1 NOK
Witam . Poszukuje osób które zdawały wyżej wymieniony egzamin. Interesuje mnie i chciałbym sie dowiedzieć jak to sie odbywa . Miej wiecej wiem o co chodzi ,ale chciałbym dowiedzieć więcej ...
Nielsen Fjeld Norsk Na Textbook workbook A1\A2 wordlist Kristi Mac Donald Grammarbook Praktisk Norsk2 2007 Cappllen
Jestem studentką IV roku filologii norweskiej i udzielę korepetycji z norweskiego na wszystkich poziomach zaawansowania. Zapewniam wszelkie materiały potrzebne do nauki. Cena za 60 min lekcji - 35zł
Udziele korepetycji z jezyka angielskiego do poziomu C1 ( Stavanger i okolice), zainteresowane osoby prosze o kontakt na priva, pozdrawiam Gosia
Jestem asystentem nauczyciela w norweskiej szkole,pomoge dzieciom w nauce zarowno języka ojczystego jak i w nauce norweskich przedmiotów w zakresie szkoły podstawowej oraz mogę się efektywnie ...
Hej!! Czy posiada ktoś może nowy zestaw Pa Vei?? Najlepiej w wersji elektronicznej Zapisałam się na kurs i okazało się, że będą używane nowe książki Pa Vei ;/ Dziękuję za pomoc
ta książka kosztuje tylko 125kr. A zawsze to lepiej otworzyć i zerknąć na papierze
szukam w Bergen osoby, która przygotowuje się do Bergenstestu.
witam jak w tytule - uczę norweskiego w Oslo. indywidualnie lub w małych grupach (2-3 osobowych). ceny przystępne po więcej informacji proszę pisać na adres: arat.p@wp.pl lub kontaktować się ...
Słyszeliście o tym zestawie? Ktoś już się uczył norweskiego z fiszkami i z tą płytą? Można się tak nauczyć przed wyjazdem? Jakie są wasze doświadczenia?
Witam wszystkich,czytałam inne podobne wątki jednak nie znalazalam do konca odpowiedzi na moje pytania dlatego zakladam nowy wątek . Otoz w tym roku bede pisac mature z rozszerzonej biologii i byc ...
Witam szukam nauczyciela ktory udzieli mi korepetycji z norweskiego jesli o kims wiecie dajcie znac.
Witam! Sprzedam prawie nie uzywany kurs Eskk z plytami, niedrogo!!
Witam, Poszukuje nauczyciela norweskiego najlepiej polaka w Stathelle lub okolicy. Pilne!
Witam, Poszukuję również, w formie elektronicznej w pliku pdf najlepiej ćwiczenia Ny i Norge. Może być również cały zestaw Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam
Witam, Oferuję kurs języka norweskiego w Bergen. Sama jeszcze uczęszczam na kurs norweskiego do jednej z Bergeńskch szkół ale jest to wyższy poziom. Kurs oferuję osobom które nie miały jeszcze ...
czy ktoś ma próbne norskprøver 2 i 3 oraz bergentest i chciałby się podzielić nimi ze mną Wiem też, że kiedyś na stronie Folkeuniversitet lub Rosenhofa to było, ale nie mogę teraz znaleźć. Jakieś ...
Witam Mam pytanie, czy posiada ktoś może płytę z nagraniami do ćwiczeń på vei? Jeśli tak czy mógłby ktoś je udostępnić, wysłać na maila? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
Aga Walkowiak
23-09-2012 18:42
jak długo trwa taki kurs? ile godzin w tygodniu?na jakich książkach się pracuje i w jakich grupach? no i chyba najważniejsze pytanie czy się opłaca?
a jest jakiś nauczyciel z Oslo?
Witam wszystkich. Chodzę do 10 klasy i za parę miesięcy muszę już składać podanie o szkołę. Możecie mi napisać 1) jaki zawód jest bardzo płatny w Norwegii (ogarniam matematykę w dużym stopniu, ...
brzy dal
12-09-2012 07:22
Chętnie odkupię książkę i ćwiczenie pa vei w dobrym stanie ale nowe wydanie. Proszę o kontakt tel 96882842 lub maile z ceną malgosia850@poczta.onet.pl
czy jest możliwośc odbywania zajęć w grupie?
Zapraszam na zajęcia języka norweskiego budowlanego i technicznego, mam 20 letnie doświadczenie jako wykładowca-filolog oraz doktorat. e-mail: peterson@spoko.pl
Pedagog pochodzenia polskiego udzieli korepetycji z jezyka norweskiego. kontakt na mail: aaast@hotmail.no
ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NAUKA JEZYKA NORWESKIEGO. PROWADZIMY ROZNE GRUPY ZAROWNO DLA POCZATKUJACYCH JAKI I ZAAWANSOWANYCH. MILA I PRZYJEMNA ATMOSFERA Z POLSKIM JAK ROWNIEZ NORWESKIM ...
Udzielę korepetycji z języka angielskiego, wieloletnie doświadczenie w pracy z dziećmi i mlodzieżą, certyfikat językowy na poziomie C1, proszę o kontakt na priva lub telefoniczny: 450 687 53 ...
Pomogę w nauce norweskiego na poziomi początkującym i średniozaawansowanym. Mam doświadczenie, dysponuję ciekawą i bogatą bazą materiałów. Napiszę także CV i list motywacyjny.
Witam. Przeniosłem się do Trondheim, a w raz ze moją rodzina. Syn 16 letni miał rozpocząć naukę w videregående skol w klasie innføringsklassen(słabo zna norweski) lecz fylkeskommunen nie chce ...
witam, pilnie poszukuje do odkupienia ksiazki i cwiczenia do powyzszej pozycji w Oslo lub okolicy. A moze znajdzie sie pomocna osoba ktora chociazby pozyczyla mi te ksiazke do 21 wrzesnia? A, ...
Firma PolSpeak zaprasza na kursy języka angielskiego, włoskiego, niemieckiego oraz polskiego dla obcokrajowców na różnych poziomach zaawansowania. Lekcje odbywają się on-line. Oferujemy ...
Szukam kogoś kto się nudzi wieczorami i mógłby od czasu do czasu pobawić się w nauczyciela i zamienić ze mną kilka zdań po norwesku przez skype . Ja poziom podstawowy . Więc w grę wchodzą podstawowe ...
Od września razem z chłopakiem będę mieszkała w Stavanger. Zamierzam tam studiować, ale abym się dostała na studia potrzebuje jeden z certyfikatów międzynarodowych! Dlatego poszukuje osoby, która ...
Witam szukam osób które udzielają korepetycji albo uczą j.norweskiego jak w temacie Drammen okolice
Oferujemy lekcje indywidualne przez skype z polskimi lektorami, na wszystkich poziomach, z każdego miejsca na świecie. Nauka w przyjaznej atmosferze z wykwalifikowanymi lektorami Częstotliwość i ...
Witam. Mam pytanie. Wybieram sie do Norwegii z tym ze w Polsce mam do zaliczenia jeszcz egzamin praktyczny.Teoretyczny mam zaliczony. Jezeli pojade teraz do Norwegii i bede chciała dokończyć tam ...
czy ma ktoś namiar na naukę języka norweskiego w sandnes moja firma płaci
jak sie mowi dowod osobisty po norwesku_
w autobusie ze chce sie kupic jeden bilet po norwesku?
treść do przetłumaczenia: Witam. Jestem zainteresowany hurtowym kupnem przypraw. Zależy mi na przyprawach najwyższej jakości oraz wypracowaniu bezpiecznej i przyjacielskiej atmosfery w ...
tak jak w temacie, może ma ktoś na zbyciu? chętnie odkupie najlepiej od kogoś z Rogalandu
Witam ! jest moze utaj ktos , kto studiuje w norwegii w jezyku norweskim ???? Prosze o kontakt
Dzień dobry! Niedługo zacznę szkołe w Norwegii i pójdę do mottak klasse. Bardzo jestem ciekawa jak wyglądają tam lekcje, może ktoś z Was wie? W jakim języku mówią nauczyciele? Uczą tam tylko języka ...
Kupię książki Pa vei Stein pa stein Ny i Norge
Witam wszystkich uczacych sie Norweskiego. Moje zmagania z tym jezykiem zaczelam niedawno. Mam dwa podstawowe kursy tzn. Norweski ESKK i Ny i Norge. Nastawiam sie na samym poczatku na ...
Witam. Dowiedzialem sie ze ta pani rekrutuje w Oslo w firmie adecco . Znalazlem jakis numer tel ale nie odpowiada Zna moze ktos ta pania i jakies namiary na nia? Pozdrawiam.Ambre
Witam, poszukuję osoby która zaczynała naukę w Norweskiej szkole średniej bez znajomości języka Norweskiego. Jeśli jest ktoś chętny do udzielenia mi kilku informacji to byłbym wdzięczny o wpisanie ...
Jestem studentką filologii norweskiej, w przyszłym tygodniu przyjeżdżam do Trondheim na roczne stypendium. Oferuję naukę norweskiego na poziomie podstawowym i średnio zaawansowanym.
czesc, możecie mi polecic jakąś szkołe językową? chyba , że ktoś z was chce mnie pouczyc norweskiego
Anna _
24-07-2012 12:42
witam:] czy mogłby mi ktos napisac podanie do szkoly po angielsku? oczywiscie moge zaplacic .... informacje ktore chcialabym zapisac moge podac na e maila lub gg;] jest to dla mnie bardzo wazne
Witam, Mam pytanie do forumowiczów..czy ktoś pracuje legalnie jako masażysta w Norwegii? i czy trzeba uzyskać uznanie dyplomu masażysty w jakiejś konkretnej instytucji norweskiej?Uczę się ...
Beata Rosińska
10-07-2012 17:24
Witam Ponieważ uczę się języka norweskiego od pewnego czasu używając programu FullRecall uznałem, że może komuś przyda się baza słówek. Są to słówka z książki "Ny i Norge" idealne dla ...
witam serdecznie . usilnie szukam osoby ktora pomoze mi sie nauczyc jezyka norweskiego, samemu to nie nauka , mieszkam w poblizu lilestrom czy nittedal ten sam odstep. chetnych prosze o kontakt
uczciwy doktor multifilolog, 20 letnie doświadczenie, kazdy poziom, jezyk ogolny i specjalistyczny , o mnie www.kursy-jezykowe-online.eu bez pośredników i kosztów biura, ceny konkurencyjne, wysoki ...
Hej hej, czy ktoś jeszcze dziś podchodził do części ustnej BT?
Witam! Chciałabym rozpocząć naukę języka norweskiego. Czy może ktoś się orientuje, w którym miejscu w Sandvice znajduje sie taka placówka? Z góry dziekuje
chcem sie nauczyc norweskiego i nie moge sam temu nie podolam, prosze o kontakt kogos kto naucza osoby tego niezbednego jezyka na pw
CZTERO OSOBOWA RODZINA POSZUKUJE MIESZKANIA DO WYNAJĘCIA W DRAMMEN,PROSZĘ O KONTAKT amichalskapanek@gmeil.com
Witam, poszukuję nauczyciela z okolic Stavanger, który pomoże mi się przygotować do Norskprøve 3/ B1. Skończyłem kurs na poziomie B1, ale miałem pare miesięcy przerwy i potrzebuję odświerzyć swoją ...