Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gabrielu, napisze kilka słów, ale nie aby sie akurat tobie wytłumaczyc. Ja tutaj do Norwegii nie przyjechałam aby podjąc prace natychmiast. Ja przyjechałam dołączyć z dzeićmi do męża po rocznej rozłące. Niestety miał on pecha, wiec musiał sie wyprowadzic, a ze był to mężczyzna z klasą, to zostawił mnie z niczym. Ja nie mialam czasu na nostryfikacje zaswiadczen, dyplomow i innych dokumentow, a tym bardziej nie miałam na to pieniędzy. Dzieki temu ze władam językami obcymi znalazłam prace w firmie , w ktorej pracuje.
Bardzo lubię moją prace, nie narzekam i nie tułam sie po budowach, jestem wożona dobrej klasy samochodem Nie porzuciłam posady nauczyciela dla wątpliwej kariery tutaj.
Co do przeklinania, niektorzy to robią niektorzy nie. To tak samo jak z błędami, jedni je popełniają inni nie. Tyle.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Gabrielu, napisze kilka słów, ...
To jaki i dlaczego , Taki a nie Inny jest Twój status Tu w Norge , wiem dokładnie ....
Wszak znamy się nie od Dzisiaj na Tym Forum i nic mi do tego ...
TAKIE WREDNE ŻYCIE...
Niemniej , wjechałaś do Mojego prywatnego łóżka ,TYKAJĄC Moją kobietę , to i tym samym stylem , dostałaś po łapach ...Tak Mniemam... .
Ja , nie jestem ...."Księżniczką"... , grzbiet nam bardzo twardy i takież bezpardonowe odpowiedzi na zadane ataki... .

Co zaś do przeklinania ... jedni to lubią ... , innym natomiast chce się rzygać , jak słyszą nadmiar bezsensownych bluzgów ...!!! , na dodatek w własnym prywatnym DOMU... .
...a życie toczy się dalej...

...miłego popołudnia...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
HEJ ... hej...Barbaro... DZIĘKUJĘ ..za przetłumaczenie... tekstu z ...KONTROLLSEDDEL... .

Czy ktoś się orientuje , ile mogę zapłacić za usunięcie tych powyższych usterek , jak postawię auto na warsztat... ?
Znaczy jakiego rzędu będzie to kwota... .

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Witam ,witam z rana ...
Pogoda taka sobie , w Polsce zwana krótko Barowa jednak z stolikiem na zewnątrz....
A co u Was... ?

........................I CO ANO NICO.....................

........................Nie wierzyłem własnym oczom ...............

Bo właśnie ....MAMY ...50000... post Na Tym Forum .....
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
gabriel napisał:
Witam ,witam z rana ...
Pogoda taka sobie , w Polsce zwana krótko Barowa jednak z stolikiem na zewnątrz....
A co u Was... ?

I co w związku z tym? Trzeba wywiesić flagę?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Flagę jak ktoś ma może i wywiesić ,
wszak dziś w Polsce jest ...DZIEŃ POLSKIEJ FLAGI...

Niejaka ..."MadziaSC0206"...szuka jak oszalała linku do darmowych paczek dla niemowlaków...
Pomóżcie Jej...
NA PRZYKŁAD...:
www.Babybox.no
lub
www.bam.no
www.libero.no
i wiele innych
Zgłoś wpis
1 Post

(ivo01)
Wiking
Hilton napisał:
gabriel napisał:
Witam ,witam z rana ...
A co u Was... ?

I co w związku z tym? Trzeba wywiesić flagę?

Trzeba wywiesić Hilton
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ivo, pomyślimy ....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Niejaki..."Masejob"... w ostatnich postach szuka pracy...
A jeszcze niedawno chwalił się ... ,że już jakąś tam pracę ma...!!! .
Mało tego , biadoli ,że Norge zna bardzo dobrze ....
Niemniej jak on tak MUNDRZE szuka tyj pracy ,jak tu na Forum się Osobiście produkuje , to nima się czymu dziwować iże takowyj znajdź ni moży...
Nu chyba , iże On ze Nas sobie pokpiwa ...to już inna sprawa... .
Zgłoś wpis
4 Posty
Gabriel Nawara
(Gabriel2)
Wiking
gabriel napisał:
Ja siedzę przed kompem jak tępota totalna

Widzę że on ma zawsze racje
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok