Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
No witam witam, zawsze uważałem że jesteś głupi i głąb, ale teraz sam się do tego przyznajesz
Ty jesteś nieświadomy cham, sam nie wiesz co piszesz i do kogo, jeszcze raz powtarzam, żeby być Palikotem w Norwegi nie wystrczy ublizać wszystkim za wszystko co piszą na forum, trzeba coś wnosić swoją osbą: np. wiedzę o prawie pracy w N lub o życiu w N a ty tylko wprowadzasz ludzi w błąd, jesteś cięki Bolek który pisze co maja zrobić inni a sam sra w gacie
Jak zwykle nie pozdrawiam, bo mam takich w dupi....
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Uważam, z biorąc na wzgląd dobro działalnosci portalu MN taki głąb jak GABRIEL powinien być z niego usunięty
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
mam nadzieje że to co napisałem nie nie doprowadzi jak zwykle do zablokoweania mojego konta
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
...ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ...

...WSZYSTKICH POMYŚLNOŚCI ...

...ORAZ WEWNĘTRZNEJ RADOŚCI...

WSZYSTKIEGO MIŁEGO

DLA WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKU ....

GABRIEL

Zgłoś wpis
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
... i nawzajemnie..

Zgłoś wpis
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
arturnor22 napisał:
No witam witam, zawsze uważałem że jesteś głupi i głąb, ale teraz sam się do tego przyznajesz
Ty jesteś nieświadomy cham, sam nie wiesz co piszesz i do kogo, jeszcze raz powtarzam, żeby być Palikotem w Norwegi nie wystrczy ublizać wszystkim za wszystko co piszą na forum, trzeba coś wnosić swoją osbą: np. wiedzę o prawie pracy w N lub o życiu w N a ty tylko wprowadzasz ludzi w błąd, jesteś cięki Bolek który pisze co maja zrobić inni a sam sra w gacie
Jak zwykle nie pozdrawiam, bo mam takich w dupi....

....no nie do konca masz w dupie ... przyznaj sie .....
zakladajac ... jesli Gabriel jest nieswiadomy - i pisze brednie ...to w czym widzisz problem ?? skoro jest nieswiadomy.... rozumiesz...?
.. . z drugiej strony ...swiadomy forumowiczu - swiadomy - i piszesz te brednie -
- to Twoj "wewnetrzny problem" jest juz calkiem duzy ... -> swiadomie wejsc na forum aby napisac kilka bredni ... to trzeba . . .. jakby powiedzial Smajka znajomy ->
''to trzeba miec niezle najebane we lbie"'
... .. ..
. .chyba masz z tym wewnetrzny problem .....arturnor.... . narastajacy ... powoli ... powolutku ...

Smajk rowniez zyczy Gabrielowi, jak i innym - wszystkiego dobrego na swieta, duzo spokoju, zdrowia i usmiechu...
....wewnetrzengo spokoju oraz "tu i teraz" .. .wszystkiego wyjatkowo milego i sympatycznego .. .
Zgłoś wpis
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gabriel napisał:
...ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ...

...WSZYSTKICH POMYŚLNOŚCI ...

...ORAZ WEWNĘTRZNEJ RADOŚCI...

WSZYSTKIEGO MIŁEGO

DLA WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKU ....

GABRIEL

Wzajemnie....
Zgłoś wpis
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Burdel na forum taki że życzeń nie ma gdzie napisać:/
Wzajemnie Gabrielu, Tobie również życzę spokojnych świąt, oderwania się od codzienności, zdrowia i spełnienia marzeń.

Arturowi życzę chociaż ze dwa zwoje więcej, opanowania i Wesołych Świąt.
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dolaczam sie do zyczen. Gabrielu, w tym sklepei nie ma kiszonych g]ogorkow, sa tylko saltzen agurken hahaah
Zgłoś wpis
22 Posty
feliks dzierżyński
(arturnor22)
Wiking
Smajk, pewnie że nie do końca. Ciesze się że to odkryłeś. Nie można pozwalać na wypisywanie bredni dewiantom na forum które jest ogólnie dostępne i reprezentuje nasza społeczność, Myśle że to jest proste i nie podlega żadnej dyskusji.I to nie jest mój wewnętrzny problem to jest problem nas wszystkich
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok