Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(arturnor27)
Wiking
Zablokować konto to 3 min odpowiedzieć to...?
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor27)
Wiking
Czekam dalej, gabriel ze łzami w oczach opuścił form, a moderator milczy
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor27)
Wiking
no cóż powtórze
Witam
Andy odpuść sobie z tym profilem, jego wszyscy znają to chory psychicznie starzejący się człowiek. Człowiek, który nic w życiu nie osiągnął i nic sobą nie reprezentuje. Jedyne, co potrafi to wyżywać się na forumowiczach którzy go jeszcze nie znają, ci, którzy go znają albo go unikają albo mu przytakują żeby z nim nie zadrzeć i narazić się na wyzwiska. Jedynym rozwiązaniem jest usunięcie go z forum, ale to może zrobić tylko administrator, lecz tu następuje konflikt interesów, ten gość swoim chamstwem nabija im posty(każdy obrażony przez tego gościa coś odpisze i już jest post itd.…), Jeżeli będziesz pisał tak samo chamsko jak on(a innego języka on nie rozumie) po prostu zamkną Ci konto i tu mają następny problem przybywa postów, ale ubywa użytkowników i tak źle i tak niedobrze. Znam ten problem nie od dziś już nie pamiętam ile razy zamknęli moje konto, a ta kreatura dalej obraża wszystkich jak chce i kiedy chce. Tak masz racje do tego kłamie i wprowadza ludzi w błąd. Używa kolorowej i pogrubionej czcionki, co też świadczy o jego chamstwie, deklaruje na forum swoje rasistowskie i narodowosocjalistyczne poglądy, co jest przestępstwem tak w Polsce jak i w Norwegii, ubliża płci pięknej, wyśmiewa się z kościoła i tak można by jeszcze długo, jedyne, co możemy zrobić to, co jakiś czas przypominać, że to, co robi jest złe i informować o takich gościach nowych użytkowników.
Pozdrawiam arturnor
leczymy czy ścigamy?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Zachowujesz się jak Osoba z objawami... Delirium ...
Zapominasz , że są Święta ... oraz... Nowy Rok ...
Niemniej dla Ciebie , Twój Świat się zatrzymał ...
Ty chcesz ,a nawet , wręcz żądasz ...by wszyscy robili to , co Ty zasugerujesz... bo to jest najwłaściwsze i jedynie słuszne... .
A przecież Inni , Mają Swoje problemy , Swoje Światy .I nie tylko Forum ,jest dla Nich tą jedyną Świątynią , tym pępkiem Świata ...

Jak dla Mnie , to możesz sobie Tutaj pisać do woli ... Mnie to nie przeszkadza...

Niemniej ,poprawniejsze było by , gdybyś założył WŁASNY TEMAT i tam się udzielał Intensywnie .

Jednak Mniemam , że boisz się , iż nikt tam nie będzie zbytnio zaglądał...a jeżeli już , to jak logicznie z kimś dyskutować , skoro ten ktoś , żyje w wyimaginowanym Świecie...
Ba , kurczowo czepiłeś się ...strejkującego gabriela... jak rzep , psiego ogona i żadne Jego pierdy... nie odstraszają Ciebie ... a może One działają na Ciebie jako środek intensywnie pobudzający ...

Nic ... znowu wybywam na godzinkę ... by uzupełnić zapas ...øla... na te parę NOWOROCZNYCH DNI...

A TY nieboraku produkuj się ile tylko Możesz...
Nabijaj Mi oglądalność ... MOJEGO ..STREJKUJĄCEGO TYMMATU...
Zgłoś wpis
34 Posty

(Andy Pandy)
Nowicjusz
Mysle ze Gabriel nie nalezysz do tych ludzi dla ktorych Swieta maja jakies znaczenie..uwazam tez ze probujesz byc sprytny odwracajac faktem ze sa Swieta,od istoty problemu..czyli od twojej chamskiej osoby...ludzie ktorych kontakt z toba kosztowal nerwy (a jest takich mnostwo..),zwyczajnie nie chca wdawac sie w dyskusje,poniewaz do ciebie i tak nic nie dociera..wola ominac,przemilczec i tym sposobem robisz sie bezkarny i rosniesz w sile..jestes jednym z najwiekszych utrapien w spolecznosci forumowiczow..jestem uzytkownikiem i czytelnikiem od ponad 2 lat i nie pamietam zeby ktos robil tyle gowna naokolo co ty..

ludzie jak ja czy Arturnor nie piszemy zeby nabijac posty czy ogladalnosc twojego tematu..chcemy cos zmienic.. zal patrzec jak po raz kolejny uchodzi tobie plazem chamstwo i bezkarnosc..

Nie zaslugujesz na utworzenie forum "Gabriel" , nie schlebiaj sobie megalomanie..
Mysle ze watek PT. "Gabriel i jego wybryki" bylby bardziej na miejscu.
Nie rozumie jak mozna tolerowac ciebie dluzej..wylecialbys juz z kazdego forum..
W tym watku mozna by udowodnic twoje niesluszne ataki na ludzi, rasistowskie i inne "ciekawe" poglady..tym samym uzasadniajac twoje zbanowanie z forum..
mysle ze wielu by odetchnelo z ulga..

ps.
robiles ten test na psychopate?
Zgłoś wpis
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
No to mamy Noworoczna Zabawe. Panie i Panowie, tu mamy wszystko, nie trzeba kupowac szampana.
A propos Gabriela, wielokrotnie widzialem go nago biegajacego po glownej ulicy mojej kolorowej dzielnicy z transparentem duzymi drukowanymi literami: PRECZ Z CZARNYMI.
Nikt juz nie zwraca na niego uwagi lacznie z policja. Nie wiem, moze dodal jedynie nieco kolorytu /sa sprzeczne informacje na ten temat, czy to fioletowy, czy purpurowy/ do tego znudzonego samym soba kraju...
Zgłoś wpis
11 Postów
monika cicek
(monika11)
Wiking
Andy PandyMysle ze Gabrie
to chyba nie jest twoja najlepsza strona ?
bardzo boli ?

swiat nie umiesz uszanowac

poczytaj
Opowiesc wigilijna
albo dziewczynke z zapalkami

zrozumiesz to czy tez jestes 100 lat za niewolnikami w usa

bo cos ci instykt padl
a zostalo tylko
poczucie grupy
sam nic nie znaczysz
ale z kibolami tos silny ?
co
KTO MNIE ZBANUJE ? TY ??
MASZ NA TO CZAS DO 2 1 2011
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
ŚWIĘTA...Święta... i po Świętach ...
Nowy Rok też poszedł w Świat... w Ziemię obiecaną Nowym Nieznanym Przeznaczeniem...

Za parę godzin trzeba będzie zwlec się nieszczególnie przyjemnie z łóżka , umyć się , ubrać ...
I Heja ... w kierat dnia codziennego .... ROBOTA....PRACA...DOM...Obiad...bla..bla..la...ŁÓŻKO...

I znowu kierat zakręci swoje Brzemię ....
POWODZENIA... w tym trudzie Dnia codziennego...
Miłych snów ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Minął pierwszy pełny tydzień ...Tego Nowego Roku...
Co On Wam przyniósł ciekawego ...Tu W Norge...
Za parę chwil , zacznie się następny tydzień i znowu w codziennym kieracie , do następnego Piątku ...
Ech...ech..ech...
Zgłoś wpis
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Ech..ech..ech....narzekasz coś Gabrielu.... na początku roku....
Mnie zaczął się bardzo dobrze....i oby tak dalej....., czego Tobie również życzę......

Dobranoc.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok