Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
12 Posty
Julia stanczyk
(j.kup.)
Wiking
super, ze ktos tak po prostu chce komus pomóc dzieki
pozdrawiam julka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
ZAPRASZAM - METODA PERFEKT - A CO MYSLA O TEJ METODZIE NAUCZANIA U C Z N I O W I E
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
PROSZE REAGUJCIE WTEDY BEDZIEMY ROZWIJAC METODY NAUCZANIA I OCZYWISCIE Z EFEKTEM

NORWESKI -

HALNOR napisał:
ZAPRASZAM - METODA PERFEKT - A CO MYSLA O TEJ METODZIE NAUCZANIA U C Z N I O W I E
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
ee ten kurs dla dzieci to jakieś nieporozumienie ,sciagnełam plik rozpakowałam i co?du...pa sa tam puste pliki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Justynko

Nie wiem czy sciagnelas sobie slownik obrazkowy - on jest dobry dla dzieci :

www.mojanorwegia.pl/forum/view/nauka_w_n...go_tlumacz_10,0.html

Pozdrowienia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
czy Twoja oferta nie łamie praw autorskich?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
dużo reklam tej pani mało wypowiedzi uczniów tu na forum
pisze pani ze uczniowie sa zadowoleni ale ja nie widzę żadnej pozytywnej wypowiedzi uczniów w necie bo w realu jest ich dużo i niestety nie sa one pozytywne z tego co słyszałam na mieście to opinie sie posypia po zakończeniu kursu z wiadomego powodu...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
kami napisał:
pisze pani ze uczniowie sa zadowoleni ale ja nie widzę żadnej pozytywnej wypowiedzi uczniów w necie bo w realu jest ich dużo i niestety nie sa one pozytywne z tego co słyszałam na mieście to opinie sie posypia po zakończeniu kursu z wiadomego powodu...

OCENIASZ NIE ZNAJAC TEMATU - ZAPRASZAM NA KAWE I ZAJECIA W PONIEDZIALEK , WTOREK LUB W SRODE O GODZ.18.00 FIRMA MED POWER AS UL.WESELSS GATE 67 W STAVANGER - CENTRUM -

NA NAUCZANIE UCZESTNICZYLO PONAD 400 POLAKOW - POMYSL DLACZEGO?

ZAPRASZAM NA NASZA KLASE - NAZWA NORWESKI HALINA BIRKELAND - JEDNA Z GRUP NA SZKOLENIU ZALOZYLA TA STRONE , WCZORAJ DOLOZYLAM ZDJECIA Z ZAJEC - WCZORAJSZYCH.

- A JAKI MASZ CEL KRYTYKUJAC.

PRAWDZIWA CNOTA KRYTYKI SIE NIE BOI -

POZDRAWIAM SERDECZNIE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
korepetytor napisał:
czy Twoja oferta nie łamie praw autorskich?

Nie zauwazylam tego posta wczesniej - czy to bylo pytanie do mnie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
HALNOR napisał:
kami napisał:

OCENIASZ NIE ZNAJAC TEMATU - ZAPRASZAM NA KAWE I ZAJECIA W PONIEDZIALEK , WTOREK LUB W SRODE O GODZ.18.00 FIRMA MED POWER AS UL.WESELSS GATE 67 W STAVANGER - CENTRUM -

NA NAUCZANIE UCZESTNICZYLO PONAD 400 POLAKOW - POMYSL DLACZEGO?

ZAPRASZAM NA NASZA KLASE - NAZWA NORWESKI HALINA BIRKELAND - JEDNA Z GRUP NA SZKOLENIU ZALOZYLA TA STRONE , WCZORAJ DOLOZYLAM ZDJECIA Z ZAJEC - WCZORAJSZYCH.

- A JAKI MASZ CEL KRYTYKUJAC.

PRAWDZIWA CNOTA KRYTYKI SIE NIE BOI -

POZDRAWIAM SERDECZNIE

HALNOR napewno nie miałam na celu krytykowac pani czy oceniac
Nie uczeszczm na te zajecia bo nie widze takiej potrzeby
Miałam nadzieje ze po moim poscie odezwie sie jakis pani student i bedzie bronił swojej nauczycielki i zła fama przejdzie No ale doczekalismy sie tylko reakcji pani
Na pani profil na nk nie bede wchodzic bo mi nie zalez- mysle ze zainteresowani jak beda chcieli to zrobia to sami
p.s Mam nadzieje ze to ze pisała pani duzymi literkami to przypadek a nie celowy KRZYK...
rowniez pozdrawiam Kamila
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok