Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam - Norwegia

Czytali temat:
(1407 niezalogowanych)
10 Postów
Łukasz Hebel
(Hudini)
Wiking
Hej

Przyjechałem do Oslo nie dawno i w zasadzie to jestem tu całkiem sam a jestem we wszystkim nowy więc szukam kilku ciekawych osób z którymi mógłbym gdzieś wyjść, porozmawiać albo co ważniejsze aktywnie spędzać wolny czas (bieganie, piłka nożna, siatkówka, siłownia, zakupy ;D, itp.)

Chętnie dowiedziałbym się czegoś o życiu w Norwegii od osób które żyją tu jakiś dłuższy czas i wysłuchał ich doświadczeń i spostrzeżeń.

Nie szukam tu żadnej miłości (tym bardziej wśród norek bo wydają się być jakieś płochliwe te dziewczyny ;P) bo zamierzam kiedyś wrócić do kraju, do swojego Gdańska i tam żyć jednak trochę czasu tu spędzę więc jak już wspomniałem... Szukam ciekawych znajomości

Pozdrawiam
Łukasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ogarnij się trochę . przyjechałeś tu bez panienki !??
siłownie zaliczysz w domu no i zakupy jak ci przybędzie na koncie !!!
a jak poprawisz facjatę to i norske jenter przastaną być płochliwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Łukasz Hebel
(Hudini)
Wiking
Hahaha

Spoko wezmę sobie Twoje rady do serca ^ ^

Przyjechałem bez panienki bo takiej nie ma a siłowni w domu ogarniać mi się nie chce i nie ma miejsca na takie rzeczy więc zostanę przy Elixii ;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(maszkar)
Wiking
Norske jenter płochliwe? Pierwsze słyszę. I częściej zadzierają kiecki niż nosa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Hudini napisał:
Hej

Przyjechałem do Oslo nie dawno i w zasadzie to jestem tu całkiem sam a jestem we wszystkim nowy więc szukam kilku ciekawych osób z którymi mógłbym gdzieś wyjść, porozmawiać albo co ważniejsze aktywnie spędzać wolny czas (bieganie, piłka nożna, siatkówka, siłownia, zakupy ;D, itp.)

Chętnie dowiedziałbym się czegoś o życiu w Norwegii od osób które żyją tu jakiś dłuższy czas i wysłuchał ich doświadczeń i spostrzeżeń.

Nie szukam tu żadnej miłości (tym bardziej wśród norek bo wydają się być jakieś płochliwe te dziewczyny ;P) bo zamierzam kiedyś wrócić do kraju, do swojego Gdańska i tam żyć jednak trochę czasu tu spędzę więc jak już wspomniałem... Szukam ciekawych znajomości

Pozdrawiam
Łukasz
Też tak myślałem przez jakiś czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
maszkar napisał:
Norske jenter płochliwe? Pierwsze słyszę. I częściej zadzierają kiecki niż nosa.
hau hau
znow zaczynasz machac ogonkiem pod tym wlasnym nickiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(maszkar)
Wiking
Eee napisał:
maszkar napisał:

Te po 50

Sperma uderzyła Ci Eee do głowy i rozum się zważył? Widać krótko żyjesz, jeszcze jesteś straszny pikuś. Przestań trzepać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(maszkar)
Wiking
Eee napisał:
Różowa CIPA wróciła
Wgryzłeś się i polizałeś norskie pruchno

Wszystkie świńskie zostawiłem dla Ciebie, ale nie wiem czy i te Ci dadzą. Ratuje Cię jak zawsze samoobsługa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Boris)
Wiking
Witam
Jest ktoś z Kristiansand ? Jestem tutaj od nie dawna. Club Havana tak dla kumatych to w skali 1-10 to.../ I czy pojawiają się tam Polskie dziewczyny?
Tak patrze po mieście, pusto coś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(maszkar)
Wiking
jasta102 napisał:
maszkar napisał:
hau hau
znow zaczynasz machac ogonkiem pod tym wlasnym nickiem?

Jasra daj swoją prawdziwą fotkę 50+, bo jesteś niewiarygodny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok