1 NOK
Jest tu ktoś z Trondheim? Chciałbym poznać jakichś niepijących, niepalących, życzliwych ludzi którzy tworzą wokół siebie miłą atmosferę. Jestem od tygodnia w tych okolicach i mimo że jesteśmy we 4 ...
czy jest tu ktoś kto ma ochotę,,...się zapoznać tyle pięknych kobiet,,nie wierze
Hei Kamce, gdzie się podziewasz ? Miałaś założony profil na Polish Hearts pod tym pseudonimem. Okolice Østfold Fylke-Kure. Ani Ciebie ani Twojego profilu. Odezwij się! Pozdrawiam
witam wszystkich!!!mieszkam tu od niedawna z mezem i 9mies synkiem nie mam kolezanek a fajnie by bylo z kims czasem pogadac.mieszkam na Bekkestua wiec jak by ktoras z dziewczyn chciala sie spotkac ...
Mam 15 lat i chetnie poznam milego i fajnego chlopaka z okolic tønsberga. Moj e-mail to kasia43289@interia.pl
Szukam koleżanek w Oslo.Mam 14 lat i mieszkam w centrum.Jeśli któraś z was też szuka znajomych do pogadania i na spacerek,to czekam na wiadomość.Ewelina
Transport na 18.05.2011 Slask lub poznań do oslo Poszukuje 1 lub max 2 osob ktore chialy by jechac do Norwegii samochodem posiadam fiata stilo 3 drzwiowy planuje jechac 18.05.2011 ze swinoujscia ...
Witam. 16 kwiecień prom do Polski. Może któras z dziewczyn ma ochote na spedzenie czasu na dyskotece ? Pozdrawiam Panie
Mrówkas Zmrowiskaz
27-03-2011 13:21
zima nie nastraja mnie do zawierania nowych znajomosci poczekam do wiosny tzn. do poniedzialku
jakaś reklama powyżej napisała do Ciebie co tam porabiasz?? nie ma tam Polaków?