Tyle tu ludzi w okolicy, dało sie zauważyć ostatnio w Skodje na Paranienormlanych,
Nie ktoś ochoty wyskoczyć na imprezkę, spotkać sie posiedzieć, pogadać, pochodzić, pojeździć... etc.
bo weekendy dość nudne...
Wydaje Mi sie ze wokolicach Alesund jest duzo duzo duzo polakow ttylko wiekszosc a moze nawet wieksza wiekszosc ma rodzine dzieci i nie interesja ich takie portale jak moja norwegia czy wogole jakies wiieksze towarzystwo maja poprostu problemy dnia codziennego Ja sam jestem z midsund wiec nie az tak daleko od Alesund i szukam jakis znajomych bo nudy ze tragedia
Taaaa odzywaja sie chetnych tyle ze poprostu nie wiadomo co i z kim robic. ogolnie moze i rozumiem tych ludzi ktorzy siedza w Norwegii i sie nie maja zamiaru z nikim spotykac ale pozostawie ten komentarz dla Siebie zeby nie wywoływac burzy na forum bo zaraz Mnie zaatakuja w 50 osob.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.