Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomocy przy rejestracji szukam !! :) - Norwegia

Czytali temat:
Eugenia Noicka (963 niezalogowanych)
18 Postów
Wiking
Witam szukam osoby która pomoże mi zarejstrować się w norwegii i umówi wizytę na stronie udi ... niestety nie znam języka i sama tego nie zdołam wykonać .... odpłatnie jeśli będzie taka konieczność Bardzo proszę o pomoc ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ona1 napisał:Witam szukam osoby która pomoże mi zarejstrować się w norwegii i umówi wizytę na stronie udi ... niestety nie znam języka i sama tego nie zdołam wykonać .... odpłatnie jeśli będzie taka konieczność Bardzo proszę o pomoc ...
UŻYJ translatora Google , będziesz miała ... DWA W JEDNYM ...
---

translate.google.no/#pl/no/dupa%20wo%C5%82owa%0Arumpa%20biff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
Rafix Niechcij
(PlikPlax)
Początkujący
A Angielski znasz bo jak sie zerejestrujesz bd miała wizyte na komisariacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
nie nie znam i tu jest problem .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
Rafix Niechcij
(PlikPlax)
Początkujący
masz 3 miesiące do bycia turystką po ziemi norweskiej po 3 miesiącach jak sie nie zarejestrujesz jesteś tu nie legalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Jako turystka spokojnie możesz siedzieć, po co się chcesz rejestrować?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
jako turystka wiem jestem w ciąży dlatego potrzebuję numer personalny ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Rozkladacie te nogi jakims bezzebnym ciemniakom, ktorzy podczas ciazy zostawiaja wszystko na waszej glowie. To nie pierwszy taki przypadek, ze kobieta szuka pomocy ta forum. Buraki zalewaja forme i sciagaja swoje niewiasty w 6-7 miesiacu do wspolnego mieszkania z innymi bezzebnymi ew. do osobnego pokoju. Potem ci analfabedzi, ktorzy prcuja w Adecco i u innych posrednikow zapewniaja te kobiety, ze jakos to bedzie.
Nie bedzie! Jezeli twoj analfabeta juz na tym etapie zostawia cie ze wszystkim sama to co bedzie pozniej?
Wynajmie jakis kat i bedzie zadowolony a reszta na twojej glowie bo on przeciez pracuje!

Tu maly apel - Jezeli twoj wysniony ma braki w uzebieniu i nic z tym nie robi to oznacza, ze tak samo zajmie sie toba i dzieckiem.
Jezeli ma prochnice to ty tez ja masz i wkrotce wasze dziecko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:

Jezeli ma prochnice to ty tez ja masz i wkrotce wasze dziecko.

no i dobrze
przynajmniej rasowy Polack się narodzi, a nie jakiś norek, czy polonorek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
ajjj szkoda słów na takich ludzi ...

a dla jasności Mąż bardzo mi pomaga i nie jestem z tym sama a im więcej wiadomości nabywam czuję się sama lepiej piszesz tak bo sam tak robisz pozdrawiam z uśmiechem na twarzy he ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok