Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nekst Miłosna Odyseja, sezon 4. - Norwegia

Czytali temat:
(5164 niezalogowanych)
48 Postów

(nekst)
Nowicjusz
Wiadomo po co znalezliśmy się tu na tej emigracji.
Na forum szukam jednak pokrewnych dusz niż na chleb...
No ale to takie moje.

Na codzień na siłownię chodzę. Bardziej coby się porozciągać, aniżeli ciężary dźwigać /nawiasem mówiąc, to kto by mi za to zapłacił??!.../.
I chyba powrócę do jogi po iluś latach. Chętnie też bym pograł w squasha, albo w badmintona, ale nie za bardzo jest tu z kim na tej emigracji - większość albo haruje albo chleje /no chyba, że trzeźwieje/.
Nie powiem, sam chlałem parę lat - wino czerwone w lokalnym barze, a pod koniec to już tylko szkocka z lodem /nie wiem, może dlatego, aby bardziej do kurteczki pasowało/. Z początku traktowałem to jako swego rodzaju eksperyment socjologiczno-psychologiczny. Skończyłem kiedy eksperyment zaczął przejmować miejsce eksperymentatora.
"Szpi­tale, więzienia i bur­de­le - oto praw­dzi­we uni­wer­sy­tety życia. Mam dyp­lo­my wielu ta­kich uczel­ni. Możecie mi zatem mówić "Wasza Magnificencjo" - Ch.B.
Zostało mi po tym paru fajnych przyjaciół, ale nosi cholernie, kiedy słyszę ten pijacki bełkot...
Ponieważ od jakiegoś czasu jestem sam /sam nie znaczy samotny/ nie ukrywam, że Panie mają pierwszeństwo /raczej powyżej 30-tki/. Znajomych różnej płci posiadam w OSLO aż nadto /piszę "różnej", bo nawet jednego transwestytę. No ale, żyjemy w wolnym świecie.
No to zagaiłem, co nie?...
Z cyklu lubię/nie lubię: w zasadzie to tego podziału nie lubię, ale na pytanie co lubię najbardziej, najbardziej lubię odpowiadać: to samo co i Pani...
No może jeszcze góry, lasy, ludzie, zwierzęta, ptactwo, muszki, pszczółki, muszelki...
Kiedyś lubiłem tańczyć i nieźle mi to wychodziło, ale jak mi ktoś powiedział "tough guys never dance" to się zmieszałem i tańczyć przestałem... .
Ciągle jednak wyczulony jestem na to jak kto się porusza, a nawet jak stoi. Gdybym spotkał panią, która fajnie tańczy, spokojnie przymknąłbym oko na brak talentów kulinarnych... a jeśli o romantyzm chodzi, to proszę się nie martwić - naczynia zmywam wspaniale i świetnie spaceruję o zachodzie słońca.

W samo forum nie chcę się za bardzo angażować, ale chętnie odpiszę na wszelkie wiadomości.
Klikanie prowadzące do-nikąd również średnio mnie jakoś interesuje.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(nekst)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Casting przeprowadzasz czyli??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(nekst)
Nowicjusz
Łapiesz się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
na podbicie sympatycznego wątku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek zapytał : Casting przeprowadzasz czyli??

nekst odpowiedział :
Łapiesz się
Orientacje chcesz zmienić , czy raczej , pijacki powrót do przeszłości ...!!! ? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(nekst)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(nekst)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(nekst)
Nowicjusz
Co jeszcze o sobie...

No kosmita po prostu
No ale sympatyczny.
Czyli że jestem jaki jestem...
W każdym razie po wodzie nie stąpam, chorych nie uzdrawiam, a dwoma rybami nie nakarmiłbym tysiąca ludzi. Serio...
No cóż, nikt nie jest doskonały... nawet kosmita.

Well, well, welll... tej planety to ja raczej nie zbawię
/a tak bardzo bym chciał/...

Albowiem Pan powiedział: "Nie bądź taki wspaniałomyślny, kiedy gówno wiesz".
.
.
.
.
.
.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok