Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Luba)
Wiking
gabriel napisał:
Niejaki "maxio" na maxa nie wie dlaczego , jak płacą feriepenge , to nie płaca wypłaty , te OSZUSTY NORGI wredne...
NORMALNIE rozbój w biały dzień ...
NIC tylko kałacha i po kłopocie ....płacili by za wszystko ...!!!
Nawet za spanie...
Ot niesprawiedliwość na tym Norge świecie....!
Pomóżcie Mu , zajarzyć i naprostować Jego zwichrowany tok myślenia...

A ja odpisałam, krzywda?
Zgłoś wpis
1 Post

(giovi2)
Wiking
Gabriel, długo ten Twój strajk jeszcze potrwa?
Tak sie zastanawiam, czy aby Twoje dorazne kłopoty nie odbijają się na Twojej psychice(bądz co bądz i tak już wypaczonej)
Weż sie ogarnij chłopie i zdecyduj, czy chcesz uczestniczyc w życiu forum, czy też nie.
Stary a głupi
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:
Tak sie zastanawiam, czy aby Twoje dorazne kłopoty nie odbijają się na Twojej psychice(bądz co bądz i tak już wypaczonej)
Weż sie ogarnij chłopie i zdecyduj, czy chcesz uczestniczyc w życiu forum, czy też nie.
Stary a głupi

A Tobie CO...!?!?!...
Że jak Ty , kłopoty masz , to i wszyscy w Około tyż musza mieć... ?.
Może i Ty jesteś STARA... wszak już babią jesteś ...
JAM.... tam... młody... wciąż... i wciąż ... OT CO...!!! .

A strejkować bydym tak długo , jak się da ... lubo i ni da... .

Mnie tam , Moje strejkowanie się podoba i tyla...
A Tobie jak nie pasi to omijaj to gniazdo niesubordynacji społecznej dokolusia , dokolusia ... OT...CO...!!! .

A sio... sio...sio... .
Zgłoś wpis
1 Post

(Luba)
Wiking
giovi2 napisał:
Stary a głupi

W tym życiu forumowym chyba chce uczestniczyc (bo czemu by i nie), tylko niepotrzebnie odświeża posty, które juz umarły smiercią naturalną...Mnie tam akurat pasuje ten absurd, który szerzy, tylko że ta ostatnia wypowiedź o poście Pana Maxia. Chłopak chciał zasięgnąc informacji, może czegoś nie zrozumiał, pomyślał, że tu pomoc znajdzie i znowu zjebka od Pana Gabriela...Why Gabriel? Why?
Zgłoś wpis
1 Post

(giovi2)
Wiking
Gabrysiu, to że jestem babcią , nie oznacza że jestem stara,wszak wiesz dobrze...
Przemyśl to, może zmądrzejesz (chociaż wątpię)
Czy Ty jesteś stary?Na pewno dużo starszy ode mnie,ale nie to jest ważne w tym wszystkim
Jesteś sfrustrowany, mój drogi ,a dobrym lekarstwem na frustrację jest :ulżyc sobie, czy też spuściic z krzyża, jak to niektórzy mówią.
Obawiam się, że Twoja abstynencja sexualna może się bardzo zle odbijac na Twym zdrowiu psychicznym, stad też moja troska o Ciebie
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:
...Obawiam się, że Twoja abstynencja sexualna może się bardzo zle odbijac na Twym zdrowiu psychicznym, stad też moja troska o Ciebie...
A co oferujesz się jako ..........xxxxxx....... .
Nie prowokuj ....bo odpiszę tekstem otwartym... ,
a nie za bardzo jestem w humorze , bo jutro zamiast dalej balować , jadę na trzecią po południu do Harstad do pracy...
Koniec laby i leniuchowania .... A Uuuuu.....uuuu.... .!!!.
Zgłoś wpis
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał:
...Obawiam się, że Twoja abstynencja sexualna może się bardzo zle odbijac na Twym zdrowiu psychicznym, stad też moja troska o Ciebie...
A co oferujesz się jako ..........xxxxxx....... .
Nie prowokuj ....bo odpiszę tekstem otwartym... ,
a nie za bardzo jestem w humorze , bo jutro zamiast dalej balować , jadę na trzecią po południu do Harstad do pracy...
Koniec laby i leniuchowania .... A Uuuuu.....uuuu.... .!!!.

A czy napisałam że oferuję się jako?
Wybacz Gabriel , ale ja jestem zaspokojona w pod każdym względem, sexualnym również, a może przede wszystkim i nie poszukuję ofert na forum, a nawet gdyby to byłbys ostanią osbą, którą brałabym pod uwagę
Twój humor raczej nie bardzo mnie interere.
Twoja sprawa czy masz dobry czy zły.
Z tego co piszesz, nie jest najlepszy, więc moje gdybania są jak najbardziej adekwatne.
Mówię Ci chłopie zrelaxuj się, bo zmarniejesz się do końca.
Powodzenia
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Wracając do sprawy jakiegoś tam> maxia<...
robicie chłopu wodę z mózgu a on się cieszy jak nawiedzony... i tyle...
Facet półgębkiem napomknął o jakimś urojonym problemie i dyskusja na parę stron o byle czym ...
A żaden z dyskutantów nie spytał się delikwenta w jakim systemie on pracuje ....
Czy to jest etat ... dniówka ... czy praca godzinowa ... a może tylko kontrakt....
A to jest bardzo ważne ... ,
ponieważ za każdym razem , inaczej jest regulowana sprawa , tak wynagrodzenia jak i feriepenger....OT CO...!!! .
A już szczyt swego uwielbienia zaprezentował jak zwykle Mikael Upokorzyciel pełnych gaci swego byłego szefa...

A JA WAM MÓWIĘ nam w domu złotą kaczkę na diamentowym łańcuchu...chuch... dmuchu... baba w ruchu...
Zgłoś wpis
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Wez fioletowy czlowieczku zejdz ze mnie..
tak bardzo nudzi Ci sie??? nie masz niczego innego do roboty?
..twoje fioletowe posty sa wypelnione takim jadem ze az rzygac sie chce..czepiasz sie wszystkiego i wszystkich..kompleksy masz???
3 lata (albo wiecej) na forach nie nauczylo cie niczego??
och..zapomnialem...przeciez forum to dla Ciebie miejsce gdzie mozna sobie do woli pojezdzic po ludziach
..mozna sie anonimowo-..spelniac ..czujesz sie spelniony???

..nie pij juz do mnie smieszny zakompleksiony fioletowy ludziku bo nie mam zamiaru tracic czasu na odpisywanie na twoje filozoficzno-tepe fioletowe zaczepki..
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Mikael napisał:[b]Wez fioletowy czlowieczku zejdz ze mnie.
tak bardzo nudzi Ci sie??? nie masz niczego innego do roboty?
..twoje fioletowe posty sa wypelnione takim jadem ze az rzygac sie chce..czepiasz sie wszystkiego i wszystkich..kompleksy masz???
3 lata (albo wiecej) na forach nie nauczylo cie niczego??
och..zapomnialem...przeciez forum to dla Ciebie miejsce gdzie mozna sobie do woli pojezdzic po ludziach
..mozna sie anonimowo-..spelniac ..czujesz sie spelniony???

..nie pij juz do mnie smieszny zakompleksiony fioletowy ludziku bo nie mam zamiaru tracic czasu na odpisywanie na twoje filozoficzno-tepe fioletowe zaczepki..
Witam na moim STREJKOWYM podwórku... .
I tak gwoli ścisłości ... jak coś Tobie nie na rękę , to weź sobie na nóżkę i będzie Tobie lżej... .
To czy mnie się nudzi , czy też nie , to nie Twój problem a co najwyżej MÓJ ...
Jeżeli Twój organizm , potrzebuje nagłego opróżnienia , to nie wstrzymuj tego na siłę , bo to jest bardzo szkodliwe , dla psychiki ogólnej danego osobnika....

Inna sprawa ,że nie mogę z Ciebie zejść , bo MI jest tam bardzo wygodnie ...

Na żadnym Forum na którym jestem do tej pory zalogowany , nie jestem postacią Anonimową w odróżnieniu od Ciebie ... Taka mała drobnostka ... CZŁOWIECZE...
Niemniej mam nadzieję , że weźmiesz sobie do Swego serduszka ,Moje negatywne spostrzeżenia , jakie wypisałem pod Twoim adresem ...
Ot taka Moja drobna Ułomność... ponoć niezbyt szkodliwa a nieraz pomocna ...
Pozdrawiam i miłego majowo-niedzielnego popołudnia...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok