Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

do dupkow - Norwegia

Czytali temat:
Tomasz ............... (705 niezalogowanych)
1 Post

(sylwia25)
Wiking
nie macie co robic tylko wysylac lipne ogloszenia w dziale dam prace.robicie sobie z ludzi jaja.palanty.nie macie co robic to jajami sie pobawcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
drugi dzien juz paly pisza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
brawo !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
ja pierdziele jacy ludzie sa pojebani zamiast pomoc to daja lipne ogloszenia.to jednak prawda ze za miedza polak najwieksza k.......... dla polaka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KASIEK)
Wiking
Sylwia 25 osoby ktore daja tego typu ogloszenia maja ostro zryty beret !!! ciekawa jestem co na to zalozyciel forum!? z dala od Polskich idiotow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
Witam
Nie powinnienem sie wypowiadac za zalozyciela forum ale chyba ciezko przeswietlac takie ogloszenia nie sadzisz?;/
Sylwia 25 moze zglos to w Kontakcie ( ikonka) z w prawym gornym rogu by przestrzec nastepnych .Dziwna ta nasza Mentalnosc;/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Niestety , ale tak jest bardzo często . Ci , którzy są w Norwegii
już kilka lat , zamiast pomóc tym nowym , na złość zrobią wszystko , by im wręcz zaszkodzić lub udzielić błędnych informacji . Jestem w Norwegii od pół roku a przez cały ten okres poznałam jedną życzliwą osobę . Jeden wniosek z tego , że najlepiej radzić sobie samemu .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
ja jestem tu od 1.5 roku i szczerze nikogo nie znam kto by byl w porzadku jak by mogli to by ci w lyzce wody utopili
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
proszę podać linka do ogłoszenia
Zgłoś wpis
1 Post

(sylwia25)
Założyciel MN
piekny do jakiego ogloszenia
Zgłoś wpis