Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

przedszkole - Norwegia

Czytali temat:
(949 niezalogowanych)
9 Postów
ilona Stoczkowska
(ilonas22)
Wiking
mam pytanie czy ktos sie orientuje czy jest wymagany w przedszolu numer personalny dziecka czy jest szansa żeby przyjeli dziecko bez tego numeru??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Aby złożyć wniosek o przedszkole dziecko musi mieć nr personalny- bez tego nic nie zrobisz. W tej chwili rozpatrują podania złożone do marca 2009.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
ilona Stoczkowska
(ilonas22)
Wiking
dziekuje za odpowiedz a może wiesz w takim razie czy jest w oslo jakieś polskie przedszkole chodzi mi o dzienne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Proszę bardzo Wiem, że jest polskie przedszkole w Oslo, ale bliższych informacji musiałabyś poszukać na forum norwegi- tam widziałam ogłoszenia umieszczane przez dziewczyny, które je prowadzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
ilona Stoczkowska
(ilonas22)
Wiking
dzieki serdeczne pozdrawiam miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
Ilonas22, to nie moja sprawa, ale bezsensem jest posylanie dziecka do polskiego przedszkola. Po co? Jesli tu masz zamiar zostac to integruj sie a nie alienuj. Dziecko szybciej nauczy sie jezyka. Moj syn w szkole na 5 Polakow w klasie i niestety bardzo załuje ze nie jest sam w klasie. Pozdrawiam, a decyzja jest oczywiscie Twoja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Co do tego numeru , to ja osobiście zapisałam syna do szkoły bez numeru personalnego , szkoła nie robiła z tego problemu , podobnie jest z przedszkolem . A co do wypowiedzi poprzedniczki , popieram w 100% .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
W lutym składałam wniosek o przyjęcie mojej pociechy do przedszkola i nr personalny był wymagany.
Tak na marginesie chyba skończyło się długie oczekiwanie na przyjęcie dziecka do przedszkola. Pod koniec kwietnia dostałam pismo z informacją, że moje maleństwo zostało przyjęte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
ilona Stoczkowska
(ilonas22)
Wiking
mefistofeles zupełnie zgadzam sie z toba i bardzo bym chciała poslac córke do norweskiego przedszkola ale póki co niemam numeru personalnego a pracuje więc potrzebuje opiekunki lub własnie polskiego przedszkola pozdrawiam cie serdecznie jak i wszystkich co odpowiedzieli mi na pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
moj synek od połtora roku chodzi tu do przedszkola i nie byl potrzebny zaden numer tak naprawde nie chcieli nawet paszportu i jak dostad go nie widzieli tylko musialam wypisac kwestionariusz zaznaczyc kto ma odbierac kto nie czy zgadzam sie na umieszczanie zdjec syna w internecie i czy zgadzam sie na odwoz go z przedszkola do domu w ryzysowych syt badz wycieczkach nic nadzwyczajnego to samo co w pl
pozdrawiam i zycze by i wam sie udało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok