Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Rejestracja quada??? - Norwegia

Czytali temat:
kasia fidala Marcin Świercz (1467 niezalogowanych)
13 Posty

(asterix__25)
Wiking
witam mam zamiar przywiezc swojego quada do norwegii i zamierzam go rejestrowac ale nie wiem do konca gdzie znalezc informacje na ten temat.... czy moze ktos z was juz rejestrowal quada w norwegii i moze mi udzielic info??? dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mirek S
(mirello)
Wiking
witam.ja już przywiozłem swojego do norge.niestety wpierw czeka cie wizyta w urzędzie celnym ,opłata podatkowa.cena jest powalajaca na kolana.wychodzi na jedno jak tu kupisz i zarejestrujesz.a sama rejestracja nie wiem jak wygląda.ja śmigam na razie bez tablic po prywtnych ziemiach lub jakieś bezdroża.poza tym jest tu mnóstwo torów jeśli masz ośke.sam bede rejestrował wpolsce nie ma z tym problemów, aby jezdzić w norge na polskich blachach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damian Mazur
(mazur_rks)
Nowicjusz
Ja kopiłem skuter w polsce i tez śmigam na polskich blachach Ale słyszałem, że jak cena motoroweru, quada nie wynosi więcej niż 6000kr to nie trzeba clić i wystarczy zarejestrować ubezpieczyć i jeszcze jakieś inne małe opląty. ale proponuje ci jeździć na polskich blachach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok