Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Motocylkistow z Oslo i okolic!!! - Norwegia

Czytali temat:
Kinia95 (938 niezalogowanych)
4 Posty
wojciech czapla
(czaplik)
Wiking
Jesli ktos pomyka na sprzetach odezwijcie sie!! Narazie jest na dwoch okolice Dokka Gran.pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Konrad990)
Wiking
Siema, szkoda że tak daleko,bo chętnie bym przyleciał. Ciężko znaleźć kogoś kto jeździ, sam wiem po sobie w okolicach Alesund nikt z Polski nie ma motocykla.Może jak będę wracał w lipcu to sę zatrzymam.

pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
wojciech czapla
(czaplik)
Wiking
Witam. Jasne jakby cos mozna sie spotkac gdzies na trasie.pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Konrad990)
Wiking
No jasne..W niedziele wybieram sie na Geiranger.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Konrad990 napisał:
powodzenia....
nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.8151466
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
wojciech czapla
(czaplik)
Wiking
Widze ze mam doczynienia z krajanem..mam na mysli ze tez jestem z kraka. My lecimy w sobote rano do stavanger potem Bergen i z powrotem jest nas dwoch szkoda ze wiekszej paczki nie udalo sie dograc moze nastepnym razem pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Konrad990)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Konrad990)
Wiking
Yatsek napisał:
Konrad990 napisał:
powodzenia....
nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.8151466

Wyczuwam ironie..Faktycznie nie wygląda to zbyt dobrze. Wczoraj byłem w Linge, nie czuć było zimy..hehh W najgorszym wypadku obrót na pięcie i do domu..
pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
dawid d
(dawiata)
Wiking
Siemax!

Ja jestem z Drammen i z chęcią się podłączę, tylko muszę sprowadzić sprzęciwo z Polszy. Jak już będzie mój blady w NO to na pewno się odezwę!

BTW - śmigacie na norweskich blachach czy sprzęty z PL? Bo mnie już nie wolno jeździć polskim moto ale póki co nie mogę jeszcze kupić norweskiego i zastanawiam się "jak długo" tak pojeżdżę ;p

pozdros
Dawid

czaplik napisał:
Jesli ktos pomyka na sprzetach odezwijcie sie!! Narazie jest na dwoch okolice Dokka Gran.pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
wojciech czapla
(czaplik)
Wiking
Witam. Jesli chodzi o sprzety to latamy na pl szyldach, wiesz jak jest kasa nie porownywalna wiec narazie musi tak byc. No to sprowadz tego bladego to moze jakos sie gdzies spotkamy na trasie . A Stavanger Bergen zaliczone pogoda marzenie 1500km w 3 dni swietne drogo polecam wszystkim .pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok