Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam miejsca na przyczepe kempingowa/ok.Oslo - Norwegia

Czytali temat:
(384 niezalogowanych)
12 Posty
Jacek lew
(batmann1985)
Wiking
Witam poszkuję miejsca na postawienei przyczepy na okres zimowy,w okolicach Oslo lub Bergen moze ktos ma kawalek wolnego miejsca przy domu ?Dodam ze nie zamierzam w niej mieszkac ,tylko musze przetrzymac do nastepnego lata, a do polski sciagac mi sie jej nie oplaca..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
batmann1985 napisał:
Witam poszkuję miejsca na postawienei przyczepy na okres zimowy,w okolicach Oslo lub Bergen moze ktos ma kawalek wolnego miejsca przy domu ?Dodam ze nie zamierzam w niej mieszkac ,tylko musze przetrzymac do nastepnego lata, a do polski sciagac mi sie jej nie oplaca..
Jezeli przyczepa jest na polskich tablicach to sprawdz najpierw czy ci wolna przetrzymac ja w Norwegii do przyszlego lata.

Kilka lat temu opisywano szeroko w gazetach przypadek Szwedow, co poplyneli lodzia ze Szwecji do Norwegii. Dotarli gzies na polnoc, stwierdzili, ze maja dosyc plywania i postanowili przezimowac lodz w Norwegii. Zostawili wiec lodz w Norwegii a sami wrocili do Szwecji. Planem ich bylo wrocic nastepnego lata i poplynac lodzia z powrotem. Zanim im sie jednak udalo, to dostali rachunek od TOLL na 200 tys. koron:
www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10005785
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Jacek lew
(batmann1985)
Wiking
nie wszystko legalnie normalnie przyczepa na norweskich blachach zarejesteowana ubezpiecznie oplacone mam ,tylko musze ja tu przetrzymac bo mi sie poprostu niechce z nia jechac.jakby ktos udostpenil kawalek miejsca za niewielka oplata chetnie skorzystam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...sprobuj

na norsk gjenvinning...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj