Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Dziewczyny z Bergen i okolic :) - Norwegia

9 Postów

(mysza8402)
Wiking
Szukam koleżanek z którymi można by pójść na zakupy, na dyskotekę, na piwo albo tak po babsku poplotkować. Straszne nudy w tym Bergen. Piszcie kobity!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(RomanDaniel01)
Wiking
Spoko , kumam nie jestem kobieta;d ale jesli chodzi o twoj temat to ciezko z tym bardzo , bo kobietek takich jest bardzo malo w bergen a jak juz sa to udaja ze nie interesuje ich to albo ze nie ma tematu , bron boze nie mowie tu o wlasnym przykladzie ze ja tak mialem ale z tego co wiem to tak jest a ja jestem ku temu zdaniu jak najbardziej Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(mysza8402)
Wiking
Nie no napewno są w Bergen fajne babki które mają ochotę na nowe znajomości, wkońcu jest nas tutaj tak dużo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(RomanDaniel01)
Wiking
Ok ;p to jak was tak duuuzo;d i wgl tak duzo babek;d to prosze zapoznaj mnie z jakas ladna itp;d bo naprawde cierpie tutaj na brak kobiety polki;D hehe;p życze powodzenia w poszukiwaniach bo mysle ze warto poszukac . Aczkolwiek Pamietaj o mnie;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Ewelina F.
(eweluuusiaaa)
Wiking
wystarczy dobrze sie rozejrzec a ich pelno chodzi, polek tez .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(RomanDaniel01)
Wiking
tak ? kurcze a ja ganiam z ziomkami po klubach i tylko spotykam norweszki lub tajki;d z ktorymi tez mozna fajnie pogadac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Ewelina F.
(eweluuusiaaa)
Wiking
bo polacy to po domach sie bawia , ale naprawde ich duzo . ja w szkole co rusz widze jakiegos polaka .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(RomanDaniel01)
Wiking
Ok to Ewelinko;d zapoznaj mnie z jakas fajna Polka bo co rusz to trafiam albo na Litwinki albo na Rosjanki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Ewelina F.
(eweluuusiaaa)
Wiking
a Litwinki i Rosjanki to zlee kobiety?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty