1 NOK
Witajcie, Wiadomo, że z kursami z norge krucho w wakacje w Warszawie. Szukam chętnych, którzy chcą się uczyć w grupie w miesiącach lipiec - sierpień (popołudniu po pracy). Zwykle grupy się nie ...
...lub okolice. No wlasnie. Szukalam na forum, ale nie znalazlam zadnej podpowiedzi czy w Honefoss lub okolicy jest ktos kto pomoze nauczyc sie norweskiego. Moze jest jednak tutaj ktos kto podpowie ...
możecie ocenić znane Wam kursy do samodzielnej nauki Norweskiego w skali od 1 do 5?
cześć, szukam nauczycieli czynnie pracujących w zawodzie w Norwegii albo bibliotekarzy, mam problemy z notyfikacją dokumentów.
Witajcie. Chcialabym polecic wam nauke norweskiego z ksiazka Norweski nie gryzie. Jezeli jestescie na podobnym etapie do mnie, czyli na poziomie poczatkujacym to bardzo polecam. W ksiazce mozna ...
Kasia M
16-05-2012 16:09
potrzebuje prywatnych lekcji języka Norweskiego w Baskured miejscowośc Gol .chętnych na priva
Witam. Interesują mnie nauka języka norweskiego przez skypa. Proszę o wiadomości na .... skype fachmann012, mail fachmann10@yahoo.no, lub gg 10583424. Dziękuje
jak w temacie, odkupię zestaw pa vei, kontakt na priv, dzięki
Witajcie, tak jak w temacie, gdzie uderzyc na dobry kurs norweskiego w okolicach Skien Porsgruun????
Witam poszukuje nauczyciela jezyka norweskiego w Oslo
Czy ktoś ma klucz z odpowiedziami do tych ćwiczeń - Norsk Grammatikk Arbeidsbok Kirsti Mac Donald ? I chciałby się podzielić. T
WITAM JESTEM ZAINTERESOWANY NAUKĄ JĘZYKA NORWESKIEGO W OSLO. SZUKAM DOBREJ I W MIARĘ TANIEJ SZKOŁY ZA WSZELKIE INFO DZIĘKUJĘ POZDRAWIAM
Witam ! czy ktos z Was posiada odpowiedzi do cwiczeniowki her på berget pozdrawiam sylwia
Udziele korepetycji z jezyka angielskiego do poziomu C1 ( Stavanger i okolice), zainteresowane osoby prosze o kontakt na priva, pozdrawiam Gosia
hej zastanawiam sie czy ktos z was skaladal na studia w norwegi albo studjuje? Enkeltemne i realfag Du må ha ein av desse: Matematikk R1 Matematikk (S1+S2) Og ein av desse: ...
Jest możliwość zorganizowania profesjonalnego kursu języka norweskiego w Hokksund w Voksenopplæring dla Polaków, którzy naprawdę chcą się uczyć języka i mają już trochę podstaw. Nauczycielka jest ...
Co myślicie na temat Polaków mieszkających w Norwegii - czy dokładają wszelkich starań, aby nauczyć się języka norweskiego, albo już biegle władają tym językiem skandynawskim? Przebywając poza ...
brzy dal
11-04-2012 19:40
...slowniczek sie skonczyl i swieta barabara,odejsc musiala...
Witam, mam możliwość wyjazdu do Norwegii i chciałabym poradzić się was, jakie wyjście będzie dla mnie lepsze. Chodziłabym do międzynarodowej szkoły, z wykładowym angielskim. I teraz nasuwa się ...
Witam, chciałbym dowiedzieć się po prostu w jakim terminie w Norwegii składa się papiery do Liceum. Za pomoc z góry dziękuję.
Myślę że jak słowniczek się rozrośnie, może być ciekawą lekturą. Niech każdy da co ma, w końcu pracujecie w różnych instytucjach. Zastrzegam, że w niektórych przypadkach mogę się mylić, bo podaję to, ...
Na dobry początek byggeplassheis - tymczasowy dźwig towarowo - osobowy, podnośnik budowlany trawerskran - suwnica stillas - rusztowanie kompetansebevis - świadectwo kwalifikacji Czym się ...
Witam. Zamierzam studiować w Norwegii. Jestem obecnie w klasie maturalnej i mam możliwość wyjechania "na północ", zapewnienia sobie warunków socjalnych i pracy "obok" ...
Witam Szukam osoby udzielajacej korepetycji z jezyka norweskiego okolice Fredrikstad, Sarpsborg. pozdrawiam
W imieniu Asker Frivilligsentral serdecznie zapraszam na Leksekafe w każdą środę w godzinach 17:00-19:00. Jeżeli chcecie podszkolić się w norweskim lub macie jakieś pytania odnośnie edukacji w ...
Hej mam pytanie. Czy ktoś z was chodził na kurs norweskiego wieczorowy do szkoły w Jessheim? CZy jest dobry? i Czy osoba znająca słabo angielski jest wstanie sobie tam poradzić?
Hej! orientuje sie ktoś czy w kwietniu zaczynają sie jakies kursy norweskiego najlepiej w okolicy lillestrøm?
Chcemy wraz z rodzina przeprowadzić się do Norwegii, mamy dwoje dzieci córkę dziewięć miesięcy oraz syna 7 lat, który chodzi w Polsce do klasy 1. Jak wygląda sprawa ze szkołą podstawową w Norwegii ? ...
Witam! Mam do sprzedania nowy komplet NY I NORGE: Tel.45013629
jestem zainteresowana kupnem książki i ćwiczeń Stein på stein w dobrym stanie. Okolice Oslo, Asker, Baerum. Mail: laagree25@yahoo.com
Malgorzata .
22-03-2012 10:18
Poszukuję słownik polsko - norweski i na odwrót .. tematyka techniczna .. a bardziej chemiczna . Wertuje wiele źródeł - ale powracam do punktu wyjścia Za jakiekolwiek informacje pomocne będe ...
Udzielę korepetycji z języka angielskiego, wieloletnie doświadczenie w pracy z dziećmi i młodzieżą, certyfikat językowy na poziomie C1, proszę o kontakt na priva lub telefoniczny: 450 687 53 ...
jako, ze strona jest polska, ( dla polaków głównie), to polećmy po polsku,a najlepiej ( ale nie tylko) po staropolsku...... Ja w związku z tym, ze starzeje sie nieubłagalnie i niestety pierwsze ...
brzy dal
19-03-2012 18:28
Witam wszystkich . Od około 3 miesięcy uczę się sam języka norweskiego .Na początku były to lekcje z jakiejś stronki znalezione w necie . Potem jeden z podstawowych krótkich kursów na CD . Teraz ...
Witam, potrzebuję pomocy dotyczącej nauki w Norwegii, oraz szkoły. W tym roku kończę gimnazjum, nie chcę już mieszkać w Polsce bo dobija mnie to co się tu dzieje - po prostu. Planuję wyjazd do ...
Witam, czy istnieje jakaś niewielka zorganizowana grupa miłych osób uczących się wspólnie norweskiego w zaciszu domu? Lub czy są chętni do zorganizowania wspólnych lekcji przy kawie? Pozdrawiam
Sprzedam nowy zestaw Pa Vei .Stavanger. cena 500 NOK. tel. 94114294
Udziele korepetycji z jezyka angielskiego, wieloletnie doswiadczenie w pracy z dziecmi i mlodzieza, certyfikat jezykowy na poziomie C1, prosze o kontakt na priva lub telefoniczny: 450 687 53 ...
Oferta kursu/szkolenia z pierwszej pomocy metodą samokształcenia kierowanego skierowana jest głównie do pracowników w ramachBHP jak również dla wszystkich zainteresowanych tematem: uczniów, ...
Przeprowadzamy szkolenia w dziedzinie higieny żywności dla osób pracujących z żywnością oraz dla osób kierujących pracownikami oraz dla WSZYSTKICH osób mających kontakt z żywnością (dawniej Minimum ...
Kurs Opiekun osób Starszych + zaświadczenie w języku angielskim (159zł) (jeżeli z pierwszą pomocą (169zł) Wysyłka do Norwegii + 10zł
Witam wszystkich bardzo cieplo Mam pytanie a w zasadzie kilka pytan. Ostatnio zaczelem myslec o studiowaniu. Sprawdzalem wszystkie strony uniwersytetow w norwegii fora a nawet i blogii niestety ...
WItam Serdecznie W Norwegii są szkoły do których można chodzić na kurs ale ANGIELSKIEGO??? Pozdrawiam i z góry dziękuje za informacje Pozdrawiam
sprzedam książkę i ćwiczenia Pa Vei. nie używane. 500 NOK. Oslo. 94114294
W imieniu Asker Frivilligsentral serdecznie zapraszam na Leksekafe w każdą środę w godzinach 17:00-19:00. Jeżeli chcecie podszkolić się w norweskim lub macie jakieś pytania odnośnie edukacji w ...
Witam Od 1 marca organizowany jest kurs w Dramen jeszcze sa wolne miejsca na kurs.Zainteresowanym moge wyslac wszelkie dokumenty na ten kurs. Kurs prowadzony jest przez Polska Pania ktora w Norwegi ...
sprzedam nowy zestaw pa vei. 500 NOK. Oslo. nr 94114294
WITAM potrzebuję na już zestaw på vei tzn książke, cwieczenia i płytę CD, jeżeli ktoś ma do sprzedania proszę o kontakt na privPOZDRAWIAM ALICJA
kupie kaplet ksizek pa vei ILONA TEL:94288103
Sprzedam zestaw på vei prosze o kontakt 92540506
Hej. Kupię ćwiczenia do stein pa stein w rozsądnej cenie Potrzebuje je bardzo szybko, nie muszą być w świetnym stanie. Proszę o kontakt na maila.
Kupie zestaw Pa vei jak w temacie czyli ksiazka, ćwiczenia i płyta. 96689827
iza czarnecka
12-02-2012 20:18
Szukam kogoś kto pomoże mi w nauce języka Angielskiego oczywiście odpłatnie Pilne
Krzysiek S.
11-02-2012 14:58
witajcie. szukam książki "Ny i Norge" Gerd Manne. oczywiście używanej. dawajcie znać jeśli macie takową dzięki Pozdrawiam
Witam! Tak jak w temacie poszukuje nauczycieli- Polakow, ktorzy pracuja w zawodzie w Norwegii. Nie chodzi mi o nauczycieli konkretnych przedmiotow. Chcialabym zadac kilka pytan ktore moglyby przydac ...
Sprzedam książki Pa Vei, 92523482
Witam Czy jest tu taj jakas dobra duszycza Potrzebuje plytke do Pa vei i Vil du lare nors bo moje sie uszkodzily . Za pomoc bardzo bede wdzieczna
Siwa S.
06-02-2012 16:21
Chętnie pomogę Mój adres e-mail: unge098@yahoo.no. pozdrawiam
Witam,,,,Moglby mi ktos pomoc przetlumaczyc tekst piosenki Bjørna Eidsvåg ,Jørgen Hattemaker? Bylabym bardzo wdzieczna Ja, først vil eg få nevna min stilling og min stand Eg står og svarve ...
Hey nie znacie może terenu szkoły Norweskiegona terenie Oslo, chodzi mi głównie o taka w ktorej bedziemy sie uczyć od pon do pt czy tam soboty // jesli tak to prosze napisać ile taka szkoła kosztuje ...