1 NOK
Witam-ktos jest zorientowany kiedy Norki placa zwrot podatku-czy pod koniec czerwca czy na poczatku?dzieki z gory
Boże ile można już 4 dzień jest to samo!!!!! W norwegi duzo rzrczy się dzieje..... A jak się prowadzi stronę to trzeba o nią dbać
Mam pytanie , dotyczące numeru personalnego .A mianowicie , chciała bym wiedzieć jak długo się czeka na ten że numer od momenty otrzymania pozwolenia na pobyt .
www.nav.no/binary?id=805485386&download=true padlo kiedys pytanie co trzeba dostarczyc do nav gdy ktos korzysta ze zwolnienia w polsce i czy naleza sie pieniadze.przypadkiem wpadlem na to. nigdy ...
Od wieków znane powiedzenie.... "Polak Polakowi wilkiem..." funkcjonuje wśrod rodakow zwlaszcza tych na emigracji. Czy i Wy drodzy forumowicze mieliscie nierzyjemną okazję zostać oszukanymi ...
Hej,orientuje się może ktoś czy w Norwegi jest coś takiego jak zasiłek pogrzebowy jak w Polsce?
Czy ktoś mieszkający w Tromso zechciałby udzielić cennych rad studentce, która wybiera się tam na kilka miesięcy? Z góry dziękuję; )
Ewa Matyjaszczyk
30-05-2009 22:55
Witam 1. Zastanawiam się czy mógłbym jechać do polski samochodem znajomego na norweskich numerach rejestracyjnych ?? 2. Czy trzeba załatwiać jakieś upoważnienie w Norwegi, abym mógł przekroczyć ...
Witam Mam pytanie 1 Czy mogę przyjechać do Norwegi samochodem na 'Miękkim dowodzie' tzn tymczasowym ? 2 Czy mogę mieć jakieś problemy na granicy ? Pozdrawiam i czekam na odp
Chciałbym z rodziną pojezdzić po norwegi czy muszą oni mieć paszporty czy wystarczą dowody osobiste (u dzieci też). Szukam też tanich noclegów na trasie karlskrona-fredrikstad-kristiansad, no i ...
hej czy pomoże mi ktoś to przetłumaczyć Takker for din søknad på jobb som sjåfør, vi vil komme tilbake til deg, om vi ønsker å ha deg med videre. z góry dziękuję
witam mam pytanie slyszalam ze po 6 mc przepracowanych nalezy sie zasilek czy ktos cos wie?? ponow co weszlo nie dawno chyba ze jakies brednie pozdrawiam
Twoj dzien pracy jest bardzo dlugi, nie masz ochoty stac przy garkach...albo masz watpliwosci co do swoich umiejetnosci kulinarnych....zadzwon do nas. Oferujemy swieze pierogi, ruskie, z miesem, z ...
emilia horowitz
27-05-2009 12:03
witam wszystkich ,potrzebuje informacji na temat auta sprowadzonego z usa czy innego kraju podobno można je zarejstrowac czasowo na 6 miesięcy i jeżdzic tylko w wekendy, po tym okresie trzeba oclic ...
mam problem nie moge zalogowac sie do banku postbanken,mam czipa i nr alle jak by coś jeszcze brakowało non stop mnie odrzuca może coś sie zmieniło przy logowanie pozdrawiam
witam, mam pytanko czy jest ktos,kto sie zajmuje sciaganiem simlocka,? oslo i okolice.
pilnie szukam mieszkania we fredrikstad lub jego okolicy!!prosze o kontakt 94476218 !!
ma ktos moze namiary na polskiego dentyste?w Oslo i okolicach?
Kamil Kamilowski
17-05-2009 09:32
Witam. Czy wie ktoś może, jak to jest z jazdą samochodem na polskich numerach rejestracyjnych, jeśli jest tutaj ktoś ponad rok? Jestem w norwegii oficjalnie ponad dwa lata,i slyszałem że wszedł ...
Proszę o informacje jak odzyskać ferypenge od pracowdawcy który ogłosił upadłość
Kobietki , czy któraś z Was , kupowała tu w Norwegii taka maść SUDOCREM ?? Niestety , ja szukałam i nie znalazłam . Może znacie inny środek , równie skuteczny jak SUDOCREM .
Czy ktos zna sie na warunka szybszego wypowiedzenia Prosze o pomoc. Bardzo chciala bym opuscic moje mieszkanie ale niestety mam wypowiedzienie 3 miesiace ale chcialbym opuscic mieszkanie wczesniej ...
Szukam mieszkania do wynajecia w Sarpsborgu
Czy ktos dostal wezwanie do wojska norweskiego ?
jak tu sie zyje bo mam plany przyjechac tu z rodzinka
Rafal A
12-05-2009 18:16
mam pytanie czy ktos sie orientuje czy jest wymagany w przedszolu numer personalny dziecka czy jest szansa żeby przyjeli dziecko bez tego numeru??????
witam ! czy moze wie ktos jak to jest ? ktory wyrok w sprawie rozwodu i alimentow jest wazny ? Polski czy Norweski. jedno z malzonkow zlozylo papiery w norwegi drugie w Polsce ktory jest wazniejszy ...
prosze zagladajcie do gazet,sami dawajcie ogloszenia,sam nav za was wszystkiego nie zalatwi.www.jobb24.no/loggAndForward.asp?id=1605...useHeader=vgjobbnytt kochane nasze polskie dziewczyny dlaczego ...
Hej! Czy ktos może wie jak się dostać z lotniska Oslo Torp do Fredrikstad????Help! Pozdrawiam
Magdalena E
11-05-2009 09:39
czy ktos wie gdzie mozna znalezc prace w oslo przy sprzataniu szukam i szukam i nic
Witajcie!!! W ubiegłym tygodniu przyjechałam z mężem do Sandefjordu i tak się zastanawiam czy mieszkają tu Polacy,którzy mogliby mi coś powiedzieć o tym miejscu.Nie ukrywam ,że chciałabym znaleść ...
Damian Mazur
09-05-2009 01:10
witam mam taki mały dylemat miesiac temu kupilem samochod w norwegii i stalo sie tak ze chce sprzedac to auto i za wieksza kwoe niz kupilem bo troszke w niego za inwestowalem ale nie jestem tego ...
czy ktos mi moze powiedziec gdzie moge znalezc aktualne ogloszenia o prace chodzi mi o sprzatanie w oslo
Rafal A
06-05-2009 21:29
Nieaktualne!
siemka Jestem Administratorem tego website jesli nie umiesz sie zachowac bede zmuszony wyzucic cie z strony i zablokowac twoje IP Nie bede cie ostrzegal drogi raz Pozdrawiam rizle takie ...
W najbliższym czasie muszę wykonać kilka k kursów na trasie Polska-Norwegia, więc jeśli ktoś z Was potrzebuje jakichś zakupów (spożywczych , budowlanych, etc.) czy przewiezienia przesyłki, to służę ...
Czy ktoś z forumowiczów orientuje się ile kosztują szczepienia przeciw grypie w Norweskich Helsestasjon , chciała bym zaszczepić dzieci , ponieważ ta szczepionka może złagodzić objawy tak zwanej ...
Witam ! mam wielka prosbe czy ktos korzystal kiedys z pomocy w sprawie rozlonki z dzieckiem, tzn: matka pracuje w Norwegi a dziecko jest w Polsce slyszalam ze jest cos takiego jak rozlonkowe . gdzie ...
Potrzebuje pomocy w załozeniu adresu email , czy wie ktos jak go załozyc
mam cie
28-04-2009 17:50
mam pytanie czy jak się nie rozliczę z podatku za 2008 rok do końca kwietnia tylko później to jest jakaś kara
Post założony z nudów Szukam osób z rocznika '92 -> rówieśników Jak do tej pory jestem najmłodsza (z osób zauważonych przeze mnie )
,,hej,,,szukam kogos kto potrafi rozliczyc podatek za 2008 rok,,z gory dziekuje za info,,,pozdrawiam
@ @
21-04-2009 23:39
CZY KTOS MOZE MI POMOC PRZETLUMACZYC <CYSTA>LUB <TORBIEL>NA JEZYK NORWESKI.
angelika r
20-04-2009 19:19
www.norweski.net/kurs_jezyka_norweskiego.html
Witam wszystkich! Możecie się podzielić informacjami w jakich lokalach w Drammen można spędzić przyjemnie i bezstresowo czas przy dobrej ...
potrzebuje opiekunki dla dziecka w tonsberg
leszek bujak
16-04-2009 22:11
moze ktos sie orientuje 22 Godziny, 27 Minuty temu Hej,mam pytanie.Moze ktos sie orientuje jak to wyglada w Norge.Moja znajoma dopiero co otworzyla dzialalnosc jednoosobowa i zaszla w ...
Buran Ptica
16-04-2009 14:38
No wlasnie ma firme w Norge a niezna przepisow? KOMBINACJ!!!
witam mam taki małe pytanko czy może ktoś sie orjentuje co mam załatwić w polskiej szkole jak wyjeżdzam z dzieckiem czy wystarczy że zgłoszę to dla dyrektora szkoły czy muszę jeszcze coś gdzieś ...
witam wszystkich i pozdrawiam może mi ktos powiedziec jak długo mozna byc na chorobowym ,może ktos wie jak nie wyzdrowieje szybko to co nav wtedy robi dla wszystkich wesołych swiąt zycze oraz ...
Witam czy jutro w Namsos sa otwarte sklepy przemyslowe.
kasia .
10-04-2009 20:45
wiem jedno ze jutro w Oslo sa otwarte do 16 to i u was pewnie tez
witam. czy ktoś sie orientuje o ktorej jest świecenie jajek w fredrikstad ?
kasia .
09-04-2009 23:39