Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1323 niezalogowanych)
8 Postów

(Wolhar)
Wiking
docent.tadeusz napisał:
Prosze powiedziec kto Pana Pielęgniarza/ratownika oszukał? komu Pan zapłacił a nie było lekcji a ja osobiście się z tą osoba rozliczę, a jesli Pan skłamie, ą ja ustale, ze tak nie było to porozmawiamy inaczej.

"to porozmawiamy inaczej" nie wiem czy Pan Docent wie ale takie groźby są w Polsce karalne...
Chyba że mówiąc "porozmawiamy inaczej" - miał Pan na myśli rozmowę w innym języku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Wolhar)
Wiking
Dzięki uprzejmości jednej z Pań z forum (margoa ) sprawa się wyjaśniła -
Pani Profesor Barbara (profesor@onet.eu) oraz Pani Doktor Basia( potocka2009@gmail.com)
to matka i córka. Fakt iż Pani Doktor polecała mi swoją w tym przypadku mamę - Panią Profesor, nie zaznaczając przy tym że są rodziną, oraz bardzo podobny styl pisania maili wprowadził mnie w błędne przekonanie iż jestem ofiarą nieuczciwej manipulacji.
Przepraszam w takim razie obie Panie i dziękuję Pani o nicku margoa (niestety nie znam imienia) żę
skontaktowała się z obiema Paniami telefonicznie i wyjaśniła mi sprawę którą próbowałem ustalić nieskutecznie na drodze korespondencji mailowej z Panią Doktor oraz Panią Profesor.
Jednakże jest mi przykro że spotkałem się z taką wrogością ze strony zainteresowanych sprawą osób (korespondencja priv...)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(docent.tadeusz)
Wiking
Oj sadze, ze powinien Pan prosic o usuniecie przez administratora tych wszystkich postow bo to chyba jedyny sposob zeby wymazac ta sprawe.

A o Pani w wieku srednim słyszałem tylko dobrze, poniewaz jest wolna to pragne nawiazac z nia znajomosc i zaprosic ja na kolacje do Grand Hotelu.

Dla Pani Mlodszej bylbym za stary, dlatego nic nie proponuje pozostawiajac szanse innym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(igor.inzynier)
Wiking
Tadek, sadzisz, ze to fajne laski sa? widziałeś je, słyszałeś? może też bym się załapał na zapoznanie
taki sam się tu czuje, taka lekarka to by sie dla mnie nadawała, to co innego niz sprzataczka bez mieszkania, status ma, kase ma, znajomych, języki zna, po prostu światowa osoba...., ale nabrałem ochoty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(manieczek)
Wiking
koledzy Igor i Tadeusz! przed chwilą widziałem jej zdjęcie u kolegi, takie z imprezy, seksi, jakie nogi, a figura jak Demi Moore, wlosy jak anioł, muszę się zapoznać.
Chciałbym sie spodobać takiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok