Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Andy Pandy napisał:...Przestan pisac tym swoim kolorkiem..nie jestes tu nikim istotnym..
BŁĄD SKŁADNIOWY... powinieneś , jeżeli już... to jednak ,napisać ... " nie jesteś tu Kimś istotnym "... .
Ponadto jeżeli tak uważasz jak wyżej , to dlaczego tak zaciekle włazisz w ten temat i szarpiesz sobie nerwy...? .Nie żal Tobie , własnego i Niepowtarzalnego zdrowia...!? .
Zastanów się nad tym problemem dogłębnie...
Przeanalizuj za i przeciw ... i w najgorszym przypadku , odpuść sobie Ten czy też inne... tymmaty... w których to Ja się udzielam , będzie to na pewno z korzyścią dla Twojej psyche , która będzie tym samym służyć Tobie o wiele dłużej ...
Zgłoś wpis
34 Posty

(Andy Pandy)
Nowicjusz
Jak zwykle z braku argumentow,skupiasz sie na czyms innym..
Nie zal mi zdrowia.Nie denerwuje sie.Dziekuje za troske,nie trzeba bylo.
Slowo "odpusc" wydrukuj sobie na fioletowo..opraw w ramke i postaw obok klawiatury...
Tobie przyda sie bardziej niz mnie..
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Andy Pandy napisał:...Slowo "odpusc" wydrukuj sobie na fioletowo..

A co Tobie te słowo ..."odpuść "...przeszkadza...? .
Ponadto...
Fioletowo to Ty masz pod Swoim..." Sufitem"... .
Na Tym Forum , koloru fioletowego nie ma ,tylko jest Purpurowy... , ot drobny , acz istotny następny szczegół który jak zwykle lekce sobie ważysz ...
Niemniej i Tacy jak Ty też są potrzebni...

A tak ... a pro po , moich BANÓW NA INNYCH FORACH ... .
Właśnie przez takich Tobie podobnych , zostałem z Nich usunięty !!! .

Bo nie dawałem za wygraną , Tylko Ślepo brnąłem Dalej... podpuszczany jak "pierwszak" za wyimaginowanego cukierka ...!!!
CAŁE SZCZĘŚCIE , ŻE NIE JESTEŚ TUTAJ MODERATOREM .../bo i Tu byś miał teraz podstawę do dania Mi Bana...JAK NA PRZYKŁAD ..."ZIELONA ISTOTKA" u Eli .... , dzięki której zostałem stamtąd usunięty, a która teraz chce pośrednio , bym zawitał na JEJ PRYWATNE FORUM...

OT przewrotność NIEPRZEWIDYWALNEGO ...LOSU ...
Zgłoś wpis
34 Posty

(Andy Pandy)
Nowicjusz
Nie sadze zeby Zielona Istotka chciala Cie na swoim forum..Jesli dostales emaila z zaproszeniem (jakiego rowniez otrzymalem..),w swoim przypadku potraktuj to jako pomylke..nikt nie zaprasza w swoje progi takich typow jak ty..zasadne byloby zwracanie mi uwagi,gdybym napisal KOLOR ZIELONY..jak zwykle,kiedy nie masz argumentow (a zwykle ich nie masz..),robisz sie nagle dziwnie szczegolowy..mam pomysl..zrob sobie test :
www.ochoroba.pl/artykuly/2699-psychopati...rozpoznac-zagrozenie
Nie musisz sie chwalic wynikiem,zachowaj to dla siebie.
Napisales :
Na Tym Forum , koloru fioletowego nie ma ,tylko jest Purpurowy... , ot drobny , acz istotny następny szczegół który jak zwykle lekce sobie ważysz ...
Znamy sie zbyt krotko zebys mial podstawy kierowac do mnie zwrot "jak zwykle"..innymi slowy bzdura wyssana z palca..lub z czego wolisz...
Nie przeze mnie podobnych poleciales z jednego czy drugiego forum. Zapracowales sobie na nie sumiennie.Wystarczy wpisac twoj nick na ktoryms z wymienionych,uzyc opcji PROFIL,nastepnie ZNAJDZ POSTY UZYTKOWNIKA i losowo przeczytac kilkanascie twoich postow.. Ty zapewne dalej uparcie bedziesz twierdzil ze wyleciales przez podobnych do mnie..bo sprowokowali ciebie biednego..a ty tylko sie broniles..l"podpuszczany jak pierwszak".."slepo brnales dalej"..wierze ze ludzie ktorzy zglebia nieco wiedze kim jestes,beda mieli odmienne zdanie.
Piszesz : "CAŁE SZCZĘŚCIE , ŻE NIE JESTEŚ TUTAJ MODERATOREM"
./bo i Tu byś miał teraz podstawę do dania Mi Bana.
Masz troche racji,lecz nie do konca.. Nie mialbym podstawy TERAZ..wylecialbys juz dawno temu..
Daj mi troche czasu,postaram sie naswietlic troche twoj profil
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor26)
Wiking
Witam
Andy odpuść sobie z tym profilem, jego wszyscy znają to chory psychicznie starzejący się człowiek. Człowiek, który nic w życiu nie osiągnął i nic sobą nie reprezentuje. Jedyne, co potrafi to wyżywać się na forumowiczach którzy go jeszcze nie znają, ci, którzy go znają albo go unikają albo mu przytakują żeby z nim nie zadrzeć i narazić się na wyzwiska. Jedynym rozwiązaniem jest usunięcie go z forum, ale to może zrobić tylko administrator, lecz tu następuje konflikt interesów, ten gość swoim chamstwem nabija im posty(każdy obrażony przez tego gościa coś odpisze i już jest post itd.…), Jeżeli będziesz pisał tak samo chamsko jak on(a innego języka on nie rozumie) po prostu zamkną Ci konto i tu mają następny problem przybywa postów, ale ubywa użytkowników i tak źle i tak niedobrze. Znam ten problem nie od dziś już nie pamiętam ile razy zamknęli moje konto, a ta kreatura dalej obraża wszystkich jak chce i kiedy chce. Tak masz racje do tego kłamie i wprowadza ludzi w błąd. Używa kolorowej i pogrubionej czcionki, co też świadczy o jego chamstwie, deklaruje na forum swoje rasistowskie i narodowosocjalistyczne poglądy, co jest przestępstwem tak w Polsce jak i w Norwegii, ubliża płci pięknej, wyśmiewa się z kościoła i tak można by jeszcze długo, jedyne, co możemy zrobić to, co jakiś czas przypominać, że to, co robi jest złe i informować o takich gościach nowych użytkowników.
Pozdrawiam arturnor
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
A może tak Obaj byście się skrzyknęli , dobrali sobie jeszcze Paru pokrzywdzonych przez ...PURPUROWEGO GABRIELA... i otworzyli Nowe Forum ... dajmy na to ..".PRECZ Z GABRIELEM"... .
Lub coś w tym stylu...HA...? .

Obaj jesteście żałośni i tyle , a wasza Erystyka , przynosi akurat odwrotny skutek , od wcześniej przez Was założonego .
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor26)
Wiking
Choroba nie wybiera trafia i już, nie ważne czy to Gabriel czy nie, najgorsze jest to, że chory tego nie rozumie wydaje mu się, że jest np., królem, cesarzem itd.… ze wszyscy wokół go nie rozumieją, że sa przeciwko niemu, ze się zmawiają, ale cóż to nie nasza wina taka jet natura.
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor26)
Wiking
Cześć Ulv co o tym sadisz?
A tak w ogóle to chorych trzeba izolować i leczyć a jeśli nie chory to przestępca głoszący poglądy rasistowskie i narodowosocjalistyczne czyli trzeba złożyć zawiadomienie o przestępstwie no cóż czy tak czy ta facet udupiony.
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor27)
Wiking
Może szanowny moderator zdecyduje leczymy , czy zgłaszamy, cały czas czekam
Zgłoś wpis
1 Post

(arturnor27)
Wiking
Nie martw się GABRIELU pan doktor pomoże!!!
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok