Mam 32 lata i bardzo chciałabym wyjechać z Polski i podjąć pracę w Norwegii.
- zaopiekuję się dzieckiem lub osobą starszą (przy okazji zadbam o dom)
- mogę zająć się sprzątaniem w hotelu lub domu prywatnym
- nie mam też nic przeciwko pracy w fabryce lub przetwórni czy każdej innej pracy
W języku angielskim porozumiewam się dość swobodnie, norweskiego już zaczęłam się uczyć. Ukończyłam pedagogikę i przez pół roku pracowałam w świetlicy opiekując się dziećmi i młodzieżą. Od jedenastu lat pracuję w straży miejskiej w mojej miejscowości. W 2009r. spędziłam sześć miesięcy w Kanadzie, pracując w hotelu. Jestem uczciwa, sumienna i pracowita, co chętnie udowodnię
Jak wiadomo, najtrudniej jest zacząć, więc jeśli ktoś mógłby mi w tym pomóc, będę baaardzo wdzięczna.
Chętnie prześlę swoje CV (również w języku angielskim)
Pozdrawiam wszystkich, którzy zadali sobie trud by przeczytać moją wiadomość
Monika
elf18@op.pl
- zaopiekuję się dzieckiem lub osobą starszą (przy okazji zadbam o dom)
- mogę zająć się sprzątaniem w hotelu lub domu prywatnym
- nie mam też nic przeciwko pracy w fabryce lub przetwórni czy każdej innej pracy
W języku angielskim porozumiewam się dość swobodnie, norweskiego już zaczęłam się uczyć. Ukończyłam pedagogikę i przez pół roku pracowałam w świetlicy opiekując się dziećmi i młodzieżą. Od jedenastu lat pracuję w straży miejskiej w mojej miejscowości. W 2009r. spędziłam sześć miesięcy w Kanadzie, pracując w hotelu. Jestem uczciwa, sumienna i pracowita, co chętnie udowodnię

Jak wiadomo, najtrudniej jest zacząć, więc jeśli ktoś mógłby mi w tym pomóc, będę baaardzo wdzięczna.
Chętnie prześlę swoje CV (również w języku angielskim)
Pozdrawiam wszystkich, którzy zadali sobie trud by przeczytać moją wiadomość

Monika
elf18@op.pl