ze Stavanger do wspólnego oglądania filmów
chetnie poznan norweszke mowiaca po polsku lub norweske mowiaca po hiszpansku lub lub odwrotnie do wspolnej zabawy "jezykowej"
czy ktos ma ochote popisac
Witam jestem w Haugesund od stycznia z chęcią zapoznałabym jakąs koleżanke bo ile można by bez znajomych tylko z mężem i jego kumplami, a moja jedyna koleżanka właśnie wyjechała do Polski
Cześć wszystkim jestem tutaj nowy więc jak obyczaj nakazuje przedstawiam się: Mariusz 30 lat mieszkam obecnie w Polsce kolo Chrzanowa - tak tego w którym urodziła sie pewnemu czechowiz piwem ...
obojentnie jaka,moze byc zmywak sprzatanie
chcesz się czegoś o mnie dowiedzieć napisz Rafał lat 30
Witam! Szukam pomocy dla mojej siostry i koleżanki. Są w Kristiansand i poszukują kogoś kto by im pomógł zorientować się gdzie można szukać pracy. Proszę o jakieś informacje.
Witam! Szukam koleżanki po 40-ce z Tonsberg/Notteroy... jestem tu nowa, chętnie poznam koleżankę, z którą mogłabym czasmi wypić kawę, pogadać..
Witam jestem od niedawna w sandes chciałbym poznac miłych ludzi zawrzeć nowe znajomości pozdrawiam
Jak to na forach bywa wypada sie przedstawic , szukałam takiego wątku ale nie znalazłam. Być może jakoś umknął mojej uwadze. Pozdrawiam i witam tu zaglądających Bea
Witam! Od 2 tygodni jestem w Norwegii i mieszkam w Jessheim. Bardzo chciałabym kogoś poznać z dziećmi, ponieważ mojej córci brakuje kontakt z dziećmi.A my jako mamy wiemy co jest najlepsze dla ...
Mieszkam w Moss okolice Sjogata. Wędkuję i szukam nowych miejsc (oprócz tych przy Remie i falochronu za kanałem) zna ktoś jakieś? Dzięki za podpowiedzi i może kiedyś wybierzemy się wspólnie?
Cześć! Nazywam się Kasia, mam 24 lata i szukam znajomych w Moss
Witam. Siedzę od jakiegoś czasu w Haugesund i strasznie się nudzę. Jestem inżynierem i pracuję na platformie wiertniczej, często mnie nie ma i dlatego nikogo tu nie znam, mam 26 lat, 190cm wzrostu, ...
a ja jestem z kazimierza dolnego ach lubelskie jakie cudne jestem w oslo pozdrawiam ziomkow
dziewcyny szukam kobiet lub par
piotr s
10-06-2012 20:55
hj sa tu dziewczyny lub pary buzka
Anders B
10-06-2012 17:44
mieszkam w moss ale chyba jestem zbyt wiekowy zebys byla zainteresowana poznac mnie ale i tak pozdrawiam