Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
"a po co panu glowa?
- jem niom, jestem twardziejszy, nie ma lipy"
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Uważasz, że powinienem być tolerancyjny dla rasistów i narodowo socjalistów?
Faktycznie nie radze sobie z umieszczaniem postów.
to jest odp. dla Smajk
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Dla gabriel
Pisząc na twój temat chyba udziela mi się twoja tępota, a tak całkiem poważnie moje posty, jeśli chodzi o składnie są całkiem całkiem widziałem gorsze np.. twoje. Niestety, jeśli chodzi o zamieszczanie ich na forum, no cóż z tym bywa różnie popełniam błędy, ale niestety nie spędzam na forum połowy swojego życia szukając okazji do zaczepki i wbicia się w czyjś post nie mając pojęcia, o co w nim chodzi. A tak przy okazji postów, bo chyba zapomniałeś, co pisałem wcześniej: używanie kolorowej trzcionki dużych liter w poście świadczy o chamstwie piszącego post o braku szacunku do innych użytkowników przestrzegających zasady działania forum!!!Jeśli chodzi o założenie własnego tematu to i owszem miałem i to nie jeden np. wiadomości muzyczne z polski, ale niestety po tym jak poskarżyłeś się do administracji, że jesteś biedny i atakuje cię arturnor zablokowano mi konto. Jeśli chodzi o wigilijny stół to nie mam z tym problemów spędzam święta z rodzinką, którą kocham i szanuje i vice versa. A z tego, co wiem to ciebie olała rodzina i jesteś sam jak palec, z resztą nie dziwie się im (sorki, ale to ty ruszyłeś osobiste tematy) Monitor z tego, co często piszesz to twój przyjaciel, mój i owszem, ale raczej do pracy. Więc popatrz w lustro i zastanów się, co za kreatura jest w jego odbiciu może jeszcze nie jest za późno.
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor23)
Wiking
No i ptaszek się zesrał.... konto zablokowane, gabriel znów wylał łzy do administracji, niestety długo tak nie pociągniecie, żegnam wszystkich nie chce mi się już walczyć z Debila..ale i tak raz na jakiś czas się przypomne. mojanorwegia popełnia samobójstwo hahaha
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor23 napisał:
No i ptaszek się zesrał.... konto zablokowane, gabriel znów wylał łzy do administracji,
...AKURAT...
Gabriel nie miał by co robić ...tylko zawracać dodatkowo głowę i to w święta Adminom...
Na Twój Żałosny Temat...
TWOJE KONTO o ile je SAM SOBIE NIE BLOKUJESZ...
To widząc TO ...co Ty Wypisujesz , SAMO ZE WSTYDU SIĘ BLOKUJE...

Ot i cała taaaaaajemnica...
Ja akurat w tym czasie byłem na ...Ruskiej dyskotece... i nie w głowie Mi żądanie blokowania Czyjegokolwiek konta , a tym bardziej Twojego , jak Ty to robisz w Stronę Mojej Osoby...
Bo to jakie ja Mam osobiste poglądy polityczne i Indywidualny stosunek do Innych Nacji to Mój Osobisty problem , a Tobie Nic do Tego ...psiego...
Ja mam Siłę Własnej Woli , BY Zaprezentować uczciwie Moje poglądy i Tyle...
A Ty jedynie znowu powielasz ten sam post , jak opętano - nawiedzony ... niedowiarek który o innych myśli jedynie ,że są tępi i nie potrafią przeczytać Twoich niewybrednych plwocin...

NIEMNIEJ

Zegnam Świąteczno - Nocnie
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor24)
Wiking
Temat jest o tobie, czyli to ty jesteś żałosny a nie ja, Konto nie widzi i nie może się samo zablokować, pewnie gdyby widziało to by się zablokowało żeby już nigdy nikt nie pisał o takich kreaturach jak ty. Nikt nie prosił żebyś się tłumaczył, tłumaczy się tylko winny a tak przy okazji tej ruskiej dyskoteki, lepiej nie chodź tam, naprawdę mogą cię nie zrozumieć, to nie forum mojanorwegia oni są mniej tolerancyjni, uwierz, znam ich. Jeśli chodzi o twoje poglądy i blokowanie konta napiszę krótko, ludzie oficjalnie manifestujący poglądy rasistowskie i narodowo socjalistyczne są karani tak w Polsce jak i w Norwegii, i rypie mnie, jakie masz poglądy tylko nie deklaruj się z nimi na polskim forum, jako polak, bo przynosisz wstyd całej społeczności tutaj mieszkającej. Ty nie masz siły woli Ty jesteś chory psychicznie a dla takich nie powinno być miejsca na tym forum. Tak myślę, że jesteś tępy i to do bólu, podziwiam użytkowników i administracje forum, że tolerują cię do tej pory. Pamiętaj pisanie kolorową trzcinką i dużymi literami jest nie eleganckie- rozumiesz to, och chyba nie.
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor25)
Wiking
Gabriel napisał w wątku produkty mleczne:
Dlaczego wprowadzasz w błąd człowieka...!? .
Przecież już dawno nie ma" Polskich Sklepów"..tak w Oslo jak i w Drammen...
Ewentualnie , jedynie , reklama po nich została...
Oczywiście sprawa dotyczyła Stavanger, czyż nie miałem racji że wpierdziela się wszędzie nie znając tematu!!!
Wytłumaczenie Gabriela:
Dobra , dobra ... nie doczytałem dopisku o Stavanger ... ,
oczy Mi mulą od jakowejś gorączki... od północy , spać nie mogę , nawet do pracy nie poszedłem , takim sobie słabym , złomem dzisiaj jezdem....
Niemniej to dziwne ... Taka wielka , Skandynawska Metropolia Oslo i jej najbliższa sypialnia , Drammen padła ... !!! .
A tu proszę ...w Stavanger sklep się uchował i chwała ... i oby jak najdłużej...
Śmieszne nie?„złomem dzisiaj Jezdem” czy aby tylko dzisiaj?
No cóż ale to ja mam zablokowane konto a on pisze dalej…
Lecz blokada konta to dla mnie pikuś jak to mówią w reklamie
Zgłoś wpis
34 Posty

(Andy Pandy)
Nowicjusz
Szkoda ze w tym temacie nie udzielil odpowiedzi :
www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...a_o_prace_10,10.html
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Andy Pandy napisał:
...Szkoda ze w tym temacie nie udzielil odpowiedzi...l

Hm... a na jaką odpowiedź liczyłeś w Tym świątecznym okresie... .

Myślałeś , ze będę wszystkich mieszał z błotem... !? .
Bo TO , Tamto , Owamto ... .

Było minęło ... jedne Forum wspominam lepiej , inne mniej ... a życie toczy się dalej... .

Był czas bezwzględnej pyskówki ... ,kto się na taką załapał ten ma jakieś doświadczenie...
Teraz jest okres ... " Poprawności politycznej"... i nie każdy jest w stanie to zrozumieć lub złapać dystans z umiarem...
Ja Mam z Tym Kłopot... , bo wyznaję zasadę ...
""...JAK KRÓL JEST NAGI ... TO JEST GOŁY... a nie inaczej ubrany... ""
...Dlatego , jest jak jest a Tobie Nic do tego...

Zgłoś wpis
34 Posty

(Andy Pandy)
Nowicjusz
Jestes malo wiarygodny argumentujac Swietami..Stac Cie na wiecej..
Nie odpisales,bo niewiele masz do powiedzenia..
Nie zawsze Ty mieszasz kogos z z blotem..pamietaj..
Zadne forum nie wspomina Ciebie dobrze,nikt nie teskni..
Masz problemy z psycha i to probuje powiedziec..
Uwazasz sie za kogos potrzebnego,wnoszacego cos w to forum..
Oprocz chamstwa,dla mnie nie wnosisz nic..
Przestan pisac tym swoim kolorkiem..nie jestes tu nikim istotnym..
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok