1 NOK
Witam, Mam kilka pytan dotyczacych Johannes Learingssenter w Stavanger. A mianowicie czy ktos z Was mial stycznosc z ta szkola? Czy naprawde jest tak dobra jak mowia ludzie? Jak wyglada nauka? I ...
Witam serdecznie szukam kursów języka norweskiego w Hedmark, najlepiej okolice Hamar, Elverum. Jeśli ktoś zna, bądź wie gdzie takie kursy się odbywają proszę o jakieś namiary, będę bardzo wdzieczny ...
CHętnie odkupię "godt sagt 1" Ellen Hansen Bildeordbok. Pilnee! Pozdrawiam
Poszukuje osoby która pomoże mi w nauce j. ang w okolicach Hamar, Elverum Pozdrawiam
Oddam kilka ksiazke do nauki norweskiego: -På vei arbeidsbok, tekstbok og ordliste; - praktisk engelsk-norsk ordliste; - norweski od podstaw budownictwo, ogrodnictwo; -Her på berget ...
Olga L
28-06-2013 12:50
Witam, mam pytanie czy ktoś może mi odpowiedziećjak jest z przedszkolami w Kristiansandzie t.j - gdzie można znaleźć spis przedszkoli? , z tego co się orientuje to płaci się ok.2300kr i więcej, ...
Jest ktos z polakow na forum co studiuja w Oslo? Mialbym kilka pytan . Z gory dziekuje.
W którmy miesiącu zaczyna się rok szkolny w Norwegii i ferie zimowe
Witam w którym miesiącu zaczyna się rok szkolny w Norwegii
Hey Jestem w tym kraju od roku i zamierzam sciagnac tu swoja rodzine Corka ma 7 lat i od tego roku chce aby zaczela nauke w szkole w norwegii ale mam kilka pytan Jakie papiery sa potrzebne od kiedy ...
Witam , poszukuje osoby prywatnie uczacej norweskiego , lub jesli znacie jakies szkoły w Buskerud okolice Drammen ?
Witam Od godziny szukam w necie adresu jakiejś "nauki jazdy" w Oslo Chodzi mi o jazdę autobusem. Mam prawo jazdy ale tak dawno nie jeździłem, że chciałbym wykupić sobie 2-3 godz dla ...
Tadek Os
04-06-2013 21:34
Witam,chciałam zapytać czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa z szkołami języka norweskiego.Czy podejmując tam pracę jest możliwość że państwo opłaci naukę w takiej szkole),albo zakład ...
Witam. Jestem maturzystką, gdy pójdę na studia chcę zacząć uczyć sie Norskiego. I tu moje pytanie: Znacie jakieś strony internetowe pisane jakimś takim prostym językiem norweskim? Chodzi mi o takie ...
Czy są jakieś kursy norweskiego w Haugesundzie ? Czy jest ktoś kto udziela korepetycji??
witam, poszuje jakiegoś liceum w Oslo moze ktos moglby pomoc? ; )
Hej, przeszukałem internet, ale niestety nie znalazłem konkretnych informacji, jedynie szczątki dlatego pytam. Czy ktos z was wie czy w Polsce można zdawać Bergenstest? W jakich miastach, w ...
Witam szukam nauczyciela języka norweskiego który mógłby mi udzielić prywatnych lekcji w okolicy Fetsund/Lillestrom.
Witam! Właśnie zapisałam się na kurs norweskiego dla początkujących w Voksenopplaering i chciałam zapytać, czy ktoś z was korzystał już z takiego kursu (będe wdzięczna za wszelkie opinie na jego ...
Witam Czy ma ktoś może jakieś rozmowy, dialogi, piosenki, cokolwiek z formacie mp3, aby zgrać na odtwarzacz ? Albo może ktoś coś polecić ? Oczywiście po norwesku. pozdrawiam.
Witam czy orientuje się ktoś czy można zapisać się w Bergen na studia podyplomowe na kierunku sprzedawca nieruchomości (czy jest tak jak w Polsce, że, aby pracować w tym zawodzie należy mieć ...
Ewa Lang
23-04-2013 16:41
poszukuję nauczycielki norweskiego mieszkającej w Bergen,zainteresowanych proszę o kontakt na jesienna.deprecha@gmail.com
Hej! Jak w temacie, chętnie odkupię, bądź jeśli ktoś ma w formie elektoroniczej, byłoby super gdyby się podzielił Proszę o kontakt.
Hej,jak w tytule.Poszukuje kogos, kto nauczylby mnie norweskiego w Trondheim.Prosze o kontakt na mail a,najlepiej z nr tel.Odezwe sie napewno.PZdr.Piotr Links01@o2.pl
Witam serdecznie,mam córkę 13 lat,w następnym roku szkolnym zacznie naukę w Norweskiej szkole,pewnie ten temat był poruszany setki razy na forum,ale nie znalazłem żadnych konkretów,w tym roku kończy ...
Hei Czy ktos z Was studiuje-studiowal na BI? Ja sie przymierzam do rozpoczecia ekonomii i administracji przez nettstudier od jesieni jesli za tydzien zdam bergenstesten Czy ktos sie orientuje ...
Witam, mam 20 lat, i teraz chcialbym zacząc studia w Norwegii. Wiem o bergenstest ale czy ktoś próbował po maturze polskiej zalapac sie do videregående np na rok i pozniej na norweskich zasadach ...
mam zamiar wyemigrowac,ale mam syna 16letniego ,moze ktos mial dziecko w podobnym wieku i wie jak w tym wieku wyglada tam kontynulowanie nauki?prosze o pomoc
Witajcie! Forum znam od ok roku ,jednak dopiero teraz postanowiłam założyć konto tu. Jestem w 2 klasie gimnazjum i planuje sie przeprowadzić do Oslo. Szkola OIS mnie najbardziej interesuje, mieliście ...
Witam ! Tak jak w temaie szukam szkoły która oferuje kurs nauki języka angielskiego po polsku czy ktoś coś o tym słyszał ? Ma ktoś jakiś namiar ?
Paweł Durak
20-03-2013 11:28
Witam forumowiczow! Mam do Was pytanie,mianowicie od wrzesnia w Bergen zamierza uczyc sie moj mlodszy brat (16 lat) w tym roku skonczy on gimnazjum i od nastepnego roku szkolnego chcialbym go ...
zalezy czy masz jakies wyksztalcenie w tym kierunki jesli masz to spokojnie 400 kr na godzine.moja siostra miala nuaczycielka po studiach wysze z polski i bierze prywatnie 500 kr. jesli bez ...
hej,czy ktoś może mi napisać ile mam brać za godzinę korepetycji nauki gry na pianinie.To znaczy mam na myśli regularne udzielanie lekcji dla dzieci
wie, ktos, cos, o kursach jezyka Norweskiego? w domu nie mam za bardzo mozliwosci uczenia sie tego piekneg jezyka ( przeszkoda: dwojka malych dzieci), chyba ze wiecie cos o jakiejs pracy dla osoby ...
Katarzyna Piecuch
15-03-2013 09:06
Witam wszystkich.Mam do Was pytanie jaka macie metode do zapamietywania slowek norweskich?dziekuje za dobre rady-pozdrawiam
Witam. Znacie jakieś filmy typowo w norweskim języku? Skąd można je wziąć lub gdzie obejrzeć? Z doświadczenia bardzo dobrze uczę się oglądając proste filmy i seriale w danym języku.
Polonistka i logopeda. Dzieci i dorośli. Służę pomocą. Zapraszam na zajęcia. Tel. (0047) 9395 4145
Witam wszystkich mam ogromna prosbe jesli ktos posiada troll 2 do norweskiego w pgf to bardzo prosilabym o przeslanie na poczte kasiaSLU@interia.pl bede bardzo wdzięczna-dziękuje i pozdrawiam.
Ines Fernholc
13-03-2013 15:39
Witam, ze wzgledu na chaotyczne godziny pracy nie jestem w stanie zapisac sie do szkoly jezykowej a coraz bardziej zalezy mi na nauce jezyka. Niby kazdy tu zna angielski i w pracy komunikacja jest ...
czeesc.. chciałam zapytać czy dziecko ktoregoś z Was uczęszcza do Mohlenpris ??? jakieś opinie ,wrażenia ?? Z góry dziękuję za informacje pozdrawiam
Witam! Zastanawiam się nad ściągnięciem rodziny do Norwegii. Najbardziej obawiam się startu dzieci w nowych szkołach, ponieważ jedno ma 10 lat a drugie 13, więc niestety pójdą do osobnych szkół ...
Czy może mi ktoś powiedzieć jakie są szkoły ? TZN: podstawowa, gimnazjum itp co np jest po gimnazjum ?
Rafał Gdfhffg
11-03-2013 19:56
witam wszystkich,mam pytanie odnosnie sprawy wielokrotnie juz walkowanej...Kolega chce sciagnac do Oslo rodzine,(prowadzi firme jedno osobowa).Syn chodzi w Polsce do 2 klasy gimnazjum.Czy moze go ...
Jeśli macie jakieś oferty pracy typu : sprzątanie itd to piszcie. W ogłoszeniach na mojanorwegia nie spotkałam takiej oferty w Haugesundzie .
Milena W.
09-03-2013 10:01
Witam dostalem dzisiaj dokument i zabardzo go nie rozumiem jesli ktos bedzie tak uprzejmy przeczytac i stresci w dwoch zdaniach bede wdzieczny. dziekuje maciej GODKJENNING AV POLSKE ...
adadas
Mam jeszcze 1 pytanie... Czy dostanę tłumacza w gimnazjum w Norwegii ?
Po zakończeniu tego roku szkolnego przeprowadzamy się z mamą i siostrą do taty do Norwegii. I mam parę pytań - W tym roku kończę 6 klasę i mam pytanie - Pójdę do 7 klasy czy do 1 gimznazjum ? Kiedy ...
' '
22-02-2013 16:53
A dostanę tłumacza na lekcje ? Bo czytałem ,że się dostaje...
Witam. Szukam opiekunki dla mojej rocznej córeczki. Niania powinna być kompetentna i najlepiej mobilna ( choć nie jest to wymóg ). Praca polegać będzie jedynie na opiece nad dzieckiem ( wspólne ...
Witam zacnych Forumowiczów Czytam sobie te wszystkie posty na forum i nasunęło mi się jedno pytanie ) (na razie) - czy ktoś kto w Polsce uczy się norweskiego jest w stanie się dogadać z Norwegami. ...
Czy ktos moze ma jakies namiary na kurs norweskiego w Asker albo okolicy?
Witam serdecznie - po wakacjach planuje wrócić do polski i tam kontynuować naukę od liceum/technikum ale oczywiście potrzebuje świadectwa. Gimnazjum ukończyłam tu w norwegii, i teraz pytanie brzmi ...
poszukuje wraz z kolezanka osoby chetnej do nauki jezyka norweskiego za pomoca skype. poziom srednio zaawansowany. chcemy jak najszybciej opanowac jezyk a wiadomo ze praktyka to podstawa. osoby ...
Sebastian K
18-02-2013 00:05
Witam serdecznie, Chciałbym się dostać na studia magisterskie w Szkole Architektury w Oslo (www.aho.no ), jednak uczelnia owa wyraźnie zaznacza że nie przyznaje żadnych stypendiów oraz wymaga ...
Witam. Mam pytanie, mianowicie staram się aby Nav wysłał mnie na 3 miesięczny kurs nauki języka norweskiego, pisania cv, przygotowanie do rozmowy kwalifikacyjne, lecz mojej próby nie ...
markus d
14-02-2013 18:57
Witam, Mam do sprzedania nowe fiszki do nauki norweskiego. Dokładny opis znajduje się poniżej: www.jezykiobce.pl/norweski-600-fiszek-tr...-od-podstaw,921.html
Rafał Wierzbicki
13-02-2013 16:15
Pilnie poszukuję chętnych do udziału w kursie norweskiego przygotowującym do Bergenstest w Gdańsku! Dobra lektorka, materiały - wszystko załatwione. Startujemy z poziomu B1. Cena do ustalenia, ...
witam mieszkam w oslo. potrzebuje w miare szybko nauczyc sie jezyka norweskiego jestem zainteresowany nauka indywidualna a naj lepiej przez skype .czekam na wiadomosc pozdrawiam
witam szukam fryzjerki z okolic fetsund pilne
Anna Bak
05-02-2013 18:49