1 NOK
Witam, czy ktoś się orientuje czy w Sandefjordzie są organizowane jakieś dobre kursy norweskiego?
mam do sprzedania nowy zestaw Pa Vei (książka + ćwiczenia + płyta ), 500 NOK. tel. 94114294 Oslo
Witam mam teraz zaraz po wakacjach iść do tej szkoły i nasuwa mi się pytanie : jak tam jest czy jest ciężko ( chodzi mi głownie o poziom i o to czy pomimo tego ze coś tam mowie po norwesku będę miał ...
Witam wszystkich... Szukam pomocy w doradzeniu jaki mam zakupić słownik do nauki języka norweskiego.Obecnie uczę się w szkole tego języka i szukam dobrego słownika norwesko -polskiego i polsko- ...
Witam wszystkich szukam kogos z bergen lub okolic kto udziela lub udzielil by korypetycji z angielskiego lub norweskiego .ewentualnie zna jakies namiary mój priwat barekb@interia.pl.
doktor multifilolog, 20 letnie doświadczenie, wykładowca akademicki, język ogólny i specjalistyczny, kazdy poziom bez pośredników i niepotrzebnych kosztów o mnie www.kursy-jezykowe-online.eu
polecam! www.mojanorwegia.pl/nauka_jezyka_norweskiego_online/ szkoła uczciwa, na poziomie, przygotowuje skrupulatnie do egzaminu i nie tylko, ceny przystepne, dyspozycyjnosc pelna koledzy takze ...
Witam wkrotce kolejny Bergenstest, posiadam Bergenstesty z roku : 1999, 2002, 2006, 2009, 2011. Jest wiec mozliwosc odkupienia takowych testow w przystepnej cenie. kontakt na pw lub email ...
agnieszka grabarczyk
22-01-2012 23:27
Hej, od nowego roku szkolnego mam zacząć chodzić do Liceum w Norwegii, nie obawiam się tego dość dużo czytałam na temat szkolnictwa itp. Chciałabym aby ktoś bardziej poinformowany w tych sprawach ...
doktor, multifilolog 20 letnie doswiadczenie uczy jezyka na kazdym poziomie o mnie www.kursy-jezykowe-online.eu autorska szkola Neva, bez posredników i zbednych kosztów
Poszukuje nauczyciela / nauczycielki jezyka francuskiego - okolice Oslo, Lillestrøm, Skedsmokorset, Gjerdrum. Interesuja mnie indywidualne lekcje 1-2 razy w tygodniu, ok 1,5 h. Od podstaw. ...
Kupie ksiazke i cwiczenie på vei w rozsadnej cenie Iwona 968 54 806
Witam!!! NP3 część ustna-jakich pytań można się spodziewać??? Wiem, że to kwestia losowa, trzeba być ogólnie dobrze przygotowanym i umiejętnie wybrnąć z jakiegokolwiek pytania jakie by ono nie ...
Być może kogoś zainteresuje informacja, że NIE TYLKO zdanie bergenstestu umożliwia podjęcie studiów w Norwegii. Druga możliwość to ukończenie videregående skole z języka norweskiego. Informację ...
szukam kursu lub lektora j.norweskiego ktory udziela lekcji miedzy czwartkiem i niedziela , dojade do 100 km od kristiansand 2-3 h tygodniowo ,PILNE
Witajcie, chciałam zapytać czy ktoś z Was może zna bądź uczęszczał do szkoły KVOS voksenopplæringssenter - KARMØY w Kopervik (Rogaland)? Maiłabym do takiej osoby kilka pytań. Pozdrawiam ...
W najbliższym czasie moje dziecko idzie do szkoły norweskiej okolice Arendal wiem, z tego co piszecie ,że jeśli w polsce jest w 1 gimnazium tam pójdzie o rok wyżej , chciałam jednak zapytać mamy ...
Witam. Jestem pianistka i pedagogiem gry na fortepianie. Pracuje w miejscowej szkole muzycznej oraz udzielam lekcji prywatnych osobom w kazdym wieku. Nigdy nie jest za pozno na nowe hobby! Mam ...
JAK MŁODZIEZ DOJEZDZA DO SZKOŁY SOLA VGS Z RANDABERGU LUB Z TASTY ? BARDZOOOOO PROSZĘĘĘĘ O ODPISANIE !!!!
hej,z tego co się orientowałam to niestety nie ma żadnych książek,słowników polsko-norweskich..pani poinformowła mnie że lepiej rozejżeć sie w Polsce,można oczywiście zakupić angielsko-norweski ...
Tlumacz Norweskiego
28-12-2011 16:03
Chciałabym zacząć naukę j.norweskiego w Sandnes lub Stavanger.Czy ktoś wie o jakimś zaczynającym się kursie? Bardzo prosiłabym o namiary.
Nome komune organizuje kolejne kursy norweskiegow Ulefoss . Więcej informacji na stronie komuny.
Pilnie potrzebuje odkupic książke i ćwiczenia NY I NORGE. Jesli ktoś dysponuje takim kompletem bardzo proszę o kontakt nr. tel 46594316 email michalna-stachowiak@wp.pl
Witam, zastanawiam się jak wygląda szukanie pracy przez firmę Adecco,jakie jest prawdopodobieństwo,że zgłaszający się do nich kandydat dostanie pracę?Czy musi posiadać konkretny zawód i ...
.
no ja też się zaczęłam przygotowywać, lubię ,,dłubanie w języku" czytanie tekstów, kombinowanie z gramatyką itd. ja też chcę zrobić kierunek na uniwerku tu w oslo jest może ktoś kto też ...
Hej! szukam kursu nauki języka norweskiego w lillestrøm lub gdzieś w pobliżu.Może ktos z was wie coś na ten temat.
Marta Podsiadlik
24-11-2011 19:17
Witam. Potrzebuję płyty CD z kursu do nauki języka norweskiego pod tytułem Vil du leare norsk ewentualnie o jej kopie. Niestety moja uległa zniszczeniu i bardzo bym prosił o pomoc jeśli ktoś taką ...
Marzena K
23-11-2011 23:29
Witam Moją ofertę kieruje do ludzi którzy chcieliby nauczyć siebie lub swoje dzieci programowania lub podnieść swoje kwalifikacje w pracy z komputerem. Prowadzę zajęcia indywidualne w Oslo w domu ...
Witam, szukam zastepstwa do pracy na okres swiat Bozego Narodzenia (od16.12 do 18.01), 3,5h dziennie---> sprzatanie supermarketu ICA i Lindex. Gjovik. zainteresowanych prosze o kontakt ...
Witam. kurs norweskiego no właśnie.... Jako zielona z tego tematu chciałabym zapytać gdzie najlepiej w Oslo udać się na taki kurs? Może znacie jakieś dobre uczelnie, które po jego ukończeniu ...
Jesli ktos chce odsprzedac w miare przystepnej cenie, chetnie kupie 45670677 Oslo Dominik.
Witam, mam takie pytanie, czy ktoś mógłby polecić jakieś książki polko-norweskie odnośnie medycyny, a w szczególności pielęgniarstwa? A może ktoś ma jakieś notatki? Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek ...
Kasia Hołownia
04-11-2011 20:09
Witam. Mam pytanie, czy ktoś zna osobę godną polecenia, która udziela korepetycji z języka norweskiego w Oslo? Bardzo mi zależy, żeby kogoś takiego znaleźć i żeby nie miał zbyt wygórowanych stawek, ...
Hej! Jestem byłym studentem Filologii Polskiej na Uniwersytecie Wrocławskim, obecnie mieszkającym w Oslo. Ponieważ spotkałem się już kilkakrotnie z osobami w Norwegii, poszukującymi kogoś, kto ...
WITAM czy ma ktoś jakieś informacje o szkole w HAUGESUND mój syn ma 17 lat i chcę żeby tu chodził doszkoły
Czy ktos jest studentem w Oslo? Jakie przedmioty zdawaliscie na maturze i jakie trzeba otrzymac z nich wyniki? co jest brane pod uwage podczas rekrutacji??
Szukam książki i ćwiczeń På vei Elisabeth Ellingsen i Kirsti Mac Donald. Proszę o info na wozniak7w@wp.pl
Witam wszystkich !!!Mam takie pytanko gdzie zapisac syna do szkoly.Podobno do Johanes byloby najlepiej.Moze ktos sie orientuje co jest do tego potrzebne i wogole kiedy zaczyna sie rok szkolny,czy ...
Gdzie w Bergen można zapisać się na kurs języka norweskiego dla początkujących?Jakie są ceny? Czy organizowane są może darmowe kursy norweskiego? Dzieję za pomoc
Witam niedługo wybieram się do liceum w Norwegii. Mam do was w związku z tym kilka pytań. 1.Możecie powiedzieć coś o liceum? Jakie są minusy i jakie plusy? W waszym odczuciu oczywiście. 2.Czy ...
Kupię książki do nauki norweskiego Norsk Nå z CD Praktisk Norsk 2 Ma ktoś kto już nie potrzebuje ? W Bergen ( proszę podać cenę ) Dziękuję
T D
14-09-2011 09:15
www.bbkurs.com tani kurs jezyka norweskiego w jezyku polskim Bergen
mam 16 lat i chciałabym zapisać się do szkoły w Oslo . ma ktoś może jakieś informacje co do takich szkół ?
Witam wszystkich , na sam początek powiem ze wiem ze istnieje juz taki temat lecz nie znalazlam tam wszytskich potrzebnych mi informacji . Uczę się w technikum kier: obsługa ruchu turystycznego , ...
Pragnę zamieszkac na stałe i podjąc studia licencjackie oraz prace w Norwegi. Znam tylko angielski. Jak to wygląda krok po kroku? Proszę o informację. Z góry Dziękuję
hej. niedawno przeprowadziliśmy się do Drammen, czy sa tu jakies mamuski na forum na ploteczki, spacerki czy wymianę informacji pozdrawiam
rrratynku!!!!Moj synek ma 6 lat i idzie od 2 sierpnia do szkoly,dostalam do wypelnienia formularz,w ktorym jest napisane,ze moje dziecko ma 60% godzin w szkole,nie wiem dlaczego skoro z mezem ...
zdawał ktoś w norwegi kurs na prawko? jak to sie odbywa i ile kosztuje? jest łatwiej niz w pl???
Cześć. W sierpniu zaczynam naukę w liceum w Bergen. Jestem zapisana do innføringsklasse (klasy wprowadzającej). Chciałam zapytać o zwyczaje panujące w norweskich szkołach. Mam kilka pytań, więc może ...
Witam! Czy moze ktos sie orientuje kiedy zaczyna sie kurs norweskiego na folke universitet w Asker?
witam, szukam kursu jezyka norweskiego w lillestrom lub okolicy, za pomoc serdecznie dziekuje
Hej. Mam do sprzedania zbindowana kopie ksiazki "Bo i Norge". Ksiazka w dobrym stanie, na paru pierwszych stronach slady zakreslacza. Nie posiadam do tego ani slownika, ani plyty cd. ...
Witam! Czy ktoś się orientuje gdzie w Oslo można zakupić słownik (nor-pol, pol-nor) ? ? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam
Cześć .Kolega szuka intensywnego kursu lub pomocy w nauce norweskiego _ok.1 m-ca.Ma podstawy.Rozumie bardzo dużo lecz ma problemy z wymową .Czy ktoś może pomóc?
zdzisław JEMIOŁEK
25-07-2011 22:26
Witam. Czy może ktoś z was orientuje się czy w najbliższym czasie jest organizowany kurs nauki norweskiego w Gol?
w weekendy to zrób sobie grilla na tarasie ,albo w śmieciarce posprzątaj
Szukam studentow w Oslo.Potrzebuje informacji o rekrutacji na studia w Oslo,jakie kierunki sa w Oslo,jakie warunki i dokumenty musze spelniac?Czy w Oslo mozna studiowac przemysl naftowy?Co i gdzie ...
Chce nauczyc sie jezyka norweskiego. Poszukuje dobrego nauczyciela jezyka norweskiego z okoloc Gran. Mozliwosc nauki w soboty wieczór i niedziele.
Chetnie dam korepetycje z jezyka norweskiego. Na terenie Asker i Bæreum mozliwosc besposredniego dojazdu do klienta. Korpetycje dla duzych i malych ! Tanio. Numer telefonu : 40587560 email : ...