Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

problem z logowaniem - Norwegia

Czytali temat:
Michał63 Kawulski (543 niezalogowanych)
34 Posty
Nowicjusz
mam problem nie moge zalogowac sie do banku postbanken,mam czipa i nr alle jak by coś jeszcze brakowało non stop mnie odrzuca może coś sie zmieniło przy logowanie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Marek .
(Emed)
Nowicjusz
Witam

Najpierw wpisujesz Fødselsnummer.Jeśli to będzie niepoprawne,to oznacza to że próbujesz wejść na czyjeś, a nie swoje konto. I dlatego masz problem z logowaniem.

Jeśli natomiast w NO jesteś od niedawna i miałeś dotychczas numer tymczasowy, a przyznany ci został numer stały(Fødselsnummer) to powinieneś wpisać ten drugi. Powinni Ci przysłać pocztą, a jeśi to nie pomoże... to do banku się udaj.

Pozdrawiam i powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Beata Cz.
(mycha905)
Nowicjusz
Witam!
Myślę, że nie masz ściągniętej JAWY i dlatego masz ten problem.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Nowicjusz
Dzieki za pomoc co do programu Java to mam i wszystko chodzi dobrze w Norwegi jestem dopiero16 miesiecy i przed tem nie miałem takich problemów logowaniem jjak wpisuje mój nr personalny to wszystko git tylko potem jak wisuje kody z chipu i cztery przelewowe nastepuje własnie problem zobaczymy dzieki jeszcze raz za pomoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok