Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
247 Postów
Stały Bywalec
Złe ustawienie świateł(poz4.1 , 4.2)
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Babsztyl to był moze ten okaz z ktorym kiedys kopulowales. Ja jestem kobietą, Giovi tez.Miło ,że zdjęcie zmieniłaś , niemniej i bez tego wiadomo jaką masz buziuchnę niewyparzoną ...
I żaden Twój kamuflaż , nie oszuka Nikogo...
Tamten okaz niczym nie różnił się wtedy , od Ciebie Teraz , jedyna pociecha to taka ,że jesteś za Tamtą 20lat do tyłu...
A macie ze sobą dużo wspólnego...!!!
...ONA TEŻ BYŁA BELFREM....!!! Obie jesteście siebie warte... Zwłaszcza z tym niewyparzonym ...xxxxm...!!!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
kanakk napisał:
Złe ustawienie świateł(poz4.1 , 4.2)
A... CHA...
...a reszta...?
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
gabriel napisał:
Hilton napisał:
Babsztyl to był moze ten okaz z ktorym kiedys kopulowales. Ja jestem kobietą, Giovi tez.Miło ,że zdjęcie zmieniłaś , niemniej i bez tego wiadomo jaką masz buziuchnę niewyparzoną ...
I żaden Twój kamuflaż , nie oszuka Nikogo...
Tamten okaz niczym nie różnił się wtedy , od Ciebie Teraz , jedyna pociecha to taka ,że jesteś za Tamtą 20lat do tyłu...
A macie ze sobą dużo wspólnego...!!!
...ONA TEŻ BYŁA BELFREM....!!! Obie jesteście siebie warte... Zwłaszcza z tym niewyparzonym ...xxxxm...!!!

Moze i była belfrem, ale nie była na pewno lingwistą i nie pracowala na budowie. Chłopino.... No i nie miala sweterka w paski
Zgłoś wpis
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dokładnie 4 pozycje...
-4.1...Fjernlys.-(2)
-4.2...Nærlys.-(2)
-4.3...Parkeringslys.-(2)
-5.8...Ulyd i hjullager . høyre bak(2)
Pozycja 4.1/4.2....to ..defekt justering... wie ktoś , co to znaczy , w języku zbliżonym do polskiego...?

4.1 -swiatla dlugie
4.2- swiatla krotkie
4.3- swiatla do parkowania
5.8- halas w lozysku kola, prawe tylne
4.1/4.2 - wada w ustawieniu - tzn. ze trzeba dokladnie ustawic swiatla dlugie i krotkie

Pozdrawiam i powodzenia
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:...Moze i była belfrem, ale nie była na pewno lingwistą i nie pracowala na budowie. Chłopino.... No i nie miala sweterka w paski Dobre Lingwista na budowie ...pewnie rozkładasz na czynniki pierwsze , znaczenie słowa mówionego...cegła... oraz analizujesz to w zestawieniu z nazwą pisaną ...
Nie wiem kim /co uczyła/ była w szkole ...
Wiem natomiast ,że w domu chamstwo Jej wychodziło z każdego wypowiedzianego zdania , tak samo jak i u Ciebie na tym Forum...
Nie wiem co robi teraz , niemniej na pewno nie musi się TUŁAĆ po budowach , by mieć co do gara wrzucić ...
Jest już od dawna , Emerytką z względnym uposażeniem ...
Zgłoś wpis
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
...
Nie wiem co robi teraz , niemniej na pewno nie musi się TUŁAĆ po budowach , by mieć co do gara wrzucić ...
...[/color]

Rozumiem, że nie za bardzo lubisz swoją pracę, może to jest przyczyną twoich stresów. No cóż, mogłeś pomyśleć wcześniej i zmienić zawód tułacza na inny, pozwalający pracować w jednym miejscu, w ciepełku, pod dachem, pięć dni w tygodniu, po osiem godzin dziennie. Wystarczy tylko chcieć, pamiętaj, chcieć, to móc (dla bezogonkowców: moc, w tym przypadku pasuje).
Zgłoś wpis
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...dobry jestes manipulant,panie G. (w tym wypadku jak Gbur)

zarzucasz komus chamstwo,a przeciez wiekszego chama od ciebie,tutaj (i nie tylko) ciezko byloby, znalezc!

a teraz co? wziales sie za 'ocieplanie wizerunku' i nawet piekne zdjecie,jeszcze piekniejszej przyrody,sobie wkleiles...ze niby taki wrazliwy jestes (?!)

musiales bardzo sie wystraszyc,ze odetna ci ostatnie miejsce,gdzie mozesz sie jeszcze produkowac.pozniej to juz tylko palcem,po bialej scianie,brazowa kreska...

jedno musze przyznac.dobrze ci idzie.jak widac kilku/kilkoro juz sie nabralo...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
...I... MAJA...
Święto Klasy Robotniczej

Był Ktoś z Was na... I...Majowym Festynie...spacerze...? .
Tak sobie ,bez celu... tylko by się przejść poprzyglądać ,jak to INNI świętują ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:... Rozumiem, że nie za bardzo lubisz swoją pracę, może to jest przyczyną twoich stresów. No cóż, mogłeś pomyśleć wcześniej i zmienić zawód tułacza na inny, pozwalający pracować w jednym miejscu, w ciepełku, pod dachem, pięć dni w tygodniu, po osiem godzin dziennie. Wystarczy tylko chcieć, pamiętaj, chcieć, to móc (dla bezogonkowców: moc, w tym przypadku pasuje).ODWRACASZ kota ogonem i tyle ....

Ja z wykształcenia jestem budowlańcem , "tułanie" się po Świecie , jest wpisane w Mój zawód ... i nie jest to dla Mnie żadną ujmą , tym bardzie jakimkolwiek utrapieniem , wręcz przeciwnie , poprzez delegację poznaję co i rusz nowe okolice i zwyczaje...
Natomiast , wykształcony ...FILOLOG...lub inny stacjonarny Belfer , który mając już jakiś dorobek zawodowy , rzuca swoja stacjonarną Państwową posadę , dla wątpliwej kariery , to dla Mnie ktoś jak wyżej już określiłem w ripoście skierowanej do "Hilton".
Moja Była , właśnie dlatego jest byłą , bo nie akceptowała przeprowadzek , niekończących się delegacji ...
Ciągłej niepewności co będzie jutro ... .
Co nie zmienia faktu , że Jej frustracja po pracy w szkole , rzutowała na prywatne życie w domu...

Wtedy , nie było tak wszędobylskiego Internetu , który dzisiaj pozwala na ucieczkę w wirtualny świat , gdzie można sobie pozwolić na inne zachowanie , różne od tego codziennego , realnego ...
Nie zawsze akceptowanego przez partnera , tylko dlatego ,że jest budowlańcem...

Nigdy w Mojej pracy nie przeklinam , jeżeli nie ma takiej nagłej -/skrajna sytuacja/- potrzeby... , a wręcz odwrotnie ... , wymuszam na współpracownikach by tego nie robili - znaczy by nie używali wulgaryzmów ...
Takie drobne zboczenie...
Uczę ich zastępowania tychże , innymi zwrotami ... typu "...kur-zapiał..." .

Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok