Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

OSTRZEŻENIE !!!!!!!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(593 niezalogowanych)
17 Postów
zenon niemota
(zenonus)
Wiking
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH ,KTÓRZY ZNAJĄ LUB POZNAJĄ ARTURA SZCZOTĘ BY NIE POŻYCZALI MU KASY, GOŚĆ JEST TAKI ,ŻE NIGDY NIE ODDAJE, WSZYSTKICH ROBI W WAŁA I OKŁAMUJĘ JAK MOŻE.

TRZEBA TEŻ UWAŻAĆ NA TO BY TEŻ NIE WYNAJMOWAĆ MU MIESZKANIĄ, BO ZAWSZE MA TRUDNOŚCI Z PŁATNOŚCIAMI, A JAK MU SIĘ JUŻ GRUNT POD NOGAMI WALI TO POPROSTU UCIEKA Z MIESZKANIA PO CICHU.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
KATARZYNA A
(KATX)
Wiking
dobre ostrzezenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
to tak jak większosc z Polski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
az tak zle to chyba nie jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
MARKAS napisał:
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH ,KTÓRZY ZNAJĄ LUB POZNAJĄ ARTURA SZCZOTĘ BY NIE POŻYCZALI MU KASY, GOŚĆ JEST TAKI ,ŻE NIGDY NIE ODDAJE, WSZYSTKICH ROBI W WAŁA I OKŁAMUJĘ JAK MOŻE.

TRZEBA TEŻ UWAŻAĆ NA TO BY TEŻ NIE WYNAJMOWAĆ MU MIESZKANIĄ, BO ZAWSZE MA TRUDNOŚCI Z PŁATNOŚCIAMI, A JAK MU SIĘ JUŻ GRUNT POD NOGAMI WALI TO POPROSTU UCIEKA Z MIESZKANIA PO CICHU.

i dobrze Ci tak.... ufac innemu polakowi.... bueheheheheh... jeszcze sie ku**a nie nauczyles???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Maciej
(hylak)
Wiking
W Norwegii większość to Polaczki - nie mylić z POLAKAMI.
Polaczek to menda największa, pożycza kasę i chleje. Żyje z budowlanki albo handlu - sprzedać piwko, wódczynę, nażreć się za darmochę, wykiwać na kasę. To są główne cechy Polaczka.

Najbardziej jednak śmieszy mnie konkurs Najwybitniejszy Polak w Norwegii i jego wyniki. Bowiem do cech Polaczka należą także rankingi i klasyfikacje w stylu - ile papieru toaletowego w ciągu godziny z kibla ubyło, kto ma największe cyce itp.

Konkurs ten powinien się więc nazywać "Najwybitniejszy Polaczek w Norwegii". Nikt nie przyjechał tu po to żeby interesować się czerwonymi gębami jakichś innych emigrantów zarobkowych, którzy za pomocą tabel i rankingów próbują wzbić się na wyżyny swojej emigranckiej polskości.

Także Wybitni Polacy, mam Was w d...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
hylak napisał:
W Norwegii większość to Polaczki - nie mylić z POLAKAMI.
Polaczek to menda największa, pożycza kasę i chleje. Żyje z budowlanki albo handlu - sprzedać piwko, wódczynę, nażreć się za darmochę, wykiwać na kasę. To są główne cechy Polaczka.

Najbardziej jednak śmieszy mnie konkurs Najwybitniejszy Polak w Norwegii i jego wyniki. Bowiem do cech Polaczka należą także rankingi i klasyfikacje w stylu - ile papieru toaletowego w ciągu godziny z kibla ubyło, kto ma największe cyce itp.

Konkurs ten powinien się więc nazywać "Najwybitniejszy Polaczek w Norwegii". Nikt nie przyjechał tu po to żeby interesować się czerwonymi gębami jakichś innych emigrantów zarobkowych, którzy za pomocą tabel i rankingów próbują wzbić się na wyżyny swojej emigranckiej polskości.

Także Wybitni Polacy, mam Was w d...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jakże z tego powodu jest mi wszystko jedno......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok