Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
24 Posty
KATARZYNA A
(KATX)
Wiking
do Oslo mam kawalek ale warto sie poswiecic )
dziekuje za wszelkie informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
poco do oslo w drammen jest polski sklep i mają wedliny ,nabiał sledzie )) zkupy mozna zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
ja polecam svinesund w szwecji i slklep eurocasch-wyroby "duda":krakowska,martadela,torunska,zwyczajna,czosnkowa,pasztetow(dobra,polecam) no i zawsze troszke taniej niz u polskich przyjaciol w norwegi. pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Wiola77)
Wiking
Popieram Cię Fazi i również polecam zakupki w Svinesundziepyszotka nasze polski wyroby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja również polecam Svinesund , oprócz kiełbas można kupić kiszone ogórki i kiszona kapustę oraz wyroby firmy Pudliszki , znalazłam tam również różne produkty , których w Norwegii nie ma ,np zwykłe masło i rzeczywiście jest taniej niż w Norweskich sklepach .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
a czy ktos z was moze jechał z moss do tego sklepu i moze mi mniej wiecej pokierowac jak tam trafic jaka drogą jechac albo cuś bo w drammen mają sporo ale jak mowicie ze i swieze mieso mozna kupic to trzeba tam sie wybrac na zakupy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krzysiukoza)
Wiking
Cześć!
W oslo są dwa polskie sklepy w sumie niedaleko od siebie. Pierwszy na- Jens Bjelkesgate 71, a drugi na - Åkebergveien 36 , oba sa na TØYEN.
Poniewaz odległość między nimi nie jest duza polecam sprawdzić ceny !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Irek Stolarski
(IrekStolarski)
Nowicjusz
Witajcie

Pepcia a Ty możesz podać nazwę ulicy tego sklepu w Drammen.Jeżdże tam często to może zajechałbym bo do Swinesundu mam daleko.

Dziękuje z góry.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marek Kowalski
(rorlegger)
Wiking
Mam pytanie!!!Czy ten sklep jest też otwarty w niedzielę,jak wiele sklepów przy granicy?Pozdrawiam wszystkich!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
tak sklepy w szwecji sa otwarte w niedziele.przekraczajac granice na e6 ze szweecja drogowskazy poprowadza do centrum handlowego milych zakupow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok