Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweski dla pielęgniarza/ -poszukiwany nauczyciel - Norwegia

Czytali temat:
(1322 niezalogowanych)
8 Postów

(Wolhar)
Wiking
Witam
Poszukuję nauczyciela norweskiego - byłoby cudownie gdyby znalazł się ktoś w okolicy Białej Podlaskiej ( chociaż już straciłem na to nadzieję) ewentualnie może poleciliby Państwo jakiś dobry kurs on line/ nauczyciela. jestem ratownikiem medycznym i pielęgniarzem - chciałbym przygotować się do pracy w Norwegii.
Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo zdrowia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(andruch)
Wiking
z tego co wiem proponowano Panu lekcje z bardzo doswiadczonymi i kompetentnymi osobami ale Pan nie skorzystal. Takze nie wiem kogo i czego Pan szuka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Polecam kurs online u Anniken na forum-norwegia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
margo antonov
(margoa)
Wiking
polecam zajecia z Pania Profesor (www.norweski-online.eu)
z Pania doktor Basia (potocka2009@onet.eu)
z Pania dr Renata (renatka111@onet.eu)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Wolhar)
Wiking
Miałem nadzieję, że znajdzie się może ktoś na miejscu- bo taka forma bardziej mi odpowiada.
On line to ostateczność. Poza tym mam chyba możliwość wyboru najlepszego dla mnie rozwiązania- prawda?
Widzę że przepływ informacji które były wysyłane drogą prywatną jest tu zaskakujący...
Czyżby i Pan był z "branży nauczycielskiej"...?
A tak przy okazji - pozdrawiam Ziomka z lubelszczyzny - bo Pan chyba pochodzi z Lublina ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Wolhar)
Wiking
margoa napisał:
polecam zajecia z Pania Profesor (www.norweski-online.eu)
z Pania doktor Basia (potocka2009@onet.eu)
z Pania dr Renata (renatka111@onet.eu)

Mam dziwne wrażenie sądząc po konwersacji że Pani Profesor i Pani doktor Basia to jedna i ta sam osoba... Mylę się?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Wolhar napisał:
Miałem nadzieję, że znajdzie się może ktoś na miejscu- bo taka forma bardziej mi odpowiada.
On line to ostateczność. Poza tym mam chyba możliwość wyboru najlepszego dla mnie rozwiązania- prawda?
Widzę że przepływ informacji które były wysyłane drogą prywatną jest tu zaskakujący...
A tak przy okazji - pozdrawiam Ziomka z lubelszczyzny - bo Pan chyba pochodzi z Lublina ?

sam napisałeś :

"Poszukuję nauczyciela norweskiego - byłoby cudownie gdyby znalazł się ktoś w okolicy Białej Podlaskiej ( chociaż już straciłem na to nadzieję) ewentualnie może poleciliby Państwo jakiś dobry kurs on line/ nauczyciela."

to najlepiej ażeby do ciebie na miejsce przyjechał ?
i to najlepiej za darmo

i jeden pielęgniarz tu był jego słowa :
"nie mam dzieci i żony darmozjada".....
zapamietam to do końca życia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Wolhar)
Wiking
qantan napisał:
Wolhar napisał:

sam napisałeś :

"Poszukuję nauczyciela norweskiego - byłoby cudownie gdyby znalazł się ktoś w okolicy Białej Podlaskiej ( chociaż już straciłem na to nadzieję) ewentualnie może poleciliby Państwo jakiś dobry kurs on line/ nauczyciela."

to najlepiej ażeby do ciebie na miejsce przyjechał ?
i to najlepiej za darmo

i jeden pielęgniarz tu był jego słowa :
"nie mam dzieci i żony darmozjada".....
zapamietam to do końca życia

1. Nie zauważyłem żebyśmy przeszli na "TY"
2. Najbliższy kurs "bezpośredni" nie "online" mam 130 km od miejsca w którym mieszkam... mam prawo wybrać najlepszą opcję dla mnie - a bezpośrednia nauka z wykładowcą najbardziej mi odpowiada i traktuję to forum jako miejsce gdzie można znaleźć informację lub kontakt do osób które mogą prowadzić takowe zajęcia niedaleko mojego miasta.. i nie dam się oszukiwać osobom które prowadzą zajęcia On line i nie raczą nawet się przedstawić...
3. Nie wymagam żeby ktoś do mnie przyjeżdżał ...
4. Stać mnie na opłacenie kursu...
5. Jeśli ma Pan coś do pracowników Ochrony Zdrowia ( pielęgniarzy/ratowników medycznych) - to chętnie Panu wytłumaczę na czym polega nasza praca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(docent.tadeusz)
Wiking
Prosze powiedziec kto Pana Pielęgniarza/ratownika oszukał? komu Pan zapłacił a nie było lekcji a ja osobiście się z tą osoba rozliczę, a jesli Pan skłamie, ą ja ustale, ze tak nie było to porozmawiamy inaczej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Wolhar)
Wiking
docent.tadeusz napisał:
Prosze powiedziec kto Pana Pielęgniarza/ratownika oszukał? komu Pan zapłacił a nie było lekcji a ja osobiście się z tą osoba rozliczę, a jesli Pan skłamie, ą ja ustale, ze tak nie było to porozmawiamy inaczej.

Panie Docencie

Sprecyzuję- ktoś oszukać mnie próbował.
Jeśli chce Pan ustalać i pomóc - to proszę bardzo kontakt na priv ,możemy porozmawiać przez tel lub skyp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok