Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Grześ203, dzięki za życzenia, Tobie również naj... jeśli chodzi o te dwa zwoje to chyba je mam w przeciwieństwie do Gabriela, dlaczego tak sądze- nie wypisuje bzdur, nie ublizam kazedemu komu popadnie na forum, nie zgrywam Stańczyka ani Palikota na forum MN jeśli tego nie potrafie, nie piszę o rzeczach o których nie mam zielonego pojęcia, Nie przynoszę wstydu polakom mieszkającym w norwegii pisząc ze jestm rasistą i narodowym socjalistą co czyni w/w. I tak mógłbym wymieniać w nieskończoność przytaczając posty gabriela.
Myślę że wystarczy
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Wiem że w ten sposób nabijam posty do tematu głaba, ale to jest jedyny sposób aby to zatrzymać
Zgłoś wpis
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
arturnor22 napisał:
Wiem że w ten sposób nabijam posty do tematu głaba, ale to jest jedyny sposób aby to zatrzymać

Sam obrzucasz kogoś błotem, obrażasz i wyzywasz zrzucając mu takie postępowanie, to się nazywa HIPOKRYZJA
Jeśli masz jakieś argumenty przeciwko Gabrielowi to wyraź je w konkretnym temacie, pokazując jak się ludzie powinni wypowiadać i odnosić do siebie na forum. to co robisz to jest spam i nic więcej.

JA też dołączając sie do tematu życzę wszystkim przyjemnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia.
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
I co gabrielu, nie napisze nic, jesteś online, boisz się, że to nie zwykły użytkownik forum który szuka pomocy któremu można nawtykać, tylko twój cień arturnor. To nie inżynier który szuka pomocy w podjęciu jakiejkolwiek pracy(bo być może zmusiła go do tego sytuacja życiowa) a ty jesteś gość i ciągniesz z niego łacha. Bo ty zwykły stolarz jesteś the Best narodowy socjalista, rasista, który nie wie co to permitering, chodzący na darmową kawe i ciastko do polskiego kościoła, ale równocześnie nienawidzący kleru. Człowiek pozbawiony szacunku do kobiet i pewnie do samego siebie!!! Być może zdegustowany agent SB? Kto to wie? Sam bardzo często przytaczasz fakty jak to było za komuny i porównujesz innych do tych czasów, a skąd to znasz? Ich system, działanie itd.
ciągnąć dalej?
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Poczytaj moje wcześniejsze posty a będziesz miał argumenty
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Uważsz że człowiek który deklaruje się jako rasista i narodowy socjalista jest OK
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Dalej uważsz że tacy ludzie mają miejsce na tym forum?
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Chsesz, żeby nas jak naród naznaczono jako rsistów i nardowosocjalstów?
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Zuzu, możesz odpowiedzieć?
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Kto jak kto ale Ty powinieneś znać temat