Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bartosz Kwaśnik Kati Kwiatek (2304 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Gabriel norweskie domy tez ida z dymem
a w Dramen to wlasciciel budynku powinien zadbac o stan instalacji el jak wynajmowal takiej ilosci ludzi dom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
patim napisał:
Gabriel norweskie domy tez ida z dymem
a w Dramen to wlasciciel budynku powinien zadbac o stan instalacji el jak wynajmowal takiej ilosci ludzi dom

A ten to był jaki !?
WŁOSKI ...? .

Co do Drammen to Dajmy Sobie spokój .
Ponieważ Oboje dobrze wiemy Iż właściciel Budynku , Nie zdawał sobie sprawy Ile tam aliensów koczuje i jakiej wielkości gwoździe służą im za bezpieczniki .
---
I nie ważne na DZIEŃ DZISIEJSZY JEST TO , KTO I DLACZEGO SPŁONĄŁ .
---
WAŻNE JEST TO CO MÓWIĄ I ROBIĄ NORWEDZY .
---
WŁAŚNIE DOSTAŁEM WIADOMOŚĆ IŻ W TEN CZWARTEK , BĘDZIE KOMISJA SPRAWDZAJĄCA INSTALACJĘ ELEKTRYCZNĄ NA MOJEJ KWATERZE ...!!!
---
ORAZ CZUJNIKI DYMU .

---
DOBRZE ,ŻE MIESZKANIE WYNAJĄŁEM W GRUDNIU , teraz to bym musiał pewnie zimować w Golfie !!! .
---
I nawet poręczenie Szefa , pewnie Nic by nie dało ...!
---
Takie są właśnie skutki tej tragedii , Dla Mojej Osoby gdzieś Tam daleko ponad 1,5 tys. kilometrów od Miejsca Tego Pożaru z udziałem Polaków ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tez problem-kontrola
sprawdza czujniki
gasnice
ile osob mieszka
i po zabawie
no chyba ze modyfikacje wprowadzales....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to normalne jak Polak spowoduje wypadek to pisza na cala pierwsza strone ,a jak Norweg to jakas 8 razy mniejsza wzmianka w srodku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:
tez problem-kontrola
sprawdza czujniki
gasnice
ile osob mieszka
i po zabawie
no chyba ze modyfikacje wprowadzales....

Tylko pytanie zasadnicze , dlaczego akurat Moją Kwaterę , a Norweskie Nie są sprawdzane .
---
Zresztą Takie Info mam od Szefa , który pokazał właśnie cały artykuł w czasopiśmie o tym pożarze .
Co prawda zaczął się tłumaczyć , jednak niesmak Pozostaje ...
---
Jeszcze trochę a zaczną znaczyć nasze Kwatery i Mieszkania , jak Hitlerowcy Żydów ...!!! .
---
Modyfikacji nie wprowadziłem ... za krótko mieszkam , ponadto za prąd płacę w czynszu , stałą kwotę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriela traktują nie OKi a co gabriel z tym zrobi ???
ja bym się wqrwił i odesłał im pismo na adres zwrotny że podejrzewam że wszystkie domy w okolicy nie mają zabezpieczenia ppoż a po robocie zamykał chałupę na klucz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ale co jest dziwnego w takich kontrolach? Jesli mieszkanie, dom, znajduje sie w jakiejkolwiek wspolnocie/spoldzielni, to taka kontrola jest norma przynajmniej raz w roku, czasami czesciej i wtedy jest to zwiazane z wprowadzeniem sie nowego lokatora.

Poza tym gabriel powinien byc caly w skowronkach, ze tak dbaja tam o jego bezpieczenstwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok