1 NOK
Witam jak w temacie przeprowadziłem sie do Oslo i szukam jakiejs szkoły Norweskiego najlepiej w okolicach Loren,Sinsen,Okern itp najlepiej jeszcze na weekendy poniewaz pracuje w sumie cały dzien ...
Witam!!! Mam zamiar zapisać się na kurs norweskiego w Oslo jest to kurs u norwega który prowadzi lekcje prywatnie dla jednej osoby bądź dla grup nie większych niż 4 osoby. Szukam 2-3 osób które chcą ...
Szukam niedrogiego kursu norweskiego w Bergen prowadzonego przez polskich lektorów. Interesują mnie zajęcia odbywające się w tygodniu w godzinach od 13.00 do 16.00 bądź w weekendy. Wiedzących coś ...
Witam. Czy ktoś się orientuje czy jest jakiś kurs norweskiego dla matek z dzieckiem? A konkretnie interesuje mnie opcja abym dziecko mogła zabrać ze sobą i pozostawić w innym pomieszczeniu pod ...
potrzebuje korepetycji z j. angielskiego, poziom sredniozaawansowany, ås i okolice, czy jest ktos kompetentny?
Mam ochote podejsc do tego testu. Czy ktos zechcialby sie podzielic ze mna refleksja na jego temat?? jak bylo i co bylo?? a najwazniejsze ze jestem zainteresowana kazda pomoca dydaktyczna zwiazana z ...
Hei. Moja corka skonczyla 15 lat, czy moze sama leciec samolotem do Polski. Mam na mysli WizzAir.
Agnieszka Bogon
25-01-2013 21:45
Witam poszukuje plyt cd Norsk na! jesli ktos chcialby odsprzedac prosze o kontakt na priv. Zgory dziekuje ;D
Witam! Chętnie odkupie książki do nauki norweskiego , jesli ktos posiada czekam na odpowiedz. Pozdrawiam
www.ringblad.no/nyheter/article6452589.ece smutne
Witam , Jak w temacie potrzebuje na kurs (Niebieskiej) Pa vei z 2012 roku najlepiej w formie elektronicznej, Z gory dziekuje
Witam Mam pytanie do ludzi z bardziej obszerna wiedza i praktyczna i teoretyczna. Mianowicie chodzi mi o szkole srednia- technikum dla doroslych okolice trondheim. gdzie mogl bym uczyc sie ...
Odkupie Stein pa stein. Moze komus juz nie potrzebna a ja chetnie skorzystam kontakt poprosze na maila (czesciej tam zagladam): fafrys@wp.pl
Patt Mat
21-01-2013 18:57
Hej czy wie ktos może o kursie języka norweskiego w okolicach Sarpsborga z góry dziekuje
Hejka, Bede bardzo wdzieczna za namiary na CD do ksiazki pa vei z 2012 / Niebieska Z gory ogromne dzieki!
... ...
16-01-2013 11:03
Siemka. Chcialbym sie zapytac jak wyglada wolne w norwegi i np wyjazdy gdy nie ma wolnego
Siemka. Chcialbym sie zapytac jak wyglada wolne w norwegi i np wyjazdy gdy nie ma wolnego
Jako, ze wiele osób szuka skutecznego i ciekawego sposobu nauki języka, chciałem Wam zaproponować metodę pana Davida Snopka, amerykańskiego nauczyciela, dzięki której, nauczył sie naszego- nie tak ...
Witam, Szukam namiar na polską auto szkole nauki jazdy w Oslo lub na polskiego instruktora. Z góry dziękuję za pomoc
Mieszkam juz w Norwegii juz ladnych pare lat, przyjezdzaja tu ludzie po rozmaitych kursach. Z firm wysylajacych ich do pracy i innych. To wszystko jest kicha. Nie ze wzgledu na jakosc kursow, ale na ...
Witam! Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak tworzy się rzeczowniki odczasownikowe? Np. pakowanie, przyjmowanie, przygotowywanie.
Ktoś coś wie o jakimś nie drogim kursie j. norweskiego w okolicach Stavanger ? (Kleppe, Bryne, Sandnes). Szukam tez chętnej osoby na taki kurs. Pozdrawiam
Marta C-L
08-01-2013 14:11
czy ma może ktos do sprzedania domki prywatne do sprzątania???
Czy ktoś moze wie czy kurs j.norweskiego odbywa sie również w Ski???
Witam! Może ktoś z Was wie lub orientuje się gdzie mogę znaleźć kurs języka norweskiego dla początkujących??? Mieszkam w okolicy Hønefoss. Z góry dzięki za wszelkie info
Nauka norweskiego dla początkujących. Sandnes i okolice. Spotkania u klienta, w terenie lub on-line. klienci indywidualni kr.50,- godzina. grupy maks.3 os. kr.25,- godzina za osobę.
Mam pytanie czy ktos ostatnio chrzcil swoje dziecko w kosciele katolickim w Stavanger, jakich ksiadz potrzebuje dokumentow aby sie odbyl chrzest swiety?
hej, wiecie jak to jest z uznaniem studiow wyzszych w praktyce? znam to juz z teorii /nokut.no/, ale czy robia problemy w przypadku niektorych uczelni?
Czy ktos sie orientuje czy w TUoT są prowadzone kursy w języku angielskim na poziome bachelor czy tylko master? może, też ktoś się orientuje jaki nacisk kładzie się na norweksich uczelniach techn na ...
Jeśli ktos ma do odsprzedania lub do oddania kurs norweskiego z ESKK to prosze pisac na priv z propozycją ceny. Pozdro
Hej, mamd o sprzedania dwie rzeczy do nauki jezyka norweskiego. Bardzo fajna ksiazke do nauki gramatyki. Sama sie z niej uczylam, ale dostalam druga, ktorej nie potrzebuje takze chtnie sprzedam. ...
Jan Wielki
19-12-2012 17:19
Sprzedam książkę do nauki norweskiego " Klar for Norge, tekstbok 2". Cena do uzgodnienia. Chętnych proszę o kontakt
Witam, czy ktoś kto zna norweski może mi napisac co to znaczy " Hei du ma legge frem utbetaling til graver i ok bygg har fortsatt ikke fatt kroner"...bo po mojemu " cześć, musisz ...
Witam, chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat zapisów do szkół Norweskich. Powinienem teraz być w 1 klasie liceum/technikum i nie rozmawiam jeszcze po Norwesku - jedynie podstawy. Chciałbym pójść ...
Witam, Kupię książki "Nøkler til Norge" i " Håndbok i grammatikk og språkbruk". Pozdrawiam!
Kupie ksiazke i cwiczenia Her på berget. Mile widziane wydanie po 2008 roku, nie uzywane cwiczenia. Kontakt na priv. Pozdrawiam
Witam Poszukuję nauczyciela norweskiego - byłoby cudownie gdyby znalazł się ktoś w okolicy Białej Podlaskiej ( chociaż już straciłem na to nadzieję) ewentualnie może poleciliby Państwo jakiś dobry ...
Mam na imię Renata, jestem doświadczonym wykładowcą akademickim z tytułem doktora. Uczę norweskiego i angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania, także przez skype (język ogólny i ...
Zapraszam serdecznie na zajecia na wszystkich poziomach. mam wieloletnie doswiadczenie jako wykladowca-pedagog. Przygotowuje do testow jezykowych (np. bergenstest) Praca z ludzmi to moja ...
Czy oba szyki zdania są poprawne:" Er det ditte kart?" i "Er det kartet ditte?". I czy możemy do żeńskich czasowników doczepić zarówno -a jak i -en, czyli na przykład vesken ...
W zalaczonym link znajduje sie ciekawy artykul. Polecam w szczegolnosci nauczycielom. Przyda im sie, moze skloni do refleksji. www.polonline.pl/doc/Dlaczego%20zdolni%2...0z%B3e%20stopnie.pdf
moge polecic najlepszego nauczyciela, zdalam za pierwszym razem, info monaliza33@onet.eu
witam panowie mam pytanko jestem operatorem kop lad i koparki z doswiadczeniem obecnie pracuje ale chce wrocic na sprzet wiec czy jak bym sie zglosil do navu czy oni mi ze tak powiem w tym pomoga
Poszukuje pilnie korepetycji lub kursu z jezyka norweskiego w Asker lub okolicach.
WOLNE MIEJSCE NA KURSIE DLA POCZĄTKUJĄCYCH, Zajecia W poniedzialki i w piatki o 18.30, trwaja 2 godziny (zegarowe 60 minut). Cena jednego stopnia (calego kursu dla poczatkujacych to 1900 ...
Nie masz doświadczenia z językiem obcym? Być może wiesz już co nieco ale chciałbyś usystematyzować wiedzę i zrozumieć gramatykę a przede wszystkim zacząć mówić po norwesku? Te zajęcia są dla Ciebie. ...
Witajcie. Potrzebuje Waszej pomocy, gdyż w SALGSOPPGAVE piszą wiele na temat konkretnego domu, a nie poradziłam sobie z jego przetłumaczeniem. Otóź (podaje wątek) : Ved tvangsslag gjelder ...
Witam wszystkich Mam pytanie Mam zamiar wyjechać z Polski do męza do Norwegi - Maloy. Mam 2 dzieci 3 latka i 12 lat. Czy nie wiecie gdzei w Maloy lub okolicy są szkoły i czy są polskie szkoły ...
Tak jak w temacie. Jaka jest różnica między ingen a ikke, kiedy używamy pierwszego, a kiedy drugiego?
Nie masz doświadczenia z językiem obcym? Być może wiesz już co nieco ale chciałbyś usystematyzować wiedzę i zrozumieć gramatykę a przede wszystkim zacząć mówić po norwesku? Te zajęcia są dla Ciebie. ...
NORKOR NORKOR
09-11-2012 21:33
a czy można wiedzieć w jakim miescie??
Witam Tak jak w temacie poszukuję a wręcz pilnie potrzebuję indywidualnych i za przyzwoitą cenę korepetycji z j.angielskiego z okolic Asker, Slemmestadu, Vollen lub Hegedalu...... Nie interesują ...
witam. wlasnie zmienilem miejsce zamieszkania. czy moze ktos podpowiedziec w jakiej instytucji moge to zglosic aby mieli aktualne dane o mnie. ewentualnie jaki druk wypelnic? dzieki
Witam!! Czy ktoś może zdawał tu egzamin teoretyczny i praktyczny na Fagbrev??? I dodatkowo inne przedmioty, np. matematyke, angielski, norweski... Czy mógłby ktoś opisać swoje doświadczenia w ...
Witam Chętnie odkupie książke,ćwiczenia i reszte także, jeżeli macie cokolwiek z listy prosze o kontakt tel.46593930 lub mail; wioletka69@interia.eu. Z góry dziekuje.
Witam, mam 35 lat, jestem od miesiaca w Norwegii i chetnie poznam osoby z ktorymi mozna byloby sie poznac, pogadac, zeby po prostu nie czuc sie tu osoba samotna. Mieszkam razem z moim facetem i od ...
Witam! Czy ktoś wie kiedy zaczyna się kurs podstawowy j.norweskiego w Tonsbergu?
ODSPRZEDAM PODRECZNIKI KOMPLET A1/A2 Folkeuniversitetet 600 NOK. MIESZKAM I PRZEBYWAM W BERGEN ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT: +4746372777
Oslo lub Kongsberg