Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Haniia)
Wiking
Jeszcze jedno ,zalozyles watek aby wzbudzic zainteresowanie ,wiedziales ze beda zagladac )wiec o co jeszcze chodzi?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Haniia napisał:
Jeszcze jedno ,zalozyles watek aby wzbudzic zainteresowanie ,wiedziales ze beda zagladac )wiec o co jeszcze chodzi?Nie bardzo Ciebie ..." łapię " ....
Wiesz ja jestem po Piwie ... , a Ty po czym...? .
Czytaj tekst i analizuj go na spokojnie... , gdzie Ja napisałem ,że masz , lub nie masz , tego czy tamtego...? .
Zastanów się spokojnie...zanim znowu zaczniesz coś... " nowego płodzić "... .
Założyłem temat by ludzie zaglądali i dyskutowali , jednocześnie by zarazem myśleli , jak coś Tu piszą ...
Ten strajk , to RÓWNIEŻ przeciwko takim , co szybciej piszą niż myślą ... .
Nic... , Idź spać , tako jak i Ja idę ....
Baj....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Idzie oszaleć...
Już kładłem się spać i co pstro...
Zajrzałem lewym okiem przez prawe ramię w ekran i zdębiałem...
23:09 a tu w OSLO krzyk ...!!!
Wołają ....!!! ....szukają ...!!!

PRACY...Pracy... żadnej się nie boją nawet tej nocnej....

NO LUDZISKA Z OSI....
POMÓŻCIE....pomóżcie... kobiecie ....
Ona strapiona szuka ....szuka...szuka...
Nawet telefonu numer podaje by jak najszybciej ....J U Ż...w tym momencie...

A Wy bez dusznicy ZERO reakcji ...
Jakieś ploty wam w głowie ...
A tam pani.."alo.lo1" mało nerwicy się nie nabawi ... bo Ona szuka Pracy...
Ech ... idę ...idę ..spać...
Pamiętajcie jednak o alo...alo...alo ...piękna lalo...oo..oo..oo..oo..oo..oo..oo..oo..oo..oo..
Zgłoś wpis
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Dobranoc Gabryś idź spać i kolorowych snów.
Zgłoś wpis
1 Post

(Luba)
Wiking
Gabriel, uzależnionyś od forum jesteś, że Ci sen z powiek skrada? Ja sie troche tez zaczynam o siebie bac...Post zaproponowany przez Ciebie, z kategorii "dupa maryni'" bedzie chyba w końcu tym, w którym sie odnajdę, bo w konkretach chyba nie nadążam w odpowiedziach, wszak dużo tyram i zawsze ktoś mnie ubiegnie. Post złociutki, okrąglutki, podoba mnie się...Normal people scare me...I teraz należałoby zastarajkowac, a ja coś mam...

Chciałabym, żeby metalowe wskaźniki na modełku, przy którym pracuję opadały trochę wolniej, a nie jak im podpowiada grawitacja, bo wtedy mam pełno krwawych nacieków pod skóra na paluchach i boli, a wtedy to sie zaczynam użalac i robię sie genaralnie taka bidula, ze mi się nie chce wtedy zyc i za dużo wina wtedy piję, a potem jeszcze gorzej. Gabriel, tyś Archanioł, jak mnie niedawno pouczyłeś, pogadaj z szefem, co by przy moim modełku troche zmienił prawa fizyki, bo i na randke z takimi łapami pójśc sie nie odważe, a i cięzko pranie na tarce do porządku doprowadzic...
Zgłoś wpis
1564 Posty
Maniak

Ech Gabrielku. Wikipedia nie zabrania oflagowania w czasie strajku. Nie czytałeś? Poza tym, że założyłeś wątek, nie widać objawów strajku, nie zablokowałeś forum nawałem swoich wypowiedzi (strajk japoński), nie zamilkłeś (strajk bierny). Jeśli strajkujesz na oba sposoby jednocześnie, to nie zobaczymy różnicy, więc oflagowanie spowoduje, że strajk nie zginie w mrokach niepamięci, kiedy znudzi się ten wątek (Chyba, że ogłosisz wcześniej zakończenie strajku). Nie wmawiaj innym swojego stresu, to go nie zmniejszy. Nie widzę sytuacji stresogennej w dyskusji z człowiekiem, który jest inteligentny i (mimo objawów zdziecinnienia) potrafi sensownie rozmawiać.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Nic , dokładnie nic Mi się nie chce...
Jeszcze parę godzin by zrobić przegląd auta w przewidywanym terminie , do końca tego miesiąca , a Ja siedzę przed kompem jak tępota totalna , gapię się w ekran , piszę i nic po za tym ...
A auto rozbebeszone czeka na zmiłowanie ...
Pogoda za oknem wymarzona , a Ja w pokoju przed rzeczonym kompem , tak już od prawie miesiąca ... .
NIC , DOKŁADNIE NIC ...!!! .
Powoli , to i pisać Mi się odechciewa , tylko kłótnie , zaczepki , wyzwiska ....
ECH ...ludziska ...ludziska....
Miałem Norska uczyć się dokładnie i przykładnie , wszystkie materiały i pomoce czekają na Moje zmiłowanie .
A Ja przed kompem , bzdurami... Mózg zaprzątam Totalnie.
Dlaczego to tak...
DLACZEGO...!!! .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Słuchy mnie doszły ,że "PiotrB"... , niejaki stolarz og cieśla , znalazł jednak pracę miło ,że poinformował i podziękował ..
Ot drobnostka a cieszy...
Cieszy również , chwilowa cisza w temacie orograficznym , babsztyle wykłócały się całą noc , to pewnie śpią lub rany leczą . Ot ortograficzne przysrywanie niczym nie przypisane .

Auto jak stało , tak stoi dalej...
Jest ktoś chętny by go do pucować , do EU kontroli...? .
...dużo w nim nie trzeba się babrać , wystarczy 2-3tim. i po kłopocie... .
Dokładnie 4 pozycje...
-4.1...Fjernlys.-(2)
-4.2...Nærlys.-(2)
-4.3...Parkeringslys.-(2)
-5.8...Ulyd i hjullager . høyre bak(2)
Pozycja 4.1/4.2....to ..defekt justering... wie ktoś , co to znaczy , w języku zbliżonym do polskiego...?
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
Babsztyl to był moze ten okaz z ktorym kiedys kopulowales. Ja jestem kobietą, Giovi tez.
Zgłoś wpis
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Krok po kroczku i będzie z tego BLOG
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok