Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Jadę Sobie Dzisiaj do Świnoujścia lub do Szczecina na Kawę i nie tylko ... , Wracam w Niedzielę skoro Świt , coby po podróży , odpocząć przed poniedziałkowym... etatem...

JEST KTOŚ CHĘTNY NA SZALEŃCZĄ ESKAPADĘ ...!!! ?.

Mogę zabrać tylko jedną Osobę ...reszta siedzeń złożona , bo wiozę komplet kół ...
A...a... nie płynę promem , tylko spokojnie przez mosty w Danii ...

ZAPRASZAM ... koszt podróży ...DARMOWY... reszta kosztów , codziennych oczywistości w własnym zakresie... .

WIADOMOŚĆ AKTUALNA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO GODZINY 15 :30 , po tej godzinie zamykam laptop i w drogę ....

kontakt tylko przez forum , wiadomości prywatne...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Teoretyczno - praktycznie jestem gotowy do wyjazdu...

Niemniej , pijąc następną kawę , czekam cierpliwie do wyznaczonej godziny ...

A być może trafi się , chętny - chętna ... na na wycieczkę z OSLO do Polski i z powrotem ...

NADAL ZAPRASZAM...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
I tak bywa ...

Nikt się na ochotnika nie zgłosił ....

A siłą nie ma jak wziąć ... wszak to tylko Forum ...

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie ... gdzieś w przydrożnej stacji benzynowej o ile będzie dostęp do netu...

HEJ..hej...hej .
Zgłoś wpis
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Hej.....szerokiej drogi Gabrielu......
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
HEJ LUDZISKA JAK NA ZŁOŚĆ ...JESTEM...HEJ...HEJ...HEJ...

Cały zdrowy...i u celu...

Niemniej dobrze ,że NIKT się nie skusił na tą eskapadę....
Tragedia na całej linii .... zwłaszcza z logistyką ...jak zawsze u Mnie to bywa...

Zaokrętowany jestem w Szczecinie od godziny 23:30 znaczy jeszcze w Piątek 17-12-10...
To tak gwoli ścisłości...
Z Moich planów ubocznych NICI ...!!!...
Poza oczywiście kawą w SZCZECINIE I W ŚWINOUJŚCIU....

Post ukaże się już w SOBOTĘ niemniej dotarłem jak wyżej w PIĄTEK...znaczy dobry początek.

TYLE NA RAZIE...HEJ...
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
a co sie to porobilo?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
a co sie to porobilo?A nie napisałem wyraźnie ...?!!.

Nie tak ułożony plan LOGISTYCZNY...!!! .

MAŁO JESZCZE...!!!?

ECH Hiltonko ... nie jestem w sosie a tym bardziej w BIGOSIE....

O właśnie ... TE DANIE zamówię Sobie do obiadu z piwem... A CO ...

Będę Miał porównanie do Twojego ... oczywiście bez porównań Piwa...
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
Liczylam na to, ze zdradzisz szczegoly. Albo ze przynajmniej wyjasnisz mi co oznacza " logistyczny"
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
. co oznacza " logistyczny"...
Nie łap Mnie za pojęcia słowne , oraz nie zawężaj Tychże do wyjaśnień kolegi Google... wszak nie jesteś tylko po Podstawówce... i dane pojęcie potrafisz rozwinąć i adoptować do potrzeby zdarzenia...
Mnie w odróżnieniu od..." Inkszych "... brak wykształcenia tychże przeszkadza...
Lubię prowadzić różne dysputy z wykształconymi różnie ... jednych i drugich , cenię sobie tak , jak się zaprezentują , a nie jaki akurat dyplom mają ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
NO....I...JEZDEM...
ZE ...powrotem ...WE...OSLO...

HEJ...

Zmęczony... wymięty... zniesmaczony ... / WŁASNĄ GŁUPOTĄ/... , biedniejszy o ileś tam koron.

Niemniej ...bogatszy o Następne doświadczenie , związane z tym , lub innym postępowaniem , w takich czy też innych okolicznościach...!

Ech ...

Pozdrawiam
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok