Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

dodajcie jakies nowe informacje!!!!!!!!!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(1205 niezalogowanych)
4 Posty
Boże ile można już 4 dzień jest to samo!!!!!
W norwegi duzo rzrczy się dzieje.....
A jak się prowadzi stronę to trzeba o nią dbać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
Ale jest dlugi weekend i nikomu nic sie nie chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
Aftenpoften też jest z programem na trzy dni naprzód (święto)po za tym jest piękna pogoda i każdy chce sobie odpocząć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Zgadzam sie!!!!!! wystarczy chyba kupic pare gazet i poczytac,przejrzec i zrobic telegraficzny skrot. w tym tygodniu dagbladet np.opublikowalo tabele zarobkow prawie wszystkich zawodow w norwegi albo np.to ze norweskie dzieciaki moga sie starac w komunie o pieniazki na wakacyjne kursy(moze nasze dzieciaczki tez moglyby skorzystac z tego programu).nie wspomne o tym ze jutro jest dzien dziecka.tematow jest bez liku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
no dobrze weekend weekendem ale jak prowadzi się tak popularną stronę to trzeba coś do niej dodawać no tak czy nie?
na pewno ci co to założyli znają norweski i mogli by wpisywać informację z gazet i stron norweskich z informacjami co się dzieje w Norwegi
Risor
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
A ja bym chciala sie dowiedziec cos wiecej o tej tabeli zarobkow w Norwegii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
mam cie
(president)
Nowicjusz
a ty pan fazi,jak sam czytac norsk gazeta,to po jaki sopp tu ogladac?
foruma byc,zeby penger plynac z reklama,dla pan eier,a nie dla spolecznosc!

god pinsedag
p.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Panie prezydencie!

Dziekuje za zainteresowanie sie szarym obywatelem RP zamieszkalym w Norwegi.Jest to dla mnie zaszczyt czytac Pana wypociny.Dziekuje rowniez za utwierdzenie mnie w przekonaniu iz postapilem rozsadnie zarzucajac konwersacje z wieloma panu podobnymi przez wyjazd z kraju.Jestem przekonany o Pana szczegolnosci i wysublimowanym charakerze ktory przyczynia sie do podtrzymania gatunku satyryka nieudacznika.Jednakze trzeba przyznac Panu miejsce wsrod spolecznosci.

VANLIG HILSEN
DARIUSZ FABISIAK
TELEFON I ADRES ZNANY WSZYSTKIM NIE TYLKO DO WIADOMOSCI REDAKCJI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
mam cie
(president)
Nowicjusz
hei!
tusen,tusen takk!tyle piekne slowo,alle dla mnie,president byc wzruszone. pan nawet wyjechac ze swoje fedreland,dla mnie.ty mi byc jak far!
jeg ma poznac pan fazi,u mnie w hvit hus. ty jechac,jeg venter!

vi ses!

president
kongeriket norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
president napisał:
hei!
tusen,tusen takk!tyle piekne slowo,alle dla mnie,president byc wzruszone. pan nawet wyjechac ze swoje fedreland,dla mnie.ty mi byc jak far!
jeg ma poznac pan fazi,u mnie w hvit hus. ty jechac,jeg venter!

vi ses!

president
kongeriket norge

Człowieku ty naucz się poprawnej pisowni.Swoim ojczystym językiem posługujesz się (Kali jeść,Kali pić)Jeśli dalej chcesz zabierać głos na tym forum, to radzę ci żebyś wrócił do przedszkola.Jak obserwuje twoje wypowiedzi na tym forum to nie dość że nie znasz swojego ojczystego języka to na dodatek wszystko krytykujesz nic ci się nie podoba,pewnie dlatego że nie masz żadnych swoich znajomych,przyjaciół tylko komputer do zabawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok