Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuje opiekunki do dziecka - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof Piwinski hary (346 niezalogowanych)
17 Postów
Barbara Papuga
(mrocka3)
Wiking
Poszukuje opiekunki do 8 msc dziecka .Interesuja mnie dziewczyny ktore maja doswiadczenie w opiece nad niemowlakami. Moj urlop macierzynski konczy sie w polowie marca Opieka nad dzieckiem u mnie w domu Zaintereswane oferta prosze o kontakt na priv .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Może dopisz w jakiej miejscowości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(karlossobon)
Wiking
....no wlasnie, moze podaj w jakich okolicach i czy w ogole w oslo...to cos znajdziemy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
karlossobon napisał:
....no wlasnie, moze podaj w jakich okolicach i czy w ogole w oslo...to cos znajdziemy
nie musi podawać,o prosi o kontakt na priv,więc myślę,że szczegóły poda przez priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Barbara Papuga
(mrocka3)
Wiking
Hej chyba jednak musze napisac ze chodzi o Oslo bo dziewczyny mi pisza z calej Norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(kamila25)
Wiking
gdzie? ja mieszkam w Oslo, bylabym zainteresowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Marika Sikora
(mariczkaa21)
Wiking
Dzień Dobry Nazywam się Marika Sikora Mieszkam w Oslo (okolice Bjerke) mam doświadczenie w opiece nad dzieckiem poniewaz sama mam prawie trzy letnia córeczke Maje. Szukam pracy do której mogłabym ją wziąść. Z miłą chęcia zaopiekowałabym sie Pani dzieckiem moja córeczka jest grzeczna dziewczynka, która lubi malutkie dzieci, gdyż w ppolsce tez zajmowałam sie małym dzieckiem. Zostawiam swój numer telefonu: 93974305
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Barbara Papuga
(mrocka3)
Wiking
NIE AKTUALNE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok