Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
47 Postów
MILO ZE SERDECZNIE ODREAGOWALAS - SAMA WIESZ PONAD 400 UCZNIOW - A MY POLACY JESTESMY KRYTYKANTCY - LECZ NIGDY NIE MA I NIE JEST PERFEKT - A JA POPROSTU LUBIE ROBIC TO CO ROBIE I CIESZE SIE Z SUKCESOW MOICH UCZNI KIEDY AWANSUJA LUB DOSTAJA PRACE - TO JEST MOJA NAJWIEKSZA ZAPLATA.

DUZE LITERY????? - LEPSZA WIDOCZNOSC.

I RADA MOJA MIESZKAJAC W NORWEGII - CZUJMY SIE PEWNI I BEZPIECZNI - tego zycze a jak to zbudowac ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
chomikuj.pl/limetka81 hasło to słowo kuku. znajdziecie tam dużo przydatnych rzeczy. norweskiego kilka kursów.polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Witam forumowiczów, Rozpocząłem naukę norweskiego. Dzięki za wskazanie linków do materiałów. Krótki ogląd pobranego materiału limetki81 - jest OK. W sprawie języka norweskiego zabiorę głos jak się trochę poduczę. Limetka materiały na początek dobre. Dzięki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Tomek K
(TomK)
Wiking
Nie wiecie,
czy istnieje internetowa platforma j.norweskiego? Coś na kształt www.english-by-phone.com/, tylko Norwegian Strasznie to jest fajna sprawa i wiele był dał, żeby w ten sposób się nauczyć porozumiewać na tej naszej starej, dobrej, lecz smutnej Północy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
bardzo fajna stronka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin Brylowski
(MysterB)
Wiking
Ten kurs internetowy jest niezły wszystko na spokojnie i bez pośpiechu każdy sam narzuca sobie tępo coś dla mnie jak na początek pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
Witam . Dla tych których nie stać na wykupienie oryginalnych lekcji eskk lub zapłacenie limitów na chomiku podaje to samo co limetka81 znalazła na necie tylko za free.

http://softland.info.pl/index.php?showtopic=135537
Myślę że kopiuj wklej nie będzie problemem . Pliki oczywiście trzeba rozpakować .
Miłej nauki .

Wszystko działa są tylko limity dzienne pobrań . Około 6 plików dziennie można pobrać .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Magda A
(DeDee)
Nowicjusz
Czy ktoś jest może w posiadaniu dalszych lekcji, zeszyt w pdf 21-40 ESKK 2 ?
Byłabym wdzięczna za jakiś link...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
limetka81 napisał:
chomikuj.pl/limetka81 hasło to słowo kuku. znajdziecie tam dużo przydatnych rzeczy. norweskiego kilka kursów.polecam

Limetka81, dzieki Siostro za pierwszy "pokarm".

Jestem ciekawa jak ty sobie radzisz,
musze poczytac Twoje posty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok