Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Grubas napisał:...Tu chodzilo o forme i uzycie 4 krotne tego samego zwrotu przez co przekaz stawal sie absurdalny.
Natomiast sam wyraz byl napisany poprawnie. Ale coz...Paulinka zniknela z forum

Doszła do Słusznego wniosku , że nie ma co dyskutować z takim Polskim Muślimem , o Ostro Ortodoksyjnym Podejściu , do Swojego Języka Ojczystego ...
Może jest Faktycznie słaba we ty klocki ... , a może zawsze , ustępuje Miejsce innym ... w podbramkowych sytuacjach .
Zajmując się czymś Innym , co przynosi bardziej przyjemniejsze doznania estetyczne , w Jej Osobistym Mniemaniu .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
Do docent.tadeusz Ciesze się i wierze że jest to skuteczna metoda niestety 50 zł za 45 min to mnie nie stać .
Ja mam przeznaczone 1000 zł na miesiąc na 5 osobowa rodzinę i dom .
Więc ten sposób nauki niestety odpada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Grubas napisał:...Tu chodzilo o forme i uzycie 4 krotne tego samego zwrotu przez co przekaz stawal sie absurdalny.

Doszła do Słusznego wniosku , że nie ma co dyskutować z takim Polskim Muślimem , o Ostro Ortodoksyjnym Podejściu , do Swojego Języka Ojczystego ...
Może jest Faktycznie słaba we ty klocki ... , a może zawsze , ustępuje Miejsce innym ... w podbramkowych sytuacjach .
Zajmując się czymś Innym , co przynosi bardziej przyjemniejsze doznania estetyczne , w Jej Osobistym Mniemaniu .

Tak sie zastanawiam czy termin "ortodoksyjny" potrzebuje przedrostka "ostro" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
Grubas napisał:
gabriel napisał:

Tak sie zastanawiam czy termin "ortodoksyjny" potrzebuje przedrostka "ostro" ?

Zwykle, najnormalniej w świecie nie potrzebuje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
adam kowalski
(git666)
Wiking
WITAM WIESZ CO JA TEZ UCZYLEM SIE SAM W DOMU WLASNIE Z INTERNETU KUPILEM TEZ DWIE KSIAZKI DO NAUKI I 3 PLYTY CD.JEDNA KSIAZKA TO NAUKA JEZYKA NORWESKIEGO DLA OSOB WYJERZDZAJACYCH DO PRACY W NORWEGII.ALE SAMEMU JEST CIEZKO MIMO ZE ZNAM BARDZO DOBRZE JEZYK ANGIELSKI BO UCZYLEM SIE WIELE LAT W POLSCE OD 1 KLASY PODSTAWOWKI I BYLEM W LICEUM NA PROFILU HUMANISTYCZNYM MIALEM 2 H DZIENIE ANGIELSKIEGO NO I MIESZKALEM 4 LATA W LONDYNIE TO NAUKA NORWESKIEGO BYLA BARDZO CIEZKO DOPIERO NAUKA Z NAUCZYCIELEM MI POMOGLA.JEZELI ZNASZ DOBRZE ANGILESKI TO POLECAM W INTERNECIE GDZIE NORWEGOWIE UCZA NORWESKIEGO ALE WSZYSTKO OMAWIAJA PO ANGIELSKU ALE MUSISZ GO DOBRZE ZNAC BO TEZ NIE DAS RADY.I NIE MA CO UKRYWAC NAJLEPIEJ BY BYLO JAK MOGLABYS ZAPISAC SIE DO SZKOLY NA NAUKE JA TAK ZROBILEM ZACZYNAM OD PONIEDZIALKU OD 8 DO 16 BEDZIE CIEZKO BO TO SPORO GODZIN ALE GRUPA TYLKO 7 OSOB WIEC ZAMIERZAM WYKORZYSTAC TEN CZAS DO MAX.NAUCZYCIEL JEST POLAKIEM NIE WIEM CZY TO DOBRZE CZY NIE?A CO WY O TYM SADZICIE?LEPIEJ SIE UCZYC Z POLSKIM NACZYCIELEM CZY NORWESKIM?POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORZY PROBUJA SIE UCZYC TEGO FAJNEGO JEZYKA!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
A jak nazywa się ten polski nauczyciel??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przy

okazji,masz wyrozumialego

i elastycznego szefa,skoro bedzie

ci ustawiac,wylacznie popoludniowe zmiany...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Asia :)
(asia_y)
Wiking
ja poszlam na dzienny norweski, ponad 300 godzin nauki w sumie. po tym zdawalam prøve3 ( czekam wlasnie na wyniki). pisac, rozumiec z tekstu potrafie bdb. z mowieniem coraz lepiej ale brakuje mi kontaktu ( oprocz przedszkola i szkoly dzieci) takiego codzinnego bo nie pracuje. codzienne ogladam tv norw. , czytam gazety i robie cw internetowe ( sa super!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(LuSii)
Stały Bywalec
a można prosić o wskazówki na te ćwiczenia internetowe?
Dobry też jest kurs ESKK .. objasnione,wyjaśnione .. łatwe do zrozumienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ESKK tez polecam ) ny i norge tez - ale to juz z nauczycielem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok