Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

8929 Postów
Maniak
Dino napisał: Jak wszyscy, to wszyscy.
Czuję się dyskryminowany przez Gabrielka i pozostałych obrońców dziadostwa, którzy niszczą wartości społeczne wypracowane przez ludzi chcących czegoś więcej niż chamstwo i bylejakość.
PETYCJA przyjęta..

.agnieszkaj81Jakie bzdety tu wypisujecie to az sie czytac nie chce. Chyba macie za duzo wolnego czasu?proszę co za elokwencja... no ,no ..no ...tylko pozazdrościć ...

Haniia...Witam .Prosze jeden od drugiego cche byc madrzejszy)))pozwolcie ze bede sledzic dalsze wpisy)))pozdrawiam milo nie zlosliwie))ps duze litery oznaczaja krzyk wiec spokojnie Panowie))))))Witam również ...
To je STREJK a strejki robi chołota i dziady...które ni widzą co to ni mużna pisować DUŻYMA ... KULFONYMA...

Razi w oczynta ...przymrużyć i po krzyku....
Zgłoś wpis
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A ja glupia myslalam, ze tu mozna sobie po prostu glupoty pisac - bledne, bezbledne, na i nie na temat ( jaki temat ?),
takie sobie bzdury , a tutaj tez sie kloci i wyzywa ...
Zgłoś wpis
1 Post

(fullcasco)
Wiking
a tutaj tez sie kloci i wyzywa
juz nie
ale jak ktos zaczyna to i z riposta sie musi liczyc
kazdy ma prawo
nawet robotnik na budowie zeby mial cieplo i co by byla herbata
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
KsiezniczkaDaga napisał:No dokladnie siedzą dzieci w kałuży blotka i rzucają się i jest fajna zabawa.Jeżeli już ... to Ja to robię bez przymusu bo lubię To ....
A Ty to samo robisz.... !! TYLKO Małpując , bo na własną Inicjatywę Ciebie nie stać ...
Ot i zasadnicza różnica między Mną a Wami..." Mundrumi inakszy "...
Niemniej witam w temacie... STRAJK...
Rzucacie petycją jak urażony .."Dino"...i możecie Tyże.. stryjkować...
Niemniej , byże petycyji , tyże mużycie...
M
Wolny wybór...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
A ja glupia myslalam, ze tu mozna sobie po prostu glupoty pisac - bledne, bezbledne, na i nie na temat ( jaki temat ?),
takie sobie bzdury , a tutaj tez sie kloci i wyzywa ...

Miła..." Barbara67" ...
Niema się czemu dziwić ...
Wszak przykład Idzie z góry... GŁOWY...RZĄDU...
Zobacz co było w kraju podczas strajków...
Niby wszyscy razem , w jedności siła ,Zwarci Gotowi...
Wygrali strajk dostali władze i zaczęli walczyć ale między sobą ....
OT ZWYKŁA SZARA CODZIENNOŚĆ ...
...Zawsze Coś Komuś w Oczy Kole...
Bez tego ani rusz...
Niemniej Tu jest inaczej Tu jest strajk mentalny... tu jeżeli nic nie chcesz osiągnąć to i nic nie masz... .
Ja się przy buntowałem i tyle ... a inni jak im wygodnie...
Chcesz pisać śmiesznie to pisz chcesz się bawić to się baw...
Ja zauważyłem , że w Norge większość organizowanych strajków to swego rodzaju zabawa ... , spokojnie z uśmiechem acz stanowczo ... nie trzeba tłuc szyb... ,palić opon , bić się z policją ... .
I tak właśnie ma być Tutaj ...
Ot co...
Zgłoś wpis
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
gabriel napisał:
[
A Ty to samo robisz.... !! TYLKO Małpując , bo na własną Inicjatywę Ciebie nie stać .[/color]

Nie ja staje z boku i przyglądam się tylko ,no i uważam żeby się nie pobrudzić tym błotkiem którym rzucacie tak fajnie.
Zgłoś wpis
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
KsiezniczkaDaga napisał:
gabriel napisał:
[
A Ty to samo robisz.... !! TYLKO Małpując , bo na własną Inicjatywę Ciebie nie stać .[/color]

Nie ja staje z boku i przyglądam się tylko ,no i uważam żeby się nie pobrudzić tym błotkiem którym rzucacie tak fajnie.

Ty, Daga - a moze chcesz sie pobawic w innej mniej blotnistej piaskownicy .... moze wezmiemy ze soba bardziej pokojowe zabawki ?
Zgłoś wpis
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Oczywiście Barbaro bardzo chętnie chodz idziemy
Zgłoś wpis
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Proponuje Utopie - tam jest podobno doskonale ...... - tam na pewno i chlopaki by sie nie obrzucali blotem ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
KsiezniczkaDaga napisał:
Oczywiście Barbaro bardzo chętnie chodz idziemy
Miło mi było Was gościć...
Z niecierpliwością czekam Na Waszą cichą piaskownicę i oby w niej byli tylko porządni Forumowicze...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok