Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

prosze o rade - Norwegia

Czytali temat:
(389 niezalogowanych)
5 Postów
Karolina H...
(karolka_20)
Wiking
Czy ktos zna sie na warunka szybszego wypowiedzenia
Prosze o pomoc. Bardzo chciala bym opuscic moje mieszkanie ale niestety mam wypowiedzienie 3 miesiace ale chcialbym opuscic mieszkanie wczesniej poniewaz w moim domu sa mrowki i to bardzo duzo ja mam male dziecko ktore nie skonczylo jeszcze 3 miesiecy i boje sie o nie czy moglabym w zwiazku z tym opuscic mieszkanie wczesniej prosze o rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna Rabiej
(emie)
Wiking
Najlepszym rozwiązaniem w takiej sytuacji jest znalezienie kogoś na to miejsce.My właśnie się przeprowadzamy i nie czekamy tych trzech miesięcy tylko mamy inna chętna osobę i nie mamy problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
mysle ze jest to wystarczajacy powod do wypowiedzenia umowy. podpisalas napewno standartowy kontrakt wiec wypowiedz go w formie pisemnej z podaniem szczegolowo powodow.mysle tez ze rozmowa z wlascicielem wczesniej tez nie zaszkodzi i bedzie sklony do rozwiazania kontraktu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Remi Stonoga
(remisyv)
Wiking
A jezeli niebedzie chcial sie zgodzic mozna udac sie do uzedu miasta lub (forbrukerrådet) i zglosic iz warunki mieszkalne sa niezdrowe dla dziecka. Wtedy ozeczeniem mozna wyprowadzic sie natychmiast lub z czasem z nizonym albo bez zadnego czynszu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok