Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eugenia Noicka (964 niezalogowanych)
50 Postów

(marmer)
Nowicjusz
Opanuj się się i nie przejmuj się tymi onanistami . Myśl samodzielnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
alexkawa napisał:
no to musi byc z niego potencjalny Noblista, skoro musisz szukac rozwiazania tak banalnego problemu u obcych ludzi P poza tym mam nadzieje, ze obudze sie pewnego pieknego dnia i skonczy sie w calej Europie socjalna jazda na gape ;/

Jest noblista ale pokojowy, ten najbardziej prestizowy! Po prostu siedzi w pokoju.

Ps Co do socjalu to w pelni cie popieram.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
marmer napisał:
Opanuj się się i nie przejmuj się tymi onanistami . Myśl samodzielnie

Pierwszy twoj post osobniku i od razy o seksie. Daleko zajdziesz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(fish_hs)
Wiking
socjal socjal i jeszcze raz socjal...

do roboty kurwa !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
Już wszystko załatwił Wy tempe gammonie ... żal Was normalnie żal

ajjj szkoda słów...

Dziewczyny dziękuję Wam bardzo juz mamy umówioną wizytę w udi pozdrawiam !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
fish-hs masz zupelna racje a ty ona1 sama jestes tempa i wielka kombinatorka ,dalas sobie machnac dzieciaka a terqaz chcesz wysepisz jak najwiecej pieniedzy z Norwegi.Wez sie za prace jak wiekszosc tuPolek uczciwie pracujacych i odprowadzajacych podatki !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
o mnie się nie martw ja prace mam pilnuj siebie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
ona1 napisał:
Witam szukam osoby która pomoże mi zarejstrować się w norwegii i umówi wizytę na stronie udi ... niestety nie znam języka i sama tego nie zdołam wykonać .... odpłatnie jeśli będzie taka konieczność Bardzo proszę o pomoc ... jestes jedna WIELKA KRETACZKA!!!!!!!!! JI ty piszesz ze pracujesz ,kon sie nawet smieje z tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
weź dziewczynko daj sobie spokój bo śmiać mi się chce z takich ludzi jak Ty bo człowiek czasami potrzebuje pomocy a tacy ludzi jak Ty są dla mnie śmieszni ... ahhh szkoda słów ... napewno Twoje komentarze mnie nie ruszą w żadnym stopniu he ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
jestes klamczucha i ozustka i powinien sie toba jakis urzad zajac ze oszukujesz!!!! i na tym koncze polemike z toba,Psujesz opinie innym Polka ,ty nie zaslugujesz na miano Polki z duzej litery)))))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok