Jak siedzi w no, to zapieprza na króla, mało tego, jedzie każdego Polaka, wiec podejrzewam ze Norweg pelna piersią, ba i ma dzieci rodzone w Ameryce!!! Nie ma co, światowy, wiedzę posiada to zapuerdziela po ludziach. Tylko dziwi mnie jedno, czemu tak niskim poziomem....
napisał: Jak siedzi w no, to zapieprza na króla, mało tego, jedzie każdego Polaka, wiec podejrzewam ze Norweg pelna piersią, ba i ma dzieci rodzone w Ameryce!!! Nie ma co, światowy, wiedzę posiada to zapuerdziela po ludziach. Tylko dziwi mnie jedno, czemu tak niskim poziomem....
z niego taki norweg jak z p....y gwozdz,a w hameryce to byl na wycieczce
w każdym bądź razie
co chciałem się dowiedzieć to się dowiedziałem
Polki nie chcą rodzić Polaków
ja sobie zniknę
was zostawię z problemem
a jeszcze bardziej poważnie, to przemyślcie te moje niby głupoty i rozpytujcie się ale w tematach
jakie dać dziecku imię żeby po polsku i norwesku pasowało
jak zmienić nazwisko na inne
kiedy i jak zmienić dziecku paszport na norweski
żebyście za parę lat nie żałowały
buziaki
w drugiej ciąży szybciej widać brzuszek, ja juz w 4 miesiącu wyglądałam jak w 6 przy pierwszej ciąży... Jutro mija termin według obliczeń polskich, lekarzy, kalkulatorów itd...wedlug norweskiego usg i ich kalendarzyków, termin będzie 28 lub nawet 1 grudnia
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.