Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
..."GIOVI2..."
A Tobie co ....?

"Bartek70" przeszkadza w temacie o" Feriepengere" faktycznie z przed roku... Twój post... 50065...
ON przecież odpowiada w innym temacie ...
Dotyczącym podobnego acz całkiem innego tam chodzi o oszustwo i adwokatów
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Młoda gniewna ... .
Niejaka ..."Luba"... , temat zapodała w formie , chwytliwej i zaczepnej...
Czyżby spóźniony czas...? , wszak już dawno po pełni... .
A może omamy jakoweś nocne ...
Kto to wie.... Kto ....
JA wszak nie...
Niemniej , kto pyta , ten mniej błądzi , ot takie prawo dzisiejszej realnej rzeczywistości....
Zgłoś wpis
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
..."GIOVI2..."
A Tobie co ....?

"Bartek70" przeszkadza w temacie o" Feriepengere" faktycznie z przed roku... Twój post... 50065...
ON przecież odpowiada w innym temacie ...
Dotyczącym podobnego acz całkiem innego tam chodzi o oszustwo i adwokatów

Przeszkadzac nie przeszkadza...lecz jednak komuś przeszkadzał, bo post został usunięty.
Jeśli chodzi o to co ja napisałam, to podtrzymuję, ponieważ prośba o pomoc w tym zakresie, padła ponad rok temu i na 100% problem ten został już rozwiązany,więc nie wiem o co się czepiasz.
Jeśli uważasz , że link ten będzie pomocny dla innych w takich sytuacjach, to wystarczy się chwilkę zastanowc i poszukac w wyszukiwarce forumowej(wiesz doskonale, że znalezc można, może nie te namiary, ale z pewnością równie przydatne).Z tego co pamiętam, jeszcze nie tak dawno sam napiętnowałeś lenistwo i brak zaangażowania ,więc co się zmieniło?Teraz będziesz pracował na wizerunek dobrego Gabriela?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:

Przeszkadzac nie przeszkadza...lecz jednak komuś przeszkadzał, bo post został usunięty.
Jeśli chodzi o to co ja napisałam, to podtrzymuję, ponieważ prośba o pomoc w tym zakresie, padła ponad rok temu i na 100% problem ten został już rozwiązany,więc nie wiem o co się czepiasz.
Jeśli uważasz , że link ten będzie pomocny dla innych w takich sytuacjach, to wystarczy się chwilkę zastanowc i poszukac w wyszukiwarce forumowej(wiesz doskonale, że znalezc można, może nie te namiary, ale z pewnością równie przydatne).Z tego co pamiętam, jeszcze nie tak dawno sam napiętnowałeś lenistwo i brak zaangażowania ,więc co się zmieniło?Teraz będziesz pracował na wizerunek dobrego Gabriela?

"Giov2" ...niczego się nie czepiam i nic nie kreuję ...
Zauważyłem ,że przez pomyłkę pomyliłaś tematy i tyle ....
Ten gość nic nie usunął ...tylko on tego posta napisał w innym temacie ../. BARDZO PODOBNYM./..
Spokojnie , przypatrz się dokładnie ....Nie mam czasu by szukać bo mam kłopoty z autem ...
A komp , bardzo wolno wchodzi mi na Te forum , nie wiem dlaczego?.
Z innymi nie mam kłopotów ...
najśmieszniejsze jest , że dobijam się w Polsce do sklepu i warsztatu od pół godziny ...
A przecież Tam dzisiaj Święto...ot zamotany jestem przez te usterki .
Znowu mi odrzucili EU ...
Przyjdzie mi lecieć do kraju po części ...
Zgłoś wpis
1 Post

(giovi2)
Wiking
Gabriel ja nic nie pomyliłam.
Porównaj tekst zacytowany przeze mnie w wątku o feriepenger i post napisany przez niejakiego "Bartek70" w wątku "szukam polskiego adwokata".Nie są identyczne , a Bartek nic nie edytował.Post przeze mnie cytowany był w TYM(feriepenger) wątku i został usunięty przez admina.
Ot i cały sekret nieporozumienia....
Zgłoś wpis
1564 Posty
Maniak

Ale jaja, majówka była za krótka? Zauważyłem, że niektórzy edytują swoje posty sprzed kilku miesięcy. Po co? (Taka ciekawostka). Gabrielku, słuchasz zespołu "Elektryczne Gitary"? Polecam płytkę "Na krzywy ryj", fajne teksty i na czasie. Dobra muza na długie strajkowe wieczory .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:

Ale jaja, majówka była za krótka? Zauważyłem, że niektórzy edytują swoje posty sprzed kilku miesięcy. Po co? (Taka ciekawostka). Gabrielku, słuchasz zespołu "Elektryczne Gitary"? Polecam płytkę "Na krzywy ryj", fajne teksty i na czasie. Dobra muza na długie strajkowe wieczory .
A moglbys jasniej...?
Nie bardzo lapie Twoje aluzje...
Pisz otwartym tekstem... ,jestem chwile w Harstad i korzystam z kompa Norga .... ,smiesznie sie pisze jak niema polskich znakow....
Ladne miasto ... podobno tu tez som Polacy....
O
Pozdrawiam....
Zgłoś wpis
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
Dino napisał:

A moglbys jasniej...?
Nie bardzo lapie Twoje aluzje...
Pisz otwartym tekstem... ,jestem chwile w Harstad i korzystam z kompa Norga .... ,smiesznie sie pisze jak niema polskich znakow....
Ladne miasto ... podobno tu tez som Polacy....
O
Pozdrawiam....

(Ś)Ciemność widzę. To była reklama jednej z lubianych przeze mnie płyt niechodnikowych. Reszta, tak ogólnie, obserwacje poczynione podczas buszowania w zawartości forum.

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Już myślałem , iże nici z poszukiwań ..
A tu proszę ...
Rzecze Wrona do Gawrona ...,
czemuś Taki osowiały , niezbyt rozgarnięty Panie...
Czy przystoi tak półgębkiem ,
żale Swoje zapodawać wszem i wobec ,
jako innych problem ważki..

A nie łaska ,
jak Kruk ostro , stać na straży ,
spraw swych własnych..!!!.
Tylko mydlić oczy innym ,
głupawymi domysłami ...? .
Tak to bywa , jak jedna pani , drugiej pani , o tej właśnie trzeciej pani....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Niejaki "maxio" na maxa nie wie dlaczego , jak płacą feriepenge , to nie płaca wypłaty ,
te OSZUSTY...!!! NORGI wredne...
NORMALNIE rozbój w biały dzień ...
NIC tylko kałacha i po kłopocie ....płacili by za wszystko ...!!!
Nawet za spanie...
Ot niesprawiedliwość na tym Norge świecie....!
Pomóżcie Mu , zajarzyć i naprostować Jego zwichrowany tok myślenia...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok