Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam Kobiet w Tønsberg w celu babskim:) - Norwegia

Czytali temat:
Andrzej sk Kris :) (665 niezalogowanych)
2 Posty

(Monia29)
Wiking
Szukam kolezanek,jestem tu od 3 lat,ale jakos nie mam tabunu przyjaciol,szukam fajnych babek w celu babskim Chce pogadac,popic i pomarudzic....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
szkoda ze nie mieszkasz troche blizej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
jan kowal
(janek1234)
Wiking
hejka wszystkim babeczkom,,,, ja w styczniu przyjechałam do mego chłopaka i jak wiadomo ciężko o nowych znajomych a tym bardziej brakuje kogos z kim mozna wyskoczyc na zakupy ,,wypic kawke i poplotkować mieszkamy w okolicach Larvika jeśli ktos mieszka w okolicach czekam na kontakt,na gg może będzie łatwiej 31078132 pozdrawiam serdcznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
Monia29 zapraszam do Horten kawka ,ploteczki, drineczek w weekend czemu nie moje gg 15577108 pozdrowionka Ciebie Zakrecona rowniez zapraszam jak masz ochote na mala wycieczke Larvik to 30-40 min samochodem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
hej dziewczyny mieszkam w Sandefjord ale Larvik czy Tonsberg nie jest daleko Sa autobusy i mozna sie spotkać. Z autopsji wiem ze babskie imprezy sa najlepsze!!!!!!!!
mieszkam tu pare miesiecy i brakuje mi przyjaciółek do .... wszystkiego: gg9892393
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
no czesc , dziewczeta i co ja nadal zapraszam do siebie a niedlugo dlugi weekend czekam na jakies wiadomosci i chetne na spotkanko moze byc u mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Monia29)
Wiking
hej dziewczyny,mialam ostatnio problemy z netem,ale juz jestem i ciesze sie,ze sie odezwalyscie!!!
Dzis juz pozno,ale jutro odezwe sie do Was na ggMoj numer gg:35863222,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Sylwia P-Sz
(missPolak)
Wiking
Odświeżę temat ) jestem z åsgårdstrand i też poszukuję fajnych dziewczyn na plotki chociażby jestem w Norwegii ponad rok ale brakuje mi towarzystwa rodaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Kinga Lk
(Kin90)
Wiking
jestem z Moss i też poszukuję fajnych dziewczyn na pogaduchy czy tez w udzieleniu pomocy jestem w Norwegii niedługo bo niecałe dwa tygodnie ale brakuje mi towarzystwa siedze całymi dniami w domu gdyz mąż idzie do pracy a ja sama w dodatku ciezko o prace jesli jest ktos z pobliza czekam na jakis kontakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok