Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Fiona szuka Shreka... - Norwegia

Czytali temat:
(812 niezalogowanych)
5 Postów

(fiona123)
Wiking
Witam, jak w temacie...rownie urodziwa, o rownie szczerym sercu szuka swego Shreka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(fiona123)
Wiking
cos blizej o mnie...hmmm...urodziwa jak fiona, serce duze i szczere...naiwna jestem i wciaz szukam swojego shreka. dawno dawno temu w zasiodmogorokrakowie znalazlam swojego shreka...przyjechal w koronie i na bialym rumaku...i zupelnie jak w tej bajce uwonil mnie z rak okrutnego smoka ojca...obiecal kochac i szanowac a ja mu uwierzylam. powilam ksieciu ksiazatko przecudnej urody i madrosci...a potem ksiaze zmienil sie w okrutnego smoka wiec ucieklam...i tak tu jestem, w tej norwegii jak w zamknietej wiezy...bo moj shrek mial korone z papieru i kulawego rumaka...i chociaz szczerze szukam wlasnie shreka to i za krotsze aczkolwiek przyjemne znajomosci bede wdzieczna...z przyjemnoscia umowie sie na kawe czy piwo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
JA chetnie Cie poznam hmm, a czy budzisz sie rano na dzwiek budzika??? Bo ja mam straszny problem z tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(fiona123)
Wiking
Jak prawdziwa fiona nie wstaje na dzwiek budzika...dlatego tez miedzy innymi potrzebny mi shrek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(imwojtek)
Wiking
nie zrobilaś ze mnie shreka plakałem całą noc jak dziecko niedobra ty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok