Dla gabriel
Pisząc na twój temat chyba udziela mi się twoja tępota, a tak całkiem poważnie moje posty, jeśli chodzi o składnie są całkiem całkiem widziałem gorsze np.. twoje. Niestety, jeśli chodzi o zamieszczanie ich na forum, no cóż z tym bywa różnie popełniam błędy, ale niestety nie spędzam na forum połowy swojego życia szukając okazji do zaczepki i wbicia się w czyjś post nie mając pojęcia, o co w nim chodzi. A tak przy okazji postów, bo chyba zapomniałeś, co pisałem wcześniej: używanie kolorowej trzcionki dużych liter w poście świadczy o chamstwie piszącego post o braku szacunku do innych użytkowników przestrzegających zasady działania forum!!!Jeśli chodzi o założenie własnego tematu to i owszem miałem i to nie jeden np. wiadomości muzyczne z polski, ale niestety po tym jak poskarżyłeś się do administracji, że jesteś biedny i atakuje cię arturnor zablokowano mi konto. Jeśli chodzi o wigilijny stół to nie mam z tym problemów spędzam święta z rodzinką, którą kocham i szanuje i vice versa. A z tego, co wiem to ciebie olała rodzina i jesteś sam jak palec, z resztą nie dziwie się im (sorki, ale to ty ruszyłeś osobiste tematy) Monitor z tego, co często piszesz to twój przyjaciel, mój i owszem, ale raczej do pracy. Więc popatrz w lustro i zastanów się, co za kreatura jest w jego odbiciu może jeszcze nie jest za późno.