Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

kosztorys w budownictwie - Norwegia

Czytali temat:
daniel m arkadiusz krzywicki Roman Botwina Miroslaw Iwanica Damian Paleczny Grzegorz knapowicz agaga (1555 niezalogowanych)
8 Postów
Roman Botwina
(romus64)
Wiking
witam mam takie pytanie mam firmę budowlaną i potrzebuje kupić program do kosztorysowania
robót budowlanych -remontowych może ktoś wie gdzie mogę kupić taki program .
tylko proszę nie to badziewie total bygg za informację z góry dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
romus64 napisał:
...tylko proszę nie to badziewie total bygg za informację z góry dziękuje
---
To nie jest badziewie ... tylko zwykły prosty Kalkulator ... który z normalnym programem do kosztorysowania , ma prawie , że mało co wspólnego ...
---
Niemniej , dla większości budowlańców , działających w Norge , jest jakimś tam pomocnym narzędziem .
---
Natomiast , jeżeli Tobie to za mało i aż tak pogardliwie o tym się wypowiadasz / cytowany -total bygg-/ to nie pozostaję Nic innego , jak sięgnąć po Profesjonalny Norweski Program do Kalkulacji Budowlanych .
---
Jednak ... jak Odemnie , to JAKŻEŚ TAKI... fest !!! .
---
To wejdź na Norweski Portal Budowlany i ....SAM SOBIE WYBIEŻ ODPOWIEDNI PROGRAM...
---
I tyle z Mojej Wrednej Strony .
---
Owocnego poszukiwania Godnego tobie programu ... ponieważ jak sam sobie wybieżesz to i tak będziesz miał ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
romus64 napisał:
...tylko proszę nie to badziewie total bygg za informację z góry dziękuje
---
To nie jest badziewie ... tylko zwykły prosty Kalkulator ... który z normalnym programem do kosztorysowania , ma prawie , że mało co wspólnego

Jednak ... jak Odemnie , to JAKŻEŚ TAKI... fest !!! .

Owocnego poszukiwania Godnego tobie programu ... ponieważ jak sam sobie wybieżesz to i tak będziesz miał ...

Czyli nie znasz żadnego innego kalkulatora ( o ile cokolwiek wiedziałeś na temat tego tu wymienionego), więc o polecaniu czegokolwiek nie ma mowy.
Ba nawet nie wiesz jak to w goglach znaleźć bo byś zabłysną przed kolegą linkiem, wiec pozostało jedynie ci leczyć kompleksy naśmiewając się z pytającego.(naśmiewając w twoim mniemaniu tylko i wyłącznie).

Wychyl sobie może szklankę bimbru +MVA i idź spać trolu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
Joseph - mamy podobne wnioski - podziwiam cie, ze jestes na strazy. Mnie juz sie nawet pisac nie chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Reason Project napisał:
Joseph - mamy podobne wnioski - podziwiam cie, ze jestes na strazy. Mnie juz sie nawet pisac nie chce
---
Obydwoje Możecie Mnie cmoknąć w Jaja ./ a i tak to niczego nie zmieni w Moim postępowaniu /
---
Niczym się nie różnicie ode Mnie ... Ja to chociaż jak chcę ... to coś tam pomogę a wy ... średnio gówno .
---
Skoroście tacy do przodu , to zabłyśnijcie linkami do Norweskich progrmów , podobnych conajmniej do Polskiej ..."ZUZIA"... , sam z ciekawości pooglądam waszą pracę na Tym Portalu , poza totalnym wyszydzaniem innych .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Reason Project napisał:
---
Obydwoje Możecie Mnie cmoknąć w Jaja ./ a i tak to niczego nie zmieni w Moim postępowaniu /
---
Niczym się nie różnicie ode Mnie ... Ja to chociaż jak chcę ... to coś tam pomogę a wy ... średnio gówno .
.

jakie jaja??? zbuki to nie jaja.....

kalkulator to nie problem Pierdoło, tylko kolega chce taki z którego ktoś korzysta osobiście.

link to nie problem:

www.byggutengrenser.no/fordeler/kalkulator

www.afgruppen.no/Energi/Aktuelt/Ny-ENOK-...r-for-naringsbygg--/

www.aarvollbygg.no/index.php?page=kalkulator

Ty to jedynie chcesz zabłysnąć na forum, a nie pomóc....
i jedyne co ci się udaje to zrobić z siebie błazna wystarczy, że ktoś przeczyta kilka twoich postów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Roman Botwina
(romus64)
Wiking
Witam i dziękuje za linki a co do idiotycznych odpowiedzi to tylko napisze tyle osoba z z ubogim zasobem słów dziękuje jeszcze raz za linki i pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok